Community Status Updates

zoro77 → Dio Brando
Γεια σου ρε φιλε Μαριε(νυν Dio Brando :P ) Θελω να σε ρωτησω, οι πληροφοριες που χαμε για το ΟP οτι ο Akainu τιμωρει οποιον λεει οτι ειδε ζωντανο τον Moria και την Bonney ισχυουν? Το χα δει σε κατι confirm spoilers ενος chapter που τα χαν σε p.s αλλα δεν ξερω αν ισχυουν.

-
zoro77
απο που επιβεβαιωνεται?
Oct 30 2012 19:30 -
Dio Brando
Από ένα βιβλίο που είχε βγει με info για το New World.
Oct 31 2012 16:42 -
zoro77
α οκ φιλε thanks.
Nov 01 2012 01:31

zoro77 → Mike The Great
Γεια σου φιλε Mike!! Σορρυ που αργησα να απαντησω. Η σχολη καλουτσικα παει τωρα ξεκινησε και τα μαθηματα φαινονται καλα. Για να δουμε. Εσυ?

-
zoro77
Οσο για τον Chopper οχι ο chopper 1v1 δεν εχει κανει. Ειμαστε ομως σε περιοδο μαχων τωρα.(αλλα και παλι δεν νομιζω να πολεμησει ο chopper, περνουν δραση τα τουμπανα ;) )
Oct 19 2012 00:49 -
zoro77
Εχει αλλη αρμοδιοτητα σε αυτο το arc και πιο σημαντικη απο μια μαχη.. Θα το δεις και μονος σου.
Oct 19 2012 00:52 -
Mike The Great
Και εμεις αρχιζουμε τη Δευτερα.Ολα καλα ως τωρα.
Οσο για το ΟΡ,σε ρωταω επειδη δεν χορτασα Chopper στο Fishman island.Το πιστευω πως θα ειναι ωραιο και σημαντικο.Θα ειναι το 1ο αρκ στο Νεο Κοσμο.
Oct 19 2012 18:30

Mike The Great → zoro77
Τι κανεις φιλε?ολα καλα?Πως παει η σχολη?Να σε ρωτησω κατι?Μεχρι εκει που εχει φτασει το manga του one piece ο Chopper εχει κανει καμια μαχη?(1 vs1 εννοω)

zoro77 → Kenny
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/9543-tutorial-how-to-read-manga-like-a-boss/ Επειδη ειμαι λιγο noobaς σε τετοια, με λογαριασμο στο manga updates διαβαζεις τα manga της εβδομαδας πχ one piece πιο γρηγορα απότι σε mangareader etc και σε καλυτερη αναλυση των σελιδων? Κι αν βγαινει νωριτερα, βγαινει αρκετα νωριτερα ή απλα λιγη ωριτσα πριν? Ευχαριστω εκ των προτερων/

-
zoro77
χαχα οχι ρε συ! Τα γραψες υπεραναλυτικα, και ειπα να βαλω τα δυο ok για να μην νομιζεις οτι δεν με καλυψες. xD
Xωρις πλακα με καλυψες απολυτοτατα(δεν υπαρχει αυτη η λεξη το ξερω :P) ευχαριστω πολυ!
Oct 09 2012 19:16 -
zoro77
Ααα θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο! :P Οταν καποιος μου γραφει comment σε ποστ στο profile δεν μου ερχεται ειδοποιηση και μερικες φορες μου απαντανε τα παιδια κι εγω δεν το παιρνω εγκαιρως χαμπαρι. Υπαρχει καμια λυση?
Oct 09 2012 22:20 -
Kenny
Δυστυχώς ισχύει για όλους αυτό. Το IP.Board έχει κάποια προβληματάκια στον χειρισμό των notifications. Έχουμε ήδη περιγράψει το πρόβλημα στην Invision, αναμένουμε update.
Oct 10 2012 12:54

zoro77 → mono
Eχει μια ατελεια το one piece latest chapter μπλα μπλα thread. Οταν παει να αλλαξει σελιδα το πρωτο ποστ δεν εμφανιζεται. Να τωρα πχ εχει γραψει ο Κaidou τελευταιο ποστ και δεν φαινεται.(τουλαχιστον σε μενα)

