Community Status Updates

Mike The Great → zoro77
Τελοσπαντων.Ηθελα να γραψω οτι βλεπω 7 με 8 επισοδια την ημερα

OdyMonaxos → zoro77
Καλά την προεδρία μπορεί να την αναλάβει άλλος (ο Παπαδόπουλος μάλλον), το θέμα είναι αν θα μείνουν ιδιοκτήτες.
Πρέπει να χτυπήσουμε αμέσως Παππά και Χρυσικόπουλο, όπως πέρσι το Μάντζαρη, που τον αφήσαμε και τώρα προσωπικά χτυπάω τον κώλ0 μου.
Το 2010 στο Παρίσι γιατί πήγατε, επίδειξη μόδας; :P

Mike The Great → zoro77
Προσωπικα,για να δω πολλα επισοδια(7-8) την ημερα,πρεπει να με εχει τραβηξει παρα παρα πολυ.Συνηθως βλεπω οταν ειμαι μονος και τρωω.
Εγω θα περιμενω τα επισοδια που θα βγουν.δεν θελω να βγω απο τη μαγεια του Anime

zoro77 → OdyMonaxos
Καλα ναι αυτα να μην υπηρχαν θα ταν πολυ καλυτερα. Αν μεινουν λογικα θα μεινουν αν κανουν κατι στο σχεδιασμο σαν τους Αγγελοπουλους(δηλαδη ταλαντουχο νεαρο υλικο με μικρο μπατζετ) και μεινει ο Ομπραντοβιτς. Αν και βλεπω να φευγει και διαδοχο τον Αλβερτη. Θα δουμε ρε φιλε. Δεν συμφερει σε κανεναν απο τους δυο να φυγει απο τον ανταγωνισμο ουτε ο ΠΑΟ ουτε ο ΟΣΦΠ. Ετσι ερχονται οι επιτυχιες. Απλα σκεψου οτι ο ΠΑΟ πηρε τρια ευρωπαικα απο την στιγμη που δυναμωσε ο Ολυμπιακoς. Και ο Ολυμπιακος ειχε να δει Final 4 απο το 1999. Δεν ηταν τυχαιο το ποσο ευεργετικα λειτουργει ο ανταγωνισμος.

OdyMonaxos → zoro77
Ναι. Καταλαβαίνεις, δεν είμαι φαν του χαρτοπολέμου αυτού, αλλά είναι ένα καλό κίνητρο για να τα στυλώσει και να μην φύγει

zoro77 → Mike The Great
Και μενα μου την σπανε. Βασικα και στα anime μην νομιζεις οτι το καιω. Ουσιαστικα το μονο που βλεπω ειναι το ΟΡ και μονο γι αυτο γραφτηκα στο forum. Και μονο σε αυτο διαβαζω το manga γιατι ανυπομονουσα να μαθω τις εξελιξεις την στιγμη που ηταν στο Ιmpel Down και μετα. Απο τοτε δεν το εκοψα. Απο την μια ψιλομετανιωνω γιατι το anime που το θεωρω καλυτερο το βλεπα με πιο ενθουσιασμο απο την αλλη μ αρεσει που μαι στις τελευταιες εξελιξεις!

zoro77 → OdyMonaxos
Κι εγω τα μισουσα. Πιστεψε με ομως οτι φετος τα με λιγο ψαξιμο παιξουν πολυ καλυτερα. Και δεν εχω και την φοβερη ταχυτητα στο ιντερνετ.
Ο Τυφωνας κατσε ειναι αυτος που σκεφτομαι?:P Ο Θανασης?

Mike The Great → zoro77
Δεν εχω διαβασει κανενα μανγκα ως τωρα και ουτε σκοπευω.Μου την σπανε η δομη τους!Επικρατει ενα χαος!Μια εικονα εδω η αλλη ειναι στου διαολου τη μανα.
Μου αρεσει ως τωρα παρα πολυ.Αν γινονται πραγματα που ουτε καν το εχω φανταστει θα με πορωσει ακομα περισσοτερο.Και να σου πω την αληθεια μου.Τωρα αυτοι οι αντιπαλοι(Hordy,decken,κτλ)νομιζω τους εχουν για το πεος το πληρωμα.Αργοτερα θα ειναι οι γαματοι αντιπαλοι πιστευω

zoro77 → Mike The Great
ΤΟ ΟΡ φιλε μου δεν θελω να σε κανω να διαβασεις manga αλλα οσο παει τωρα γινεται τελειο! Eξελιξεις που ουτε τις περιμεναμε.
Τωρα για το flashback μην ανησυχεις ειναι καλο. Αλλα ειναι λιγο μεγαλο. Αν θες να ξεκινησεις manga καντο τωρα:P

Mike The Great → zoro77
Θα τα καταφερεις με το διπλωμα δεν ειναι κατι εξαιρετικα δυσκολο.λιγο διαβασμα θελει!
Εγω τα ιδια.Τιποτα καινουργιο.Αντε βγαινει αυριο και το OP!To ξερω οτι θα ειναι flaskback.Ελπιζω να ειναι καλο!

