Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Mike The Great

Και γω μισω την Ρεαλ γιατι ολοι εκει το παιζουν ντιβες. Λιγους παιχτες συμπαθω( Οζιλ κ Ιγκουαιν) Και τον Μουρινιο τον συμπαθω γιατι ειναι προπονηταρας και το δειχνει με καθε ευκαιρια, αλλα μου τη σπαει ο χαρακτηρας του. Γενικα η Ρεαλ σε καθε σεζον μου βγαζει κατι αντιπαθητικο. Παντως οσο κι αν δυσκολευομαι να το παραδεχτω δυστυχως ειναι η βασιλισσα της Ευρωπης με τα 9 ευρωπαικα. Δεν ξερω τι ειχε παιχτει με τον Φρανκο παλια, οποτε δεν μπορω να κρινω. Εχουμε και τον Μιτσελ τωρα,, οποτε ισως στο μελλον την συμπαθησω πιο πολυ :P
Apr 08 2013 20:01
Photo

Mike The Great → zoro77

Και εγω αυτες τις 2 ομαδες βλεπω.Τη ρεαλ(αν και την σιχαινομαι αφαναστα)τηνβλεπω,γιατι μαλλον ειναι η τελευταια χρονια του Μουρινιο στη ρεαλ.Αρα,θα επιδιωξει να το παρει.
Apr 08 2013 17:43
Photo

zoro77 → Mike The Great

χαχα γεια σου ρε Mike! Καλα εδω και ενα μηνα ξυνομαι. Τελειωσε η εξεταστικη και χαλαρωσαμε τελειως! :P Ετσι οπως βλεπω τα πραγματα ή την Μπαγερν ή την Ρεαλ. Φυσικα και δεν ξεγραφω την Μπαρτσα, απλα πιστευω οι αλλες δυο εχουν περισσοτερο κινητρο.
Apr 08 2013 16:24
Photo

Mike The Great → zoro77

Ti κανεις φιλε καλα?Πλακα πλακα,πας να βγεις αληθινος.Οι Γερμαναραδες ως τωρα τα πανε περιφημα.
Apr 07 2013 15:18
Photo

zoro77 → nico robin

ευχαριστω για το request ομορφη robin :P
Mar 21 2013 11:19
  • nico robin's Photo
    nico robin
    είστε τραγικοί :)
    Mar 25 2013 21:11
  • zoro77's Photo
    zoro77
    ειναι επειδη σφαζομαστε στα ποδια σου :P
    Mar 26 2013 00:44
  • nico robin's Photo
    nico robin
    τσ τσ τσ! πολύ φασαρία για το τίποτα μου φαίνεται...
    Mar 26 2013 07:37
Photo

zoro77 → Saber-chan

Σε ευχαριστω για το request! Καλως ορισες και παλι :)
Feb 27 2013 02:28
  • Saber-chan's Photo
    Saber-chan
    Να σαι καλά! Εγώ ευχαριστώ για το accept! Καλώς σας βρήκα!
    Feb 28 2013 08:57
Photo

Lord Leon → zoro77

Πολύ πλάκα η υπογραφή σου! XD τα σπαει!
Feb 04 2013 18:54
  • zoro77's Photo
    zoro77
    χαχα κι εγω μολις την ειδα ειχα λιωσει :P
    Feb 05 2013 00:00
Photo

zoro77 → Kaidou

Eλα ρε φιλε! Χρονια πολλα ρε! Καλη χρονια.! Να σαι καλα! Ειχα να μπω ιντερνετ καιρο. Στο Bleach θα δωσω ευκαιρια αλλα οχι τωρα. Ειναι μεγαλο. Το καλοκαιρι αναμενεται οπως και στο naruto. ;) Oμως αυτες τις μερες κατεβασα να δω το Monster(74 επεισοδια) και μολις τωρα το τελειωσα. Δεν ειναι τοσο τελειο οσο ακουγα, αλλα οκ, πολυ καλο.
Jan 05 2013 16:16
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Χρονια πολλα και καλη χρονια φιλε!
    Jan 05 2013 19:42
Photo

