Community Status Updates

Mike The Great → zoro77
Και νομιζω οτι στο προηγουμενο επισοδιο εδειξε ποιοι θα ειναι οι αντιπαλοι του υπολοιπου πληρωματος.

Mike The Great → zoro77
Κανε υπομονη.Ερχεται το καλοκαιρι
Για το OP.Το ξερω οτι θα ειναι απαραιτητο.Εξαλλου ο αρχοντας ODA τπτ δεν βαζει στη τυχη.Λογικα θα εξηγει ολη την υποθεση με τους ψαρανθρωπους..
Ανυπομωνω ομως να δω μαχη HOrdy vs Luffy

OdyMonaxos → zoro77
Ακριβώς αυτό θα ήταν το θέαμα. Η τερατώδης μ'αζα με τα τερατώδη μούσκουλα.

zoro77 → OdyMonaxos
Ο Σχορτιανιτης ειναι λιπος ρε!xD Ο αλλος εχει φοβερη μυικη μαζα και αυτη ολη γυμνασμενη. Λογικα παντως δεν τον εχει λογο μαζας.

zoro77 → OdyMonaxos
ε που να παει το μυαλο μου εκει:P
Nτορσευ ο ορισμος του αθλητικου παιχτη xD

zoro77 → Mike The Great
Βαρετα γιατι δεν εχω να κανω και πολλα. Νταξει κατι κανω. Πχ ξεκιναω για διπλωμα. Αλλα γενικα τωρα ειμαι σε φαση ''θελω να ρθει το καλοκαιρι''
Για τον ολυμπιακο ναι ολα οκ περασε. Δεν πειραζει.
Τωρα για το ΟΡ το flashback ειναι μεγαλο. Απαραιτητο ομως. Θα το δεις και μονος σου.

OdyMonaxos → zoro77
Έλα μωρέ, απλά ήταν επική εικόνα και δε μπορούσα να αντισταθώ. Όπως βλέπεις, είστε αθλητική ομάδα φέτος με δυνατά κορμιά :P
Τι κακό θα μπορούσε να 'χει η εικόνα;; Έναν Ντούντα (και Ολυμπιακό) τούμπανο δείχνει.

Mike The Great → zoro77
Γιατι βαρετα?
Και εγω καλα ειμαι.Αρχισε το καινουργιο εξαμηνο και ειμαι λιγο στο τρεξιμο για την δηλωση μαθηματων.
Μην ζηταςσυγγνωμη.ΚαΙ εγω εκεινη την ημερα ημουν λιγο λυπημενος.Δεν πειραζε ομως γιατι πρεπει να κοιταμε μπροστα.
Στο νεο επισοδιο του OP θα ειναι παλι Flash Back?

zoro77 → Mike The Great
Ελα ρε φιλε.Ολα καλα αλλα λιγο βαρετα. Εσυ?
ΥΓ: Σορρυ που δεν εστειλα μετα αλλα τσαντιστηκα που χασαμε εκεινη την ημερα και δεν ειχα διαθεση.

zoro77 → OdyMonaxos
Φιλαρακι μην βαζεις σκετες εικονες για να ξερω τι να σου απαντησω. Πες μου και το σχολιο σου για να δω αν συμφωνω ή διαφωνω ή να το παρω χιουμοριστικα. Αλλος την βλεπει χιουμοριστικα, αλλος την βλεπει ειρωνικα αλλος την βλεπει και συμφωνει.

OdyMonaxos → zoro77
[IMG]http://kourkouti.sport24.gr/wp-content/uploads/2012/03/kourkouti-siena-olympiakos-ivkovic-tomic-xtisimo-prokrisi.jpg[/IMG]

zoro77 → OdyMonaxos
o Στοουνρουκ δεν ειναι αυτος? Κοιτα να δεις που θα τον καραφλιασουμε!

OdyMonaxos → zoro77
[QUOTE=zoro77;571900]στην Πολη θα παμε[/QUOTE]
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-OYesbeh_EUI/TvaJo4dwWRI/AAAAAAAABOY/Ddz61uhVf5Q/s1600/top16+stone.jpg[/IMG]