-
mono
To γνωρίζουμε, είναι το ίδιο πρόβλημα που έχει και η black hole. Κάποια στιγμή θα φτιαχτεί. Μέχρι τότε πάτα "reply" και από κάτω εμφανίζονται τα τελευταία posts οπότε θα το βλέπεις έτσι. Ή αλλιώς από το post content αυτού που πόσταρε.
Oct 06 2012 16:01 -
zoro77
α ok. Τhanks.
Oct 06 2012 16:30

-
redpower1989
Sorry φίλε τώρα το είδα. Όχι δεν είμαι ολυμπιακός. Αριστερός είμαι..
Nov 01 2012 11:29 -
zoro77
Lol τωρα το ειδα κι εγω :P Οκ φιλε μου
Jan 23 2013 16:22

zoro77 → Mike The Great
Καλοι ημασταν χθες. Αν ημασυαν ευστοχοι στο α ημιχρονο κι αν ειχα με Καρολ πιστευω θα το τσιμπαγαμε το χ.

-
zoro77
Mε το Diakite να σου πω την αληθεια δεν ειχαμε πολλες επιλογες. Ειχε παιξει και στην Γαλλια μερικα ματς ως δεξι μπακ. Δεδομενο του αγωνα και του αντιπαλου και του οτι ηταν πρωτο ματς δεν μπορουμε να το κατηγορησουμε πολυ. Κατι εκανε. Σε ολα τα αλλα συμφωνω και ειδικα για τον Μεγυερι. Πιστευω το πρωτο γκολ θα το επιανε ο Καρολ επειδη ειναι ψηλος και εχει μακρυα χερια. Και το δευερο επισης κατω απο τα ποδια. Νταξει στο Μεγυερι ας μην του ριξουμε την ευθυνη παντως σε αυτο φταιει προπονητης που δεν εχει παιχνιδια. Ο φιλος μας Ζαρντιμ ειναι συμπαθητικη φατσα για μενα αλλα μεχρι εκει. Θα φανει βεβαια στην πορεια. Ας στηριχτει δεν πειραζει. Την ομαδα την εστησε καλα αυτην τη φορα. Βεβαια δεν παιξαμε οπως περσι με Βαλβερδε που τους ειχαμε στο μισο γηπεδο στο β μερος και ο Βενγκερ ειχε βγαλει επιθετικο για να βαλει αμυντικο στο τελος, αλλα σε σχεση με τα αλλα ματς ειμαι ευχαριστημενος. Και ναι σημερα θελω παρτακι απο Lennon και Bale!
Oct 04 2012 14:09 -
Mike The Great
Εγω δεν το κατηγορησα.Δεν ειχα καμια απαιτηση απο αυτον.Αλλα ο Ζαρντιμ τον βαζει σε τετοιο ματς χωρις να εχει παιξει ουτε δευτερολεπτο.
Ο Ζαρντιμ μοιαζει σαν τον Σουλειμαν.Μπορουσε ανετα να παιξει σε τουρκικο σιριαλ
Oct 05 2012 13:09 -
zoro77
χαχαχαχα
Oct 06 2012 14:38

zoro77 → Spaceman
Bελτιωμενη η ομαδα δεν μπορουμε να πουμε. Νταξει δεν παιξαμε οπως περσι που στο β μερος το χαμε κανει το ματς κατηφορα, αλλα στο πρωτο ημιχρονο 2 σουτ κανανε, το ενα απο φαουλ και το αλλο το γκολ τελειως φθηνο. Αυτο ο Μασαδο τι εχασε ρε παιδι μου.

