Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Γιατι να μην την δεχτουν?ειναι μεσα στα ορια των KB
Μάρ 01 2012 00:04
Φωτογραφία

zoro77 → Mike The Great

Τα λεμε φιλαρακι! Το δα! Λοιπον επειδη ειναι μεγαλη η εικονα της sig μαλλον δεν θα στην δεχτουν. Αυριο θα στην εχω ετοιμη και θα στην στειλω αυτη που σκεφτηκα!! Επισης καλο βραδυ!
Μάρ 01 2012 00:03
Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Πολυ ωραιο και το αβαταρ το δικο σου. Οκ καλο σου βραδυ!!
Μάρ 01 2012 00:00
Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Nαι θελω να δω αυτο που θα στειλεις.Για δεστο τωρα ολοκληρωμενο.Μακραν το αγαπημενο μου αρκ
Φεβ 29 2012 23:58
Φωτογραφία

zoro77 → Mike The Great

ωραια η σκεψη σου!! Το αβαταρ μ αρεσει πολυ! Την sig πιστευω μπορεις να την βελτιωσεις. Ηδη εχω κατι στον νου μου! Θα στο φτιαξω και στο στειλω αν θες. Αυριο ομως γιατι τωρα νυσταζω:P
Φεβ 29 2012 23:55
Φωτογραφία

zoro77 → Mike The Great

αχαχαχα τα ξερω βρε τα χελωνονιτζακια! Απλα τα αρχικα που εβαλες δεν μπορουσα να συνδιασω xD
Φεβ 29 2012 23:49
Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Αυτο κανω,αλλα ειναι λιγο παλιο. Εισαι μαλλον λιγο μικρος για να ξερεις τη ειναι:P Τeenage Mutant Ninja Turtles.TMNT ή αλλιως χελωνονιτζακια.Aν μετραει σαν anime ειναι το αγαπημενο μου απο τα παλια
Φεβ 29 2012 23:45
Φωτογραφία

zoro77 → Mike The Great

ωραιος! βαλε κατι απο ΟΡ!:riiight: Τι ειναι τα ΤΜΝΤ?:P
Φεβ 29 2012 23:39
Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Βαρεθηκα με τα TMNT!
Φεβ 29 2012 23:38
Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Αλλαζω και εγω τωρα το σετακι μου
Φεβ 29 2012 23:37
Φωτογραφία

zoro77 → Mike The Great

το ξερω φιλαρακι! παντως οντως ισχυει οτι φαινεται τυφλος:P
Φεβ 29 2012 23:36
Φωτογραφία

zoro77 → Kaidou

Αν ειναι ο Μagellan τοτε θα μιλαμε για πραγματικα δυσκολο αντιπαλο. Πιστευω δεν θα ναι ο magellan γιατι ο Magellan δεν θα εβλαπτε marines.(με οσα γνωριζουμε). Αλλα δεν ξερεις. Συμφωνω στα αλλα που λες. Και θελω να προσθεσω οτι για μενα πλεον το shichibukai level απο δω και περa για τους Sh δεν θα ναι ο φοβερος αντιπαλος οπως ηταν pro time skip. Εννοειται θα ναι αξιος αντιπαλος αλλα οχι πιστευω οπως παλια που το ακουγαμε και παθαιναμε τρομο οι OP fans:P Επισης απ οτι φαινεται τελικα ο boss δεν ειναι μαλλον ο shichibukai γιατι καμια σχεση η υγρη μορφη με τους κομμενους ανθρωπους. Μου φαινονται δυο διαφορετικα φρουτα. Δηλαδη και smoker και shichibukai και logia user(πιθανον) boss! Παντως για να κανει πλακα σε samurai θα ναι καλος αντιπαλος οποιος και αν ειναι. Και αυτος ο samurai ταιριαζει για το πληρωμα ειδικα με nami θα χει πολυ γελιο xD Ξεφυγα και ειπα πολλα:P
Φεβ 29 2012 23:34
Φωτογραφία

Mike The Great → zoro77

Χωρις και τα 2 ματια μετραει.Πλακα κανω φυσικα.
Φεβ 29 2012 23:29
Φωτογραφία

Kaidou → zoro77

Προς το παρων δεν εχουν συναντησει κατι το αξιολογο,αλλα αυτο το boss φαινεται τουμπανο(ακομι και με αυτην την απλη μορφη)αν κρινουμε απο το ποσο χαλαρα παιρνει την αφιξη ενος πειρατικου πληρωματος(μην ξεχνας οτι για να φτασει καποιος στο NW θα πρεπει να εχει τρομερη δυναμη)και ενος G5 τοτε εχει πολυ καλες πιθανοτητες για να εξελιχθει σε τρομερος αντιπαλος...Εγω εκανα μια προβλεψη.Οτι αυτος ειναι ο Magellan.Δεν ξερω αλλα,λιγο το στυλ του υγρου,λιγο κατι poisonous gas που ελεγε ο Smoker,λιγο το οτι αυτο το μερος ειναι κατι σαν φυλακη δεν θελει πολυ να το πιστεψω :P Αν και παω στοιχημα πως δεν ειναι,γιατι ο Oda δεν ανακυκλωνει ευκολα χαρακτηρες...
Φεβ 29 2012 23:20
Φωτογραφία

zoro77 → Mike The Great

δεν πειραζει!! Ας φαινεται!! O τυπος ακομα και μονοματος τα σπαει!:hero:
Φεβ 29 2012 23:14