Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → zoro77

Τι όνειρο είχες δει τότε το Σεπτέμβριο?θα σου όλη την αλήθεια μου.τοτε που το έλεγες σημασία δεν είχα δώσει.μην σου πω ότι το είχα πάρει στη πλάκα.οταν πέρασε τον ομιλο
Apr 24 2013 22:55
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Αρχισα να το ψιλό πιστεύω όταν έβλεπα ότι στο πρωτάθλημα το λιγότερο 3γκολ σχεδόν σε κάθε αντίπαλο.μετα ακολούθησαν οι καλές εμφανίσεις στο champions league.οταν πέρασε περίπατο την γιουβε,λέω θα βγει αληθινός ο ζόρο.χτες ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσει,αλλά όχι να την ξεφτιλισει.και μην μου πεις ότι τον αγώνα τον πήρε με την διαιτησία,γιατί θα ειναι ψέμα.ο Valdes ειναι καλός για την Sevilla.o pique απο τότε που γνώρισε την σάκιρα έχει γίνει αμυντικός της σειράς και δίπλα του δεν υπάρχει κανένας.οσο για τη επίθεση αν δεν παίξει ο μεσσι καληνύχτα.ο βιλλανοβα ειναι αλλού.την πρώτη αλλαγή στο 81 και όταν ήταν 3-0?τι περίμενε?τωρα για εμένα η μπαγερν ειναι το πρώτο φαβορί να το σηκώσει.τι νομίζεις εσύ?
    Apr 24 2013 23:20
Photo

zoro77 → Zem@c

φιλε εδω θα βρεις το torrent για την 6η ταινια.
Apr 22 2013 18:24
  • zoro77's Photo
    zoro77
    http://sickfansubs.com/index.php?PHPSESSID=mtk8iu73hhi9vbotst3ch04j64&topic=531.0

Apr 22 2013 18:24
Photo

zoro77 → Mike The Great

Ο Κατσιβελης επαιξε 12 λεπτα. Ηταν καλος στην αμυνα αλλα στην επιθεση δεν πηρε προσπαθειες. Οσο αφορα τον Σπανουλη γενικα παιζει καλα. Ακομα κι οταν δεν βαζει πολλους ποντους βοηθαει πολυ την ομαδα στην δημιουργια παιχνιδιου. Απλα του ελειπε ρε παιδι μου το παιχνιδι που θα τον πεις θεο. Ε σημερα τα καταφερε και σε αυτο το θεμα.
Apr 16 2013 00:20
  • zoro77's Photo
    zoro77
    σορρυ το χα γραψει καταλαθως στο προφιλ μου..
    Apr 16 2013 00:22
Photo

Mike The Great → zoro77

Ο Κατσιβελης επαιξε καλα?Και ποσο επαιξε περιπου αν θυμασαι?
Apr 13 2013 00:42
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Επιτελους εκανε μετα απο καιρο καλο ματς ο Σπανουλης.Καιρος ηταν
    Apr 13 2013 00:43
Photo

Mike The Great → zoro77

Ασε ρε φιλε.Ενας πολυ καλος μου φιλος ειχεσημερα γενεθλια και βγηκαμε εξω.Δεν καθολου το ματς.Οντως παιξαμε τοσο καλα οσο λεει το αποτελεσμα?Για εσενα ποιοι επαιξαν καλυτερα?
Apr 13 2013 00:17
Photo

zoro77 → Mike The Great

ευκολη νικη τελικα!! Ετσι η ομαδα αρχιζει να βρισκει τον εαυτο της στα κρισιμα!
Apr 12 2013 23:26
Photo

Mike The Great → zoro77

Εγω παντως πιστευω οτι και σημερα θα ειναι δυσκολος ο αγωνας.Ειχαν 1/17 τριποντα.Οπως λες πρεπει να κανουμε σημερα το 2-0
Apr 12 2013 17:22
Photo

zoro77 → Mike The Great

Πιστευω θα κερδισουμε και σημερα. Αρκει να μην εχουν πολυ κακα διαστηματα. Η Εφες δεν ειναι προβλημα στο ΣΕΦ αν κανουμε τα βασικα. Η δυναμη τους ειναι η εδρα τους/ Οποτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νικη σημερα!
Apr 12 2013 12:49
Photo