-
Spaceman
Πιστεύω ότι αν δεν έκανε αυτό το rotation στους τερματοφύλακες θα κάναμε κάτι καλύτερο. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που κάνει ο Zardim με τους τερματοφύλακες. Αν έπαιζε ο Caroll πιστεύω ότι δεν θα δεχόμασταν κανένα από τα 2 γκολ. Τώρα στον αγώνα παίξαμε ανέλπιστα καλά, αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσαμε να προηγούμασταν με 0-2 στο ημίχρονο. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν πήρε η ομάδα τον Σκόνδρα και τον άφησε άλλο ένα χρόνο στον Ατρόμητο, αν τον φέρναμε δεν θα χρειαζόταν να πάρουμε τον Diakite που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μαύρη τρύπα. Ο Machado για δεύτερο συνεχή ευρωπαικό ματς έχασε το άχαστο
Oct 05 2012 15:48 -
zoro77
Ναι εχεις δικιο με το ροτεισον τερματοφυλακων. Οταν το πρωτοδιαβασα εμεινα μακακας, και ειδικα οταν ο Ζαρντιμ το ελεγε τοσο φυσικα!! :P Πας να τους πεις καλο λογο αλλα δεν σ αφηνει ρε παιδι μου! Ο Καρολ πιστευω εστω το πρωτο θα το πιανε ακομα κι απο την λαθος θεση του Μεγυερι λογω τους υψους του και των χεριων του. Τωρα για Σκονδρα δεν τον εχω δει σχεδον ποτε, διαβαζω αθλητικα σαιτ του Ολυμπιακου και ολοι εχουν κολλημα μαζι του. Καλο παιχτακι απ οτι ακουω και αρχηγος απο τα 21 του. Αν δεν ειχαμε θεμα Τοροσιδη παντως δεν χα θεμα και να μην το περναμε. Αν φυγει λογικα ειναι μακραν η καλυτερη λυση.
Oct 06 2012 14:45

-
1451
οκ, θα βάλω τις οικονομίες μου δηλαδή πέντε ευρώ
Sep 28 2012 13:57 -
zoro77
ολοι περιπου τις ιδιες οικονομιες εχουμε. Το λεω γιατι μια φορα οταν ειχε παρει η Πορτο Europa Leagye το χα πετυχει απο τα προκριματικα και συνηθιζω να λεω τετοιες μαλακιες να περασει η ωρα :P
Sep 29 2012 16:22

zoro77 → SupG18
[quote]ειπαμε , δουλευει και μια ταινια ......μην το ξαναρχιζουμε το θεμα , λες και τον πληρωνετε και δεν σας εχει ετοιμη την δουλεια κανετε [/quote] εδω φαουλ φιλε μου. Μια κριτικη σε ενα θεματακι ως φανς κανουμε δεν παει να πει αυτο που λες. Και στις ομαδες ποδοσφαιρου μπασκετ κανει κριτικη πολυς κοσμος δεν παει να πει οτι τους πληρωνουμε κι ολας.

-
zoro77
κανω εδω την συζητηση για να μην δημιουργηθει στο topic
Sep 27 2012 17:14 -
SupG18
Δεν ειμαι κατα τις κριτικης , απλα καθε φορα που κανει μπρεακ αρχιζει το ιδιο τροπαριο και κατανταει εκνευριστικο ...ασε που αυτο που γινεται στις ομαδες δεν ειναι κριτικη αλλα τσουβαλιασμα :D (τουλαχιστον απο τους περισσοτερους)
απλα ημουν λιγο εντονος για την ανακυκλωση του θεματος και μονο και οχι για το περιεχομενο του και την αποψη σου ;)
Sep 27 2012 18:56 -
zoro77
νταξει ισχυει οτι ειναι εκνευριστικο αλλα απο αυτο προκυπτει και μια δοση αληθειας. Καποια στιγμη ο καθενας μπορει να ξεσπασει και να θελει ΤΩΡΑ. Μια φορα το εκανα κι εγω :P Tεσπα οκ φιλε μου
Sep 27 2012 20:38

zoro77 → MPVNsf123
[quote name='MPVNsf123' timestamp='1348419043' post='604096'] Συγγνώμη, δεν το πρόσεξα... Αν θέλει κάποιος mod μπορεί να το μεταφέρει... [/quote] Δεν πειραζει φιλε σιγα. Απο παλια γινεται αυτο και ολοι λιγο πολυ κανουμε το ιδιο λαθος χεχε

zoro77 → Lord Leon
[quote name='Lord Leon' timestamp='1348417689' post='604088'] Ακομα μετανιωνω που παρακολουθουσα τοτε το μανγκα. [/quote] Επειδη ξερω ποτε το σταματησες, εχω να σου πω μπραβο που καταφερες και το σταματησες. Ετσι οπως εξελισσεται μεχρι στιγμης τωρα το manga δεν νομιζω να μπορουσες να το αφησεις ..Απο την μια φιλε σε ζηλευω απο την αλλη ομως δεν το αντεχω να το droppaρω αυτην τη στιγμη :P

