Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → zoro77

Xaxaxax,ειδες που τελικα ο JInbe δεν ειναι τοσο σοβαροφανης οσο λενε ? :P
Jan 29 2012 17:22
Photo

zoro77 → Kaidou

Eυχαριστω ρε. Βασικα μολις καταλαβα και τη μ@λακια που που καναν στο watchop xD Ωραιο σετακι κι ολας!! Βασικα η sig μου φερνει και λιγο γελιο κι ολας xD
Jan 29 2012 17:19
Photo

Kaidou → zoro77

[url=http://www.gogoanime.com/one-piece-533-one-piece-episode-533]One Piece 533 | One Piece episode 533 English Sub[/url]
Jan 29 2012 17:12
Photo

zoro77 → Kaidou

[QUOTE=Kaidou;558805]Πως γινεται αυτο..αφου σε μενα δεν δειχνει το 533. Anw...Το ειδα στο youtube,πολυ καλο επεισοδιο,σιγα σιγα μπαινουμε στην δραση!! Επισης το animation συνεχιζει να με εντυπωσιαζει!!:riiight:[/QUOTE] Eπειδη εχω το ιδιο προβλημα μου λες που το βρηκες τουλαχιστον στο youtube?
Jan 29 2012 17:07
Photo

Kaidou → zoro77

Χαχαχχαχα,ναι το ξεχασα :P ty :)
Jan 27 2012 14:21
Photo

GhostPrince → zoro77

αχαχα....weeird :P
Jan 27 2012 00:36
Photo

zoro77 → GhostPrince

αχαχα ναι! Μου το εχουν πει κι αλλοι! Δεν ξερω γιατι αλλα απο παιδι αντιδρουσα στα αναψυχτικα, ακομα και στην coca-cola:P
Jan 27 2012 00:26
Photo

GhostPrince → zoro77

[QUOTE=zoro77;558165] 5)Nαι. Δεν μ αρεσει το ανθρακικο[/QUOTE] παιζει να σε το πρωτο ατομο oπου το ακουω αυτο xDD αχαχα, epic :P
Jan 27 2012 00:25
Photo

