Community Status Updates

Mike The Great → zoro77
Καλο ηταν το αρκ Fisherman Island,αλλα τωρα ερχονται τα καλυτερα.Το ξερω το θα και αυτη η στιγμη.Και νομιζω οτι δεν θα αργησει,επειδη ο Smoker εχει ηδη πληρωφορηθει οτιο Luffy φτανει στο NW.Αντε να δουμε...

Mike The Great → zoro77
Και σχετικα με το αβαταρ σου,ποσο κλαμα να αντεξει πια ο Cristiano.O Messi τον περναει στα γκολ και απο τι φαινεται η Barcelona θα παρει το πρωταθλημα.Καλυτερα ηταν στην Man Utd.Δεν λεω τωρα θα περνει περισσοτερα λεφτα,αλλα το παλικαρι θα βλεπει καθε βραδυ τον εφιαλτη-MessiΠοσο θααντεξει ακομα?.

Mike The Great → zoro77
Μαλακια.Ηθελα να ητανε ο Smoker με την Tachigi.Ετσι για το καλοσωρισμα στο Νεο Κοσμο.

zoro77 → Mike The Great
Oχι φιλε μου καμια σχεση με το την συνεχεια του one piece. Ειναι φιλλερ σκηνη για να προετοιμασει τα επομενα 2 επεισοδια που θα ναι φιλλερ για την ταινια Z.

zoro77 → Kaidou
Eλα ρε φιλαρακι Kaidou. Λες να το παρω αποφαση και το Βleach χαρη σε σενα? :P Koιτα ρε φιλε δεν ξερω. Εχω δει 2 επεισοδια μ αρεσε αλλα οταν ελεγε για soul society και οτι σωζαν πεθαμενες ψυχες και τις λυτρωναν για να ειναι ευτυχισμενες ψιλοξενερωσα και το αφησα. Εχω ακουσει οτι εχει γαματες μαχες αλλα δεν ειμαι του supernatural στυλ. Aν ειναι θα το κοιταξω πες μου και κατι αλλο και ισως ψηθω παραπανω :P

-
Kaidou
Εχει ισως το πιο mastermind χαρακτηρα απο τα τρια shounen,οπως ειπα,τον πιο badass χαρακτηρα μακραν και το στορυ δεν φαινεται τοσο fail οσο ακουγεται!Και εγω στην αρχη δεν ενθουσιαστηκα αλλα σκεφτηκα οτι για να το συγκρινουν με τα αλλα δυο δημοφιλη shounen κατι θα λεει...Και οντως ελεγε :P
Nov 28 2012 20:18 -
zoro77
Οκ δεν θα διαφωνησω.:P Απλα θα θελα να σε ρωτησω οι μαχες παντα ειναι με πνευματα? Εχει μαχες με ανθρωπους κανονικους? :P Eπισης η υποθεση ειναι του στυλ οπως στο εγραψα στην αρχη, δηλαδη σωζουν ψυχες και πανε στο soul society κατι σαν παραδεισος? :P
Nov 28 2012 21:30

Mike The Great → zoro77
Ti κανεις φιλε καλα?Τωρα ειδα το σημερινο επεισοδιο του one piece.Ηθελα να σε ρωτησω κατι.Στο τελος εδειξε οτι μπροστα στο πληρωμα εμφανιστηκε το Navy.Ειναι οι G-5?

Kaidou → zoro77
Επειδη βλεπω οτι δεν εχεις δει bleach και ξεροντας οτι εισαι φαν των shounen,στο συστηνω!Κατ'εμε εχει τις καλυτερες μαχες απο τα 3 διασημα shounen και πιο "cool" σχεδιο!Τα πρωτα 20-30 επεισοδια δεν θα σου κανουν μεγαλη αισθηση,αλλα οταν γινει η πρωτη μεγαλη ανατροπη θα πορωθεις.Επισης,εχει ενα απο τα στοιχεια που σ'αρεσουν στο OP,που ειναι οι δυναμεις ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ χαρακτηρων και εναν απο τους πιο badass,αν οχι ο πιο badass χαρακτηρας και απο τα 3 shounen!Αν με εμπιστευεσαι,δες το,δεν νομιζω να σε απογοητευσει! :)