OdyMonaxos → zoro77
Μισώ τα στρήμς, ειδικά στο μπάσκετ που με τις διακοπούλες τους μαμάνε το ρυθμό. Και το 'χε η ΝΕΤ, ε; Πούσου γκίνια!!!
Μην ανησυχείς, θα την κουράσουμε την ΤΣΚΑ για να την καθαρίσετε στο μικρό :P
Εμείς χτες ήμασταν πάλι καλοί, χωρίς τίποτα τρελό, απλά όσο πρέπει. (Βαριέμαι να τα γράφω και στο νήμα :P ) Άντε να περάσουμε, άντε και το 7ο. Επιμένω πως δεν είναι αδύνατον.
Επίσης, μετά τους καυγάδες για τους διαιτητές, τα φουστάνια, το χαρτοπόλεμο και τις μηνύσεις, βγάλατε λάθος τον Τυφώνα που σας έβλεπε εκτός Φ4. Τσαντίστε τον να μείνουν!!!

zoro77 → OdyMonaxos
Oχι σημερα το χε η Νετ! Οταν εχει Νοβα εγω βαζω streaming. Αν θες θα σου δινω λινκς που ξερω πολλα λιγο πριν καθε ματς και και 1 απο αυτα σιγουρα θα πιανει σταντε!(θα χει κανα δυο διακοπες αλλα θα το δει το ματς) Ετσι ειδα χθες τον ΠΑΟ με Μακαμπι. Πολυ καλοι χθες ησασταν και απο την μια χαιρομαι γιατι μπορει να κουρασετε (ή ενδεχομενως να κερδισετε) την ΤΣΣΚΑ σε περιπτωση που παμε τελικο:P

OdyMonaxos → zoro77
Δεν είδα το παιχνίδι, δεν μπορώ κάθε μέρα να πηγαίνω στο ουζερί για τη νόβα :P Θα δω φάσεις μόλις βγουν.
Ο Χάινς είναι καλός παίκτης, αρκετά πολυδιάστατος. Πρέπει να κάνει 2 πραματάκια μόνο, να αποκτήσει καλό τρίποντο και να μην φοβάται να παίζει πιο πολύ με πλάτη κι επαφή. Τότε θα μπορεί να καλύψει και τις 3 θέσεις στη φρόντκωρτ και θα γίνει από τους πιο περιζήτητους στην Ευρώπη. Αλλά ήδη κάνει φοβερή δουλειά. Είναι και τρελά αλτικός. Φέτος που λείπει και ο Φώτσης με το ύψος και το άλμα μας έχει κάνει ζημιά. Α, και πολλή δουλειά στις βολές θέλει. Αλλά μ' αρέσει πολύ.
Η Σιένα έπαθε, σε μικρότερο βαθμό, τα ίδια με τη Μπαρτσελόνα πέρσι. Παρ' το κάτω το φαβορί.
Κρίμα για τη Μπιλμπάο.

zoro77 → Mike The Great
Ο Χαινς οσο υψος δεν εχει το περισσοτερο αλμα εχει! Τι εκανε ο τυπος! Καλα με Ντορσευ θα ειχαμε ακομη καλυτερη αμυνα!
Εγω νεα? Δεν χω βασικα. Μονο οτι θα δωσω τα σηματα για διπλωμα. Βασικα πολυ γρηγορα τα δινω για να μην με πιασει το Πασχα. Δεν ξερω αν θα τα περασω για τωρα κανω προσπαθεια. Θα δειξει.
Εσυ φιλαρακι?

Mike The Great → zoro77
Το προσεξες εεε?Ειχα στης 12 του Μαρτη.Σ'ευχαριστω ρε φιλε!!!
Φοβερο οχι,αλλα πολυ καλο.Ο χαινζ παικταρας.Ελειπε κιολας ο Ντορσει.Που να επαιζε και αυτος.Ο πριντεζης σημερα δεν παιξε καλα.
Τι αλλα νεα εσυ?