Community Status Updates

zoro77 → OdyMonaxos
4 ηταν σιγουρα. 8 ηταν συνολικα τα πεναλτι που εδωσε ο Ολυμπιακος. Τα 3 πρωτα τα εχασε(Rιερα,Ντουντου,Ιμπαγασα), και μετα ηρθε ο Φουστερ και εκανε ενα 4/4. Εβαλε αλλο ενα ο Ριερα με Πανσεραικο. Ποδοσφαιρο τον Ολυμπιακο τον παρακολουθω ανελλιπως.
Το αλλο που λες ισχυει αν και απο το θεμα του πρεσινγκ σχεδον παντα το κανει. Περσι παντως ασχετα αν καποιος αλλος στην θεση του επαιζε καλυτερα, αναμφιβολλα η χρονια του ηταν θετικη.

OdyMonaxos → zoro77
Ναι, τόσα είχε βάλει, πάντως πέναλτυ περισσότερα από 4 νομίζω. 5 ή 6. Το κακό με αυτόν είναι πως όταν δε πιέζει η δεν σκοράρει απλά δεν υπάρχει.

zoro77 → OdyMonaxos
Κοιτα συμφωνω οτι αν ηταν καποιος αλλος ισως να κανε περισσοτερα αλλα 13 γκολ εβαλε και τα 4 ηταν πεναλτι.:P Και μαλιστα μερικες ηταν γκολαρες.(μακρινα με το αδυναμο ποδι, ψαλιδακι κλπ)
Βασικα κοιτα ισως αν ηταν αλλος προπονητης να μην τον εβαζε 11αδα. Και θα χε και δικιο.Για μενα πρεπει να θεωρειται κωλοφαδος γιατι τo στοιχειο αυτο του πρεσινγκ και της αντοχης του ειναι πολυ σημαντικο στο συστhμα του Βαλβερδε. Οποτε ναι για μενα πρεπει να του αναψει λαμπαδες γιατι οντως κατι αξιοσημειωτο στην ντριμπλα ή στην καθετη πασα δεν εχει!
Καλα με τον Αριελ δεν τιθεται θεμα συγκρισης xD

OdyMonaxos → zoro77
Μάλλον του βγήκαν λαχεία οι λύσεις ανάγκης ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙ. Οι επιλογές του με προβληματίζουν. Ο Φουστέρ ούτε πέρσι μου άρεσε, βάσει επίδοσης της ομάδας θα 'πρεπε να κάνει παπάδες, όχι 3 γκολ και μια ή 2 ασσίστ. Τα περισσότερα από πέναλτυ άλλων τα 'χε βάλει. Γενικά ήταν αόρατος στο γήπεδο και κυρίως τον παραμελούσαν. Βέβαια πιέζει. Αλλά ούτε δημιουργία, ούτε τρίπλα, ούτε τίποτα. Ο Ιμπαγάσα απ' την άλλη διδάσκει πως παίζει σήμερα ο μέσος.

zoro77 → OdyMonaxos
Ναι αλλα μπορει 2-3 μεταγραφες(Ουρταδο-Οσκαρ-Γεστε) να μην του πιασαν αλλα αυτο που εχει καταφερει να κανε εσωτερικες μεταγραφες ειναι αξιοθαυμαστο. Ο μιραλλας δεν θα ταν αυτος που ταν τωρα. Περσι ηταν για εναλλακτικη και ξαφνικα εκανε το ξεπεταγμα και εγινε απο το πουθενα το ''αστερι'' μας. Ο Μοδεστο ξαφνικα βγηκε αμυντικος χαφ! Ο Μανιατης που ειναι ο πιο σταθερος του Ολυμπιακου απο τον Βαλβερδε παλι εγινε η δουλεια που τον εβαλε στα χαφ και βγαινει λαχειο/ Ο Φετφατζιδης ισως να μην επαιρνε την ευκαιρια του περσι απο αλλον προπονητη. Ο Χολεμπας φετος εχει γινει ΑΛΛΟΣ ποδοσφαιριστης!! Πραγματικα η εξελιξη του ειναι απιστευτη και εχει γινει ενα πολυ καλο μπακ χαφ. Δεν λεω οτι ο Βαλβερδε ειναι αυτος που τα κανε ολα αυτα. Αν δεν εχει θεληση ο ποδοσφαιριστης δεν γινεται τιποτα. Σιγουρα ομως επαιξε καθοριστικο ρολο.
Ο φουστερ παντως περσι ηταν απο τους καλυτερους., Φετος εχει πολλους τραυματισμους γι αυτο δεν εχει φανει. Και για τον Γεστε δεν γινεται να κατηγορηθει. Ο Γεστε ηταν φοβερος παιχτης και ακομα τωρα ξερει μπαλα και τον ξεραμε πριν τον φερει ο βαλβερδε. Το οτι κατρακυλησε στα 30-31 δεν νομιζω να φταιει σε κατι ο προπονητης που μαλιστα τον εμπιστευοταν!
Εχει κανει και ο λαθη ο μερμηγκας εννοειται και με περιπτωσεις παιχτων(και ελληνων) αλλα πιστευω οτι αν δει καποιον να δουλευει σοβαρα δεν θα τον αδικησει! Οπως εγινε με Μανιατη πχ.

OdyMonaxos → zoro77
Ισπανούς και βαριά παίκτες που ήξερε από την Ισπανία, όχι Λούτσους κτλ. Ο μόνος παίκτης που θυμάμαι να του βγήκε του ανθρώπου είναι ο Ιμπαγάσα. Οι άλλοι πρόσφατοι που σας βγήκαν ήταν ο Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χολέμπας κυρίως. Και δεν νομίζω να πρότεινε αυτός παίκτη τώρα. Κακός προπονητής δεν είναι, αλλά με κάτι Ορμπάιθ, Γέστε, Ουρτάδο, Φουστέρ, Όσκαρ, θέλει προσοχή στη στελέχωση.

zoro77 → OdyMonaxos
Οχι επεσες εξω. Ισπανοφωνους κυριως ζητα και αυτοι δεν παραληφθηκαν ουτε αυτη την την μεταγραφικη περιοδο(Λουτσο Γκονζαλες, Φορμικα):P
Παρολα αυτα για μενα ο Βαλβερδε μπορει να χει καποια κολληματα στις μεταγραφες και στις επιλογες παιχτων, αλλα ειναι πολυ καλος προπονητης και οποιον παιχτη ζηταει, το ζηταει με βαση του αγωνιστικου πλανου του. Απο την στιγμη που θεωρει οτι κυριως Ισπανοι(ισπανοφωνοι) μπορουν να εφαρμοσουν την φιλοσοφια του, εμεις δεν μπορουμε να του αλλαξουμε γνωμη που να χτυπιομαστε! Οποτε εμενα δεν με απασχολει καθολου απο την στιγμη μαλιστα που τις περισσοτερες φορες του βγαινει και σε μερικα διαστηματα κανει τον Ολυμπιακο να παιζει ποδοσφαιρο που δεν εχω ξαναδει ποτε ως οπαδος του.

OdyMonaxos → zoro77
Φοβερό αυτό που συμβαίνει με τις μεταγραφές σας το χειμώνα. Δεν είναι ούτε ένας Ισπανός!!!

Fallen_Mpougatsa → zoro77
Ναι όντως. Εγω πάλι μόνο το καλοκαίρι ΔΕΝ φοράω παντόφλες. Πάντως και πάλι φοράω κάλτσες.

zoro77 → Fallen_Mpougatsa
βασικα και ειναι ολα θεμα συνηθειας. Εγω πχ παντοφλες στο σπιτι σπανια φοραω και αυτο μονο το καλοκαιρι xD

Fallen_Mpougatsa → zoro77
Nαι το ξέρω, μόνο που μια φορά που το δοκίμασα δε μπόρεσα να κοιμηθώ, οπότε στο μισάωρο σηκώθηκα και τις έβγαλα. Ίσως φταίει το ότι έμαθα έτσι.

zoro77 → Fallen_Mpougatsa
[SPOILER][QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;559214]
5. Κάθε μέρα, με ξυπνούσε η μητέρα μου για να πάω σχολείο. Το πρωινό πάνω στο τραπέζι έτοιμο και οι παντόφλες δίπλα στο κρεββάτι πάντα. Το κακό τώρα που πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο είναι ότι πλέον δε με ξυπνάει η μαμάκα για να φύγω κι πρέπει να το κάνω μόνη μου. [B]Το χείριστο όλων όμως είναι ότι πρέπει στάνταρ να χω τις παντόφλες απ'το βράδυ εκεί,[/B] τη ρόμπα πάνω στο κρεββάτι για να ναι εύκολη και πρωινό πάντα πριν φύγω από το σπίτι.[/QUOTE][/SPOILER]
και οι καλτσες ειναι μια λυση για να λην κρυωνουν τα ποδια:P

zoro77 → Kaidou
Aυτον ακριβως!!8) Και πιστευω και ταιριαζει και η περιπτωση που εχει επαφες με την μαμα;)

zoro77 → Kaidou
[SPOILER][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/918/jinbeieditblank.jpg[/IMG][/SPOILER]
Eννοειτε xD Μονο και μονο απο αυτην την φατσα οταν την πρωτοεδειξε φανηκε οτι κρυβει και αλλη πλευρα:P