-
Kaidou
*που κραταει τις δυναμεις για το τελος*
Nov 25 2012 16:41

zoro77 → D.Dragon
Ωραιο επιθετο κολοσσιαια διαφορα χαχα πιο καταλληλη λεξη δεν γινοταν :P

zoro77 → Dio Brando
Το τελος της ταινιας εννοεις οτι ξερεις?? :-O Αν ειναι αυτο μην το πεις. :P

-
zoro77
απλα μια κρισιμη ερωτηση.. τo θεωρεις γαματο το τελος? :P
Nov 08 2012 01:50 -
Dio Brando
Πολύ καλύτερο από το SW.
Nov 08 2012 19:32 -
zoro77
ok ρε φιλε thanks παλι.
Nov 08 2012 23:56

zoro77 → Kaidou
Την ωρα που το γραφες το αλλαζα. Λοιπον επειδη σου αρεσε θα το ξαναβαλω για λιγο καιρο ακομα. :P

-
Kaidou
hahaha,Το χρειαζομαστε για λιγο καιρο ακομα,μετα την επιβεβαιωση οτι ο Messi ειναι ο καλυτερος στον κοσμο...xD
Oct 31 2012 00:43 -
zoro77
Eιναι ο μπαγασας ειναι! Θελω να σου εξομολογηθω ενα ονειρο μου. Μουντιαλ τελικος Αργεντινη-Πορτογαλια. Νικη Αργεντινης με MVP τον Messi. ΤΟ ΚΛΑΜΑ μετα ο Ροναλντο μουαχαχαχα :P
Oct 31 2012 00:45 -
Kaidou
Απο το στομα σου...Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει καποτε!
Oct 31 2012 01:33

zoro77 → Kaidou
χαχα thanks. xD Ρε συ πραγματικα με αυτο το chap εμεινα. Oχι τοσο για την νικη, την περιμενα οπως ολοι μας, αλλα ο τροπος. Μιλαμε τετοιο ξεφτιλισμα, τετοιος τρομος δεν θυμαμαι αλλη φορα να χει γινει. Κριμα που ειναι κλειδωμενο το subforum. Οσο για το kings haki ειναι πολυ πιθανον, αν και ηδη εχουμε ενα hintaki απο το FI arc οταν ειπε για τον luffy oτι αν δεν ηταν τοσο δυνατο το CoC να αλλαζαν καπετανιο.(και φυσικα εννοουσε τον εαυτο του) Και ναι συμφωνω οι luffy/zoro ειναι σχεδον ισοι και στις λεπτομερειες ο captain ειναι πρωτος. Θα κερδιζε ο luffy αλλα με κομμενα χερια στο τελος :P Πολυ πορωση σημερα. Και ο zoro αγρατζουνηστος εδω και ποσο καιρο!

-
zoro77
κατσε πιο αβαταρ? Γιατι εκανα ταυτοχρονα την αλλαγη :P
Oct 31 2012 00:34

Kaidou → zoro77
Καταρχας γαματο το avatar σου xD...Τωρα για τον Zoro,δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα ελιγε ετσι η μαχη με την Monet.Κατ'εμε Luffy=Zoro σε δυναμη...Οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα μεταξυ τους...Οποτε αφου την ξεπεταξε ευκολα ο Luffy,θα μπορουσε να το κανει και ο Zoro!Τωρα,η καινουργια πληροφορια για μενα στο καινουργιο chap ηταν οτι ο Zoro εχει μαλλον King Haki...ο.Ο

zoro77 → Kaidou
Ποσο τερας ρε ειναι ο zoro? Μα ποσο? Μιλαμε τετοια επιδειξη δυναμης νομιζω δεν την εχουμε ξαναδει στο OP.

-
zoro77
*για το σημερινο chap.
Oct 30 2012 23:17