Kaidou → zoro77

Χρονια πολλα ρε τρελε.Εδωσες μια ευκαιρια στο Bleach?
Dec 29 2012 13:00
Photo

zoro77 → Deladrian

Τωρα νταξει κατεβαινει αλλα πολυ αργα. Κατεβαζω ταυτοχρονα κατι το 578 του One Piece, Αυτο τσακ μπαμ τελειωνει. Ο αλλος που τα κατεβαζε πως τα κατεβαζε ολα μαζι? Υπαρχει πακετακι που τα χει ολα μεσα ή τα κατεβαζε ξεχωριστα? Εμενα δεν θα το αντεχε τι ιντερνετ μου να τα κατεβαζα ολα μαζι. Το πολυ 3-4 ξεχωριστα μαζι μπορω να κατεβαζω και να μαι στο ιντερνετ. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Dec 24 2012 17:21
  • zoro77's Photo
    zoro77
    τωρα βλεπω καλη ταχυτητα και στο berserk. Oποτε του καυλωσει φαινεται ερχεται :P Τεσπα εγω τωρα σιγα σιγα θα κετεβαζω τα υπολοιπα επεισοδια μολις κατεβασω το πρωτο και θα σου πω αν ειναι που κολλαω. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
    Dec 24 2012 17:23
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Τωρα κατεβαζω το 2 και 3. Ενω ξεκινησαν με πολυ καλη ταχυτητα τωρα πεσαν. Τεσπα για να δουμε!
    Dec 24 2012 17:35
  • Deladrian's Photo
    Deladrian
    Ωραία αφού σου κατεβαίνουν όλα καλά. Κατεβάζουν πολλοί ταυτόχρονα και το seedbox δεν μπορεί να δώσει καλή ταχύτητα σε όλους γι' αυτό σου κολλάει μερικές φορές. Το άλλο το παιδί το πρωί τα κατέβαζε το καθένα ξεχωριστά γιατί ακόμα δεν έχουμε προλάβει να φτιάξουμε πακετάκι με όλα τα επεισόδια.
    Dec 24 2012 17:43
Photo

zoro77 → Deladrian

A να σαι καλα ευχαριστω πολυ. Οχι δεν εχει κατεβει ακομα. Ειναι στο 87 % τωρα. Αυτο στο εστειλα γιατι μεχρι χθες κατεβαινε μεχρι μια συγκεκριμενη ταχυτητα και το αφηα ανοιχτο ολο το βραδυ. Οταν ξυπνησα το ειδα ναι μεν προχωρημενο αλλα σε στασιμο σημειο.
Dec 24 2012 16:09
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Παλι μου σταματησε αι θελει 5% περιπου. Σορρυ στα χω πρηξει.
    Dec 24 2012 16:47
  • zoro77's Photo
    zoro77
    και*
    Dec 24 2012 16:48
  • Deladrian's Photo
    Deladrian
    Απ' ότι είδα τα επεισόδια seedάρονται κανονικά αυτή τη στιγμή. Άρα μήπως έχει πρόβλημα η ρυθμίσεις στο torrent σου; Το πρωί πάντως τα κατέβαζε όλα κάποιος και του τα seedαρε το seedbox. Ποια επεισόδια κατεβάζεις εσύ τώρα; Εγώ έχω βάλει να seedάρω μόνο αυτά αλλά δε μου τα ζητάει κάποιος. Όσον αφορά το Death Note χλωμό το βλέπω να το κάνουμε, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις... Πάντως μπορείς να το κατεβάσεις από Animeclipse. Ότι άλλο πρόβλημα με τα επεισόδια έχεις πες μου.
    Dec 24 2012 16:57
Photo

zoro77 → Deladrian

Kατεβαζω απο το σαιτ σας το Berserk το πρωτο επεισοδιο το 1080p και εχει φτασει στο 84% κι εχει σταματησει. Μπορεις να βοηθησεις?
Dec 24 2012 13:25
  • Deladrian's Photo
    Deladrian
    To έβαλα τώρα κι εγώ να στο seedάρω. Βέβαια μπορεί μέχρι τώρα να σου κατέβηκε. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε προλάβει να φτιάξουμε batch γιατί μας έχουν πέσει πολλά μαζί. Αν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα πες μου :)
    Dec 24 2012 14:36
Photo

zoro77 → Kaidou

Ok φιλε μου με επεισες. Μολις βρω χρονο κ διαθεση για πολλα επεισοδια θα το ξεκινησω παλι :)
Nov 30 2012 14:47
Photo

Kaidou → zoro77

Καταρχας δεν παλευουν με πνευματα,τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος του Bleach...Ουσιαστικα με ανθρωπους παλευουν,αλλα αυτοι ειναι shinigami...Και το ολο στορυ δεν ειναι τοσο lame :P Δεν μπορω να σου πω πως εκτυλισσεται η υποθεση...Παντως μονο για πνευματα και φαντασματα δεν εχει να κανει...Θα σου εδινε link για το γενικο στορυ,αλλα κρυβει πολλα σποιλερς...Θα σου συνιστουσα να του δωσεις μια ευκαιρια,και κανε υπομονη μεχρι να παει ο Ichigo στην SS...Ο αρχικος στοχος που θα ωθησει τον Ihcigo να παει στην SS θα σου φανει clisse,αλλα απο καποια στιγμη και μετα το στορυ περιπλεκεται και εκει περα ειναι που θα σου φανει αρκετα καλο!
Nov 28 2012 22:41
Photo

zoro77 → Mike The Great

Kι εγω τα περιμενω πως και πως αυτα τα επεισοδια. :D Μπηκαν τωρα τα φιλλερ επεισοδια αλλα δεν πειραζει θα αποδοθουν καλυτερα αν κερδισει το anime λιγο χρονο. Οσο για τον κλαψ κλαψ Κριστιανο, πρεπει να σκυψει λιγο το κεφαλακι αλλιως παιζει παντα να βρισκεται στην σκια του Μεσσακου..
Nov 27 2012 22:43