Community Status Updates

zoro77 → Kaidou
Ναι ρε φιλε οποτε θες!
Καλη χρονια για αρχη!!
Σημερα εφαγα τρια σουβλακια xD.
Λοιπον τα σουβλακια συνηθως μ αρεσουν με γυρο χοιρινο και βαζω πατατα, μουσταρδα, κρεμμυδι(παντα πλενω μετα το στομα μου:P) ή γυρο κοτοπουλο ντοματα, πατατα. σος!

Kaidou → zoro77
Πρεπει να γνωριστουμε απο κοντα μαλλον...
Γαυρος δεν γινομαι που να χτυπας τον κ@λο σου κατω. :P
Επισης,πως τα τρως τα σουβλακια;; :D

zoro77 → Kaidou
[SPOILER][QUOTE=-OnePiece-;551946]Να παιρνεις και να δινεις αγαπη.Τιποτα αλλο...
[SPOILER]ΑΑ,και να τρως σουβλακια[/SPOILER][/QUOTE][/SPOILER]
Ωρες ωρες απορω αν εισαι εσυ, εγω!:P Οne Piece βλεπεις, ιδιες αποψεις εχουμε(προχειρα το λεω αυτο), μονο γαυρος σου μενει να γινεις xD
Λοιπον περα απο αυτα συμφωνω και στα ΔΥΟ!!!!

OdyMonaxos → zoro77
Ναι, ωραία. Απλά είχα ξεχάσει την ύπαρξη του thread. Πόσο μάλλον το ότι είχα γράψει!!!

Robin-Chwan → zoro77
Hey, marimo-kun. Χαθηκα, χαθηκα. Μετακομισαμε και δεν ειχα νετ (ουτε τωρα εχω δλδ αλλα καταφερα και βρηκα ενα δικτυο χωρις κωδικο ασφαλειας και μπαινω απο εκει για την ωρα). Καλες γιορτες και σε σενα. 1.5 μερα εμεινε στο 2011!

Zem@c → zoro77
:o thnks thnks! kai esy oti epithumeis na ginei pragmatikotita prin to 2012 pou tha katastrafei o kosmos! :p

Fallen_Mpougatsa → zoro77
E καλά ναι! Δεν το κάνανε για τους εαυτούς τους σίγουρα! Κι όντως, just as planned! xD

zoro77 → Fallen_Mpougatsa
Ειχαν κι αυτοι το λογο τους. Δεν πειραζει! Ειναι πρηξες αλλα τους αγαπαμε χεχε.
Δες το κι αλλιως! Περασαμε κι οι δυο πανεπιστημιο xD

Fallen_Mpougatsa → zoro77
Έτσι, μας τρομάζανε με τους βαθμούς! Βέβαια εγώ στο λύκειο τους το έκοψα. Αμάν πια!

zoro77 → Fallen_Mpougatsa
ελα ρε.. Κοιτα δω συμπτωση! Ψιλοπαρομοια περιπτωση με μενα! Μονο που η μανα μου ειχε αναλαβει αυτον τον ρολο xD!! (Μα την Παναγια θα στο ελεγα κι εγω αλλα ειπα να μην το πω για να μην με περασεις για υπερβολικο! )