Community Status Updates
zoro77 → Robin-Chwan
Robin-chwan χαρη σε σενα πηρα το πρωτο μου 10 στο rate thy neighboor:respect:
Feb 25 2011 23:45
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
ευχαριστω για τις προτασεις, Μολις τελειωσουν οι υποχρεωσεις μου θα τα κοιταξω.
Feb 22 2011 22:23
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Λοιπόν, να σκεφτώ...Επειδή δεν είμαι πολύ των anime και προτιμώ τα manga (για αυτό με το που ανέφερες OP κατευθείαν αναφέρθηκα στο manga) Ayakashi Samurai Horror Stories (μη μπερδευτείς με το σκέτο Ayakashi xD) και μετά τη συνέχεια μιας από τις ιστορίες του, το Mononoke που είναι πολύ ενδιαφέρον εξίσου. Εννοείται ότι πρέπει να δεις αν δεν έχεις δει το Elfen Lied το οποίο τρελάθηκα όταν το είχα δει -ε, έχει καιρό-. Τώρα κάποιο άλλο...Πες μου τι έχεις ήδη δει να σε πω...
Feb 22 2011 21:58
zoro77 → dimitris_hamhugias
φιλε ρωτα εδω![url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267[/url]
Feb 20 2011 02:06
Lord Leon → zoro77
Κι εγω ηθελα να ηραμησουν τα πνευματα, αλλα ρε συ αυτο που κανεις και συ και κανα δυο αλλοι, ειναι λιγο αδικο για οσους προσπαθουν για ενα αξιοπρεπες RP. Ασε που μου εχεις μαμησει τον first mate και ξυπναει ο OΡtard μεσα μου! :P
κανε λίγο προσπαθεια ρε συ, σφαξε κανα marine, πιες κανα κρασι, βρισε την ναμι που σε κλεβει το ζυγι σηκωσε κανα βαρακι κανε κατι τελοσπαντων! Θα παθεις τιποτα! Στο τελος θα πεθανεις απο τις κραμπες XD
Feb 18 2011 01:22
zoro77 → Lord Leon
[SPOILER][QUOTE=Lord Leon;472929][I][COLOR=Plum]Eσύ ζορο πουλί μου θα πάθεις καμιά κατάκλυση από τον πολυ ύπνο και θα σε τρεχουμε με τις αλοιφες και τα ταλκ. Αμα αρχισεις και τις μπυρες στο τελος απο zoro θα γινεις ο μιστερ ζονκ.
Μηπως να κανουμε και κανα παλερμο χωρις RP; Πρόταση κάνω.
Πρωτο και τελευταιο οφτοπικ. στην προσκοπικη μου τιμη[/COLOR][/I][/QUOTE][/SPOILER]
αλλο να τον βλεπεις σε ενα επεισοδιο και αλλο στην καθημερινοτητα του.:tensai:
anyway επιτηδες το γραψα για να ηρεμησουν τα πνευματα.
Feb 18 2011 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed