Community Status Updates

zoro77 → Mike The Great
Σωστα ολος ο μηνας! Απλα πιστευω δευτερο στραβοπατημε με ΟΦΗ δυσκολα φετος.
Ναι εννοειται η ομαδα τα εχει ολα τα ματς.Εχει πολυ καλυτερο παγκο απ ολους και ειδικα οταν εχουμε ολες τις μοναδες μας ειμαστε αχτυπητοι.
Τωρα με Ρουμπιν αστα να πανε. Με ενα Χ θα με ευχαριστημενος με αυτες τις συνθηκες εκει!
Tωρα στο OP παρα το οτι γουσταρω πολυ τον luffy αδυναμια μου ειναι o zoro. Το γεγονος οτι τωρα εχω αβαταρ τον luffy ειναι οτι πριν συνεχεια ειχα τον zoro και ειπα να αλλαξω για λιγο για να βαλει zoro και κανενας αλλος:P

Mike The Great → zoro77
Κατι ασχετο με το ποδοσφαιρο.Στο One piece σου αρεσει ο Luffy ή ο Ζορο?Ρωταω γιατι σαν ονομα εχεις του Ζορο και avatar του Λουφι

Mike The Great → zoro77
Εγω θα ελεγα ολοκληρος ο μηνας.Ο ΟΦΗ ειναι πολυ καλη ομαδα και ειδικα στη Κρητη και ο Αρης ανεβαινει.Πιστευω οτι ο Ολυμπιακος αν παιξει σοβαρα δεν θα εχει προβλημα σε κανενα ματς στο πρωταθλημα,και στο ΟΑΚΑ φυσικα.Δεν υποτιμω τον Παναθηναικο,αλλα αν παιξουμε σοβαρα θα κερδισουμε και εκει μεσα στη ζουγκλα.Με την Ρουμπιν ακουσα οτι θα εχει -24 βαθμους,πως θα παιξουν?Θα κλοτσανε το τοπι 11 παγακια?
Στην Ευρωπη τι ομαδα εισαι?

zoro77 → Mike The Great
oλα τα λεφτα αυτη η εβδομαδα και η επομενη για την ομαδα!!!

OdyMonaxos → zoro77
[url=http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=AQU&gamecode=142]BOUROUSIS, IOANNIS - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL[/url]
What the heck is δίποντο;;;

zoro77 → OdyMonaxos
ναι και τελικα την μεγαλυτερη ταριφα την πηρε η φενερ!(21 ποντοι)

OdyMonaxos → zoro77
Τι παίζει στη νετ ρε; Κοντράρονται οι σημερινοί Τούρκοι με τους χτεσινούς για τη μεγαλύτερη ταρίφα; Δεν μπορώ να δω και το ματς τα νεύρα μου.

zoro77 → OdyMonaxos
Xαχα τι το ψαχνεις τωρα?xD Οτι μπορεσε, μπορεσε:P
Μπασκετ: 83-65!! OMG yeah!!!!

OdyMonaxos → zoro77
Θετική η χρονιά, σίγουρα. Αλλά ο παίκτης; Για αυτά που μπορεί σίγουρα, αλλά θα πρεπε και παραπάνω