Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → zoro77

Βουρκωσε!δεν μπορουσε να βαλει γκολ.Τελικα του εβγαλαν πασα πανω σχεδον στη γραμμη του τερματος. 2 αγωνιστικες?Δεν το ηξερα.Τεσπα ας πανε ολα καλα σημερα και βλεπουμε
Mar 15 2012 21:56
Photo

zoro77 → Mike The Great

Εκλαψε στο χθεσινο ματς?? Omg καλα εβαλα αυτην την εικονα στο προφιλ μου xD Ναι ρε φιλε οντως οι καρτες ειναι μεγαλο θεμα. Και ειδικα προβλημα ειναι ο Αβρααμ που αν φαει θα λειπει 2 αγωνιστηκες...
Mar 15 2012 20:10
Photo

Mike The Great → zoro77

Και εγω καλα ειμαι!Και εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την εξεταστικη.Περασα 6/8. Ο R7 ειναι ο Ronnaldo(το 7 ειναι το νουμερο στη φανελα του)Οταν ηταν ακομα στην Man.Utd φωραγε και ενα κολιε με αυτο το σημα. Οπως ειχα πει και με την Ρουμπιν δεν πρεπει να φαμε πρωτοι γκολ. Εμενα με προβληματιζει που εχουμε 7 παιχτες στο οριο για κιτρινες καρτες!
Mar 15 2012 19:15
Photo

zoro77 → Mike The Great

Eλα ρε φιλαρακι!!! Σημερα το ματς πιστευω ειναι δικο μας. Αρκει να μαστε σοβαροι και τα σχετικα μπλα μπλα. Η εξεταστικη μου καλα πηγε. Απο αυτα που εδωσα τα περασα ολα(περιμενω αλλο 1 βεβαια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα πηγα καλα εκει) Εσυ ολα καλα?8) ΥΓ: Ο R7 ποιος ειναι? Ψιλομπερδευτηκα xD
Mar 15 2012 18:23
Photo

Mike The Great → zoro77

Τι κανεις ρε φιλε καλα?Πως πηγε τελικα η εξεταστικη? Βουρκωσε σημερα ο R7!Δεν θα βαλει ποτε μυαλο Πως βλεπεις αυριο το ματσακι?
Mar 15 2012 00:51
Photo

zoro77 → SpeedFreak

μην ξεχασεις να απαντησεις στα πμ :P
Mar 14 2012 22:30
  • SpeedFreak's Photo
    SpeedFreak
    εεπ τι λέει??..Σου έχω στείλει ήδη 2 πμ...
    Apr 09 2012 21:01
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

ωω ρε μαν χιλια σορρυ. Δεν μπηκα καθολου! Ειχα φυγει βασικα απο αθηνα για ΠΣΚ. Οποτε θες παντως γενικα για καφετερια μιλαμε. Να σαι καλα φιλος! ΥΓ: ποιο μιτινγκ εγινε? Δεν κοιταξα καθολου γ@μωτο μου.
Mar 12 2012 03:09
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Θα πας αύριο στο μήτινγκ ρε; Αν είναι, το ψήνεις να δούμε μετά τελικό σε καμιά καφετέρια;
Mar 09 2012 18:47
Photo

zoro77 → Mike The Great

Γεια σου mike!! Eιχα ελαχιστο χρονο στο ιντερνετ! Ειδα τι μου εχεις πει! Δικαια ειναι το αγαπημενο σου αρκ. Και χαιρομαι που αυτην την υπογραφη εψαχνες! Οσο για την Μιλαν χθες δεν τα πηγε τοσο καλα. Το καλο ειναι οτι περασε. Εχουμε και το ματς Ολυμπιακου την Πεμπτη. Αντε να ιδουμε τι θα ιδουμε κι εκει xD
Mar 07 2012 15:52
Photo

SpeedFreak → zoro77

[COLOR="DarkGreen"]Τί λέει ρε παικταρά??..Έχουμε καιρό να τα πούμε..πμ[/COLOR]
Mar 07 2012 13:18
Photo

Kaidou → zoro77

Σαν προσωπικοτητα φαινεται πως ταιριαζει στο πληρωμα...Αλλα αν κρινουμαι απο αυτα που ξερουμε για τους samurai,δεν ταιριαζει και αλλος ξυφομαχος.Εκτος και αν εχει αλλη ιδιοτητα/ικανοτητα... Οσο για τους shichibukai που λες,εν μερη συμφωνω...Αλλα αν πιασεις shichibukai οπως ο Mihawk ή ο Jinbe ή ο Don Flamingo ή ο Crocodile(που πιστευω εχασε λιγο αδικα απο τον Luffy,καθως τον νικησε 2 φορες και την τριτη εχασε μονο και μονο επειδη βρηκε την αδυναμια του),ολοι αυτοι ειναι [B]πολυ[/B] δυνατοι αντιπαλοι που μπορει να μην ειναι σε επιπεδο Yonkou(αν εξερεσουμε τον Mihawk) αλλα πηγαινο-ερχονται στο NW για την πλακα τους,και οι συγκεκριμενοι ειναι πιστευω ενα βημα κατω απο admiral...
Mar 01 2012 00:46
Photo

Mike The Great → zoro77

Καλα μεσα στο μυαλο μου εισαι?Και εγω αυτη ηθελα να βαλω στην αρχη(κοιτα τι ειχα στειλει στην Iristella)αλλα την εβρισκα σε μεγαλο μεγεθος.Thanks
Mar 01 2012 00:44
Photo

zoro77 → Mike The Great

Eλα Mike στην ετοιμασα! Ελπιζω να σ αρεσει!! Καληνυχτιζω! [SPOILER][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/6413/acesaboluffy.png[/IMG][/SPOILER]
Mar 01 2012 00:40
Photo

Mike The Great → zoro77

Δεν το προσεξα αυτο.Οκ το αφηνω στα ασφαλη χερια σου
Mar 01 2012 00:09
Photo

zoro77 → Mike The Great

ξεπερναει το οριο μηκους-πλατους Μεγιστο οριο νομιζω ειναι το 700-250.
Mar 01 2012 00:08