Mike The Great → zoro77

Συμφωνω μαζι σου οτι τον κρινεις στο τελος της καριερας του.Εγω μιλαω μεχρι τωρα και δεν ειναι λιγα αυτα που εχει κανει.Εμενα μου αρεσει ο χρακτηρας του και η μπαλα που ξερει.Στη Μιλαν ηταν Θεος.Τα παλια καλα χρονια οι Fantastic Five(Pirlo,Insaghi,SHeva,Kaka & Seedorf)εκαναν οργια στην επιθεση.Ο Κακα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το χρονικο.Μαλλον οταν πηρε μεταγραφη για την Ρεαλ στα πρωτα ματς τραυματιστηκε και εμεινε εκτοε 5 ή 6 μηνες.Καταστραφηκε.Παντως οι παγκοι που εχουν αυτες οι 2 Ισπανικες ομαδες ειναι φοβεροι.Και δεν διαμαρτρονται κιολας.Πως βλεπεις σημερα τον Θρυλο?
Apr 12 2013 10:25
Photo

zoro77 → Mike The Great

O Messi ειναι 25 χρονων ακομα. Εναν παιχτη τον κρινεις συνολικα σε ολη του την καριερα. Αν συνεχισει ετσι μεχρι και τα 30+ οπως ο Ζιζου, τοτε ναι θα ναι ο καλυτερος. Μην σου πω οτι τωρα εχουμε την τυχη να παρακολουθουμε τον καλυτερο ολων των εποχων.. Αλλα αυτο ειπαμε, θα φανει στο τελος της καριερας του. Ο Κακα δεν μ αρεσει ρε στην Ρεαλ. Στην Μιλαν τοτε ηταν παιχτουρα! Πραγματικα τοτε ηταν ο καλυτερος στον κοσμο. Αλλα επεσε ανεξηγητα μπορω να πω. Δεν θυμαμαι να χει κανα βαρυ τραυματισμο. Ο Οζιλ ειναι ολα τα λεφτα για μενα.
Apr 12 2013 01:59
Photo

Mike The Great → zoro77

Και εγω εχω δει ολοκληρωμενες τις 2 πρωτες seasons.Την 3η προσπαθησα να βρω,αλλα εχουν μεταφρασει πολυ λιγα επεισοδια στα αγγλικα.Για την ρεαλ,απο τους παλιους σχεικα μου αρεσε ο Zizou και ο Raul.Απο την τωρινη ομαδα μου αρεσει μονο ο σκατας.O KAKA εννοω.Εγω ο καλυτερος παιχτης που εχω δει ειναι ο Messi.Παιζει σε αλλη θεση απο τον ZIzou,αλλα αυτα τα πραγματα που εχει κανει σε συλλογικο επιπεδο ειναι απιστευτα.Του μενει μονο να κανει κατι και με την Αργεντινη.Αυτο που ειδα χτες εχω να το δω πολυ καιρο τωρα.Με το που μπηκε μεσα ο Messi,η αυρα που εδωσε σ'ολο το γηπεδο ηταν απιστευτη.Και οχι μονο αυτο.Η PSG με το που μπηκε μεσα χεστηκαν ολοι.Και ειναι εμπειροι παικτες οι περισσοτεροι.Παρολο που ηξεραν οτι ειναι τραυματιας.
Apr 12 2013 00:15
Photo

zoro77 → Mike The Great

εβλεπα που και που galactic football παλια οταν ειχα συνδρομητικα καναλια(παλιες καλες εποχες), μ αρεσε. Οσο για την Ρεαλ το μονο που μ αρεσε ν βλεπω πανω της ηταν ο καλυτερος για μενα παιχτης που χω δει... Ο Ζidane!!
Apr 11 2013 14:20
Photo

Mike The Great → zoro77

ΔΕν ξερω εχεις δει ποτε το Galactik football?Αν οχι παρε αυτο το λινκ και πηγαινε στο 06:45.Θα ηθελα να δω κατι τετοιες ''μονομαχιες'' και στην πραγματικοτητα.Την μεγαλυτερη ολων που θα ηθελα θα ηταν C.Ronnaldo vs Mesii.Οπως και αλλες.Robben vs Ribery,Pirlo vs Gerrard κ.α.!Δυστυχως ομως δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα :-(
Apr 09 2013 17:49
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    http://www.youtube.com/watch?v=qEF5YosNn_U
    Apr 09 2013 17:49
Photo

Mike The Great → zoro77

Ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω για τον Μουρινιο.Προπονηταρας,αλλα σαν χαρακτηρας μεγας καραγκιοζης.Οσο για την ρεαλ,αρχισα να την αντιπαθω απο την εποχη των GalacticosΚαι τοτε κατεστρεψαν καποιους παιχτες.Αυτον που θυμαμαι καλα,ηταν ο συνονοματος.Ο ''μιχαλακης".Ο Owen.
Apr 09 2013 17:37
Photo

zoro77 → Mike The Great

εντωμεταξυ η ΑΕΚ χανει 2-0 απο τον ΠΑΣ αρα ο ΠΑΟ ουτε ευρωπη μιας και τον εχουμε την επομενη αγωνιστηκη χοχοχοχοχο
Apr 08 2013 20:03