-
Lord Leon
μου ηταν και μενα δυσκολο για αυτο και εβαλα ενα οριο εξαρχης για να προετοιμαστω ψυχολογικα
το πηρα αποφαση καπου στη φαση που μπουκαρε ο χορντι στο παλατι, και ειπα μολις τελειωσει το αρκ τελος. ε και τελικα δεν το καταφερα ακριβως, εριξα και μερικες κλεφτες ματιες μεχρι που εμφανιστηκε ο Law και εκει καπου ειπα δεν παει αλλο θα κανω μλκια :P και το κοψα οριστικα :)
Sep 23 2012 18:51 -
zoro77
χαχα ετσι ακριβως. Κι εγω το σκεφτομαι στα σοβαρα, αν και τα πραγματα πανε απο το καλο στο καλυτερο, θα φανει και σε μενα :)
Sep 23 2012 18:57

Mike The Great → zoro77
Και στο γηπεδο φαινονται καλυτερα.Ετσι οπως τα λες.Οτι πληρωνεις,παιρνεις.Μονο αυτα?Με αμυντικους(αστειους για CH.L.)οπως Σιοβα,Μανωλα πας μονο για τσαι.Γαματον Ibagaza και τον Σιοβα που δεν εβαλε.Με μια λογικη εβαλε μεσα τον Μεγιερι.Εχει να παιξει απο τον Ιουλιο.Αν οντως σκεφτοταν να τον βαλει χτες ας τον εβασε με Λεβαδιακο,με τα Γιαννενα.Επρεπε χτες πρωτο παιχνιδι?Πραγματικα,τι ορμα ειδε και τον εβαλε?Τα εχουμε πει.Ο μαρινακης δεν ηθελε να κανουμε κατι φετος στην Ευρωπη.Αν εχεις την δυνατοτητα αραξε σημερα και δες πως παιζεται πραγματικα το τοπι.Για την Μπαρτσελονα εννοω

-
Mike The Great
*αντι μια, ποια
Sep 19 2012 09:42 -
zoro77
Απο την στιγμη που εβαλε Ιμπαγασα με Γιαννενα και τωρα τον εβαλε στο 60 ε πηραμε το μηνυμα.. Στοχος το πρωταθλημα..κλαπ κλαπ. Αν τουλαχιστον δεν κυνηγησουν εστω την προκριση στο europa, και ειναι ηδη στο +7 και κανουν παλι τα ιδια, τι να πω ρε παιδια δεν χρειαζεται να χουμε προσδοκιες ποτε πια για κατι καλο στην Ευρωπη.
Sep 19 2012 12:59 -
Mike The Great
Me τις μεταγραφες εδωσε το μηνυμα.
Sep 19 2012 23:22

zoro77 → Mike The Great
Πηγα γηπεδο και η ομαδα ηταν εκτρωμα... Φιλε μου για τον Μαρινακη, οτι πληρωνεις παιρνεις.. Η ομαδα ηθελε αμυντικο χαφ.. δεν πηρε. H μαλλον πηρε τον Ντιακιτε 31 Αυγουστου.Η ομαδα ηθελε 2 εξτρεμ δεν πηρε.. Εναν μα εναν καλο πηρε τον Μασαδο.. κι αυτον τον αχρηστευει που τον βαζει στα ακρα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αυτο που βλεπουμε.

-
Spaceman
Πάλι καλά που δεν πήγα γιατί δεν θα άντεχα να βλέπω αυτή την ομάδα. Τι να πρωτοπείς, ανύπαρκτο κέντρο με χαρακτηριστική φάση στο δεύτερο ημίχρον όπου κατεβάζει ο Ibagaza την μπάλα και στο κέντρο υπάρχουν μόνο παίκτες της Schalke, ανοργάνωτη χωρίς αγωνιστικό πλάνο, καμιά σέντρα και ότι γίνει.
Με λίγα λόγια ομαδα μοντέλο τι κάνανε μπουρδέλο
Sep 19 2012 10:07 -
zoro77
Ετσι ακριβως δεν υπηρχε κανενα καλο απο Ολυμπιακο χθες. Ουτε αμυνα, ουτε κεντρο, ουτε επιθεση. Τις οποιες φασεις που καναμε δεν τις καναμε οργανωμενα, αλλα απο κοντρες και απο λαθη της Σαλκε. Χωμα σοβαρα. Καλα εκανες που δεν ηρθες.
Sep 19 2012 12:55

Mike The Great → zoro77
ΝΑ χαιρομαστε την ομαδα του ζαρντιμ και κυριως του Μαρινακη!!!!!!!!!