zoro77 → Kaidou

Ελα ρε Kaidou!! Με γεια!! Παντως δεν νομιζω να παει το exist απο κατω:P
Jan 27 2012 00:06
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Βασικα ολα ειναι θεωριες ρε συ. Θα δειξει! Και ο ολυμπιακος περσι μεχρι το τοπ 16 ηταν μην σου πω η καλυτερη ομαδα στην ευρωλιγκα(ή τουλαχιστον η πιο φορμαρισμενη) μαζι με την Μπαρτσελονα και οι δυο φαγαν ακυρο στους 8. Οποτε βλεπουμε
Jan 26 2012 18:42
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Σκεφτόμουν αποκλειστικά τις ομάδες που μπορούν να σταματήσουν την Τσκα. Λογικά αν περάσουμε το τοπ 16 θα ανέβουμε. Τελευταία φορά που αποκλειστήκαμε στους 8 ήταν από την Ταού. Και χαμένος ημιτελικός από εκείνη τη Μακάμπι. Η Μπαρτσελόνα πως αποδυναμώθηκε ρε συ, με Έιντσον και Χουέρτας; Η Σιένα μπορεί. Έχει ρόστερ, φιλοσοφία, προπονητή και δε επιρρεάζεται ποτέ από τραυματισμούς. Η Ρεάλ είναι καλή για κούπα, αλλά δεν έχει τους παίκτες που θα αιχμαλωτίσουν τα ατού της Τσκα. Τουρκική στο f4 δεν πάει. Θα πρέπει να αποκλείσει Σιένα ή Ρεάλ. Το 'πιασες;
Jan 26 2012 03:05
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Αααα 3 ευρω? Νομιζα το 3 ετσι οπως το χες γραψει ηταν η σειρα! Ναι η ΤΣΣΚΑ ειναι απολυτο φαβορι. Η Μπαρτσελονα μπορει να την χτυπησει αλλα εχει αποδυναμωθει λιγακι σε σχεση με περσι! Παντως μην ξεχνας και το ενδεχομενο να ναι τουρκικη στο F4 oποτε μονο με την εδρα να αποκλειστει. Ειναι δυσκολο να το χασει παντως ναι. Δεν ξερεις ομως! Μπασκετακι ειναι! Την Σιενα δεν την εχω ικανη για κουπα!Την Μακαμπι μην την διαγραφεις. Οχι οτι ειναι φοβερη αλλα πιστευω οτι μπορει να κανει ζημια.Ο ΠΑΟ εχει σκαμπανεβασματα! Δεν ξερω αν θα ναι ικανος. Πιστευω και το F4 θα ναι δυσκολο για τον Παναθηναικο. Εχουμε και την Ρεαλ :-Ρ
Jan 26 2012 02:56
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Όποια ομάδα τα βάλει με την αρκούδα, θα χρειαστεί πολύ δυνατή και πολύ έξυπνη άμυνα και καλή επίθεση. Στο πρώτο ματς το Box and one με τον Σάτο άφησε τον Κιρλένκο άποντο ένα ολόκληρο ημίχρονο. Η Μπαρτσελόνα με τον Έιντσον; Η Σιένα με τον Λαβρίνοβιτς και τον Στούνρουκ; Εμείς με τον Σάτο και τον [B]ΜΑΡΙΤΣ[/B]; Μόνο αυτές μου έρχονται. Η Μακάμπι δεν έχει καμιά ελπίδα. Με 3 ευρά το πιτόγυρο και μια αρκετά μέτρια φήμη που έχει το μαγαζί, προτιμώ τον Αυστριακό με τις σνιτσελάρες που δακρύζω όποτε τρώω.
Jan 26 2012 02:42
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Καλα για ΠΑΟ σιγουρα ξερεις καλυτερα μιας κι εγω με δυσκολια βλεπω ολυμπιακο φετος. Ποσο μαλλον ΠΑΟ. Οποτε παω πασο xD Tωρα για τον Γιονας ισχυει αυτο που λες και οτι η ΤΣΣΚΑ εχει παιχταραδες. Δεν πιστευω ομως να επηρεασει αρνητικα την ομαδα επειδη ειναι αυτος προπονητης και οχι πχ ενας καλυτερος.
Jan 26 2012 02:37
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Ο Γιόνας μετά τη Ζαλγκίρις το έκαψε το run n gun όμως. Γενικά είναι ένας πρπονητής που θα ακολουθήσει ένα σχέδιο. Αν του βγει, βγήκε, αν δεν του βγει, είναι στο χέρι των παικτών όλα. Γενικά δεν παρεμβαίνει στο παιχνίδι. Δεν πεθαίνω, αλλά με το ρόστερ της αρκούδας, δεν παίζει αυτό ρόλο. Έχει παίκτες που αν θέλουν, θα κάνουν ό,τι θέλουν. Με την Αρμάνι δεν είδα ελεύθερα σουτ, είδα κακά πίκ εν ρολ με το Μπατίστ να κάνει λάθη, να χάνει άλλευ χουπ και να βαράει σουτάκια τούβλα από μέση απόσταση. Ο Διαμαντίδης πρέπει να ξαναρχίσει να κοιτάει το καλάθι λίγο περισσότερο. Ο Μάριτς που μάζευε ρημπάουντ σαν φυστίκια (7 σε 7 λεπτά!!!) έφαγε πάγκο χωρίς λόγο, το σχήμα με Σάτο στο 2 και Περπέρογλου στο 3 είναι πολύ κακό, αφήνει την ομάδα με έναν χειριστή, ο Σάτο έκανε και κάτι ντράιβ πάνω στο Φώτση και το Μπουρούση και μάζεψε κάτι τάπες, δεν είχαμε καλες διεισδύσεις και σπλιτ άουτ και είχαμε κάτι νεκρά διαστήματα. Και άκουσα πως σήμερα παίζαμε με 4 κοντούς και Τσαρτσαρή!!! Ελπίζω να περάσουμε.
Jan 26 2012 02:27