Community Status Updates

zoro77 → Kaidou
Ευχαριστω ρε φιλε! Εσυ πως παει γενικα? Οσο για το ΟΡ απλα κορυφαιο!! Νταξει πραγματικα με το τελευταιο chapter μου λυθηκαν απειρες αποριες μου! Να γιατι τυπαδες οπως πχ crocodile,moria παλεψανε με yonku και ηττηθηκανε. Ειναι πολλα βασικα και μυριζομαι οτι και αλλοι γνωστοι χαρακτηρες την ιδια δουλεια κανουν. Πχ donflamingo. Παντως οπως εξεφρασα και στο latest chapter thread πολυ θα θελα ο luffy και ο law να αποκτησουν μια σχεση τυπου shanks-mihawk.

-
zoro77
ή να προσθεσω, τωρα εξηγηται γιατι ειχε τοσους συμμαχους πειρατες ο whitebeard..
May 18 2012 00:02

-
Kaidou
Επισης,πως βλεπεις τις εξελιξεις στο OP?Πραγματικα,ο Oda εχει φτασει στο ανωτατο επιπεδο επικιλας,και ολο ανεβαινει!!Ελαχιστες φορες με εχει απογοητευσει αυτος ο ανθρωπος!!
May 17 2012 23:52

zoro77 → Kaidou
Που σαι ρε φιλαρακι? Οντως εχουμε καιρο να τα πουμε. Να σου πω δεν σε πειραζει να σου απαντω στο προφιλ σου ε? Το κανω αυτο γιατι στο add comment μπερδευομαι και δεν μου ερχονται ειδοποιησεις οτι καποιος μου απανταει.

-
zoro77
Τι να γινει? Η ζωη μου τωρα ειναι σπιτι. Εκανα μια επεμβαση και δεν μπορω να κουνηθω εξω. Εχω αναρρωσει σχεδον αλλα δεν μπορω να βγαινω. Ετσι εχω καψει τα αθλητικα σαιτ και οτι εχει σχεση με το one piece xD
May 17 2012 23:50

zoro77 → SupG18
σε κανω add γιατι εκτος απο γαυρος εισαι και πολυ σωστος στις αποψεις σου

-
zoro77
α και βλεπεις one piece xD
May 17 2012 23:36 -
SupG18
χαχα σε ευχαριστω φιλε μου , προσπαθω οσο μπορω και γω να ειμαι αντικειμενικος...α! και δεν γινετε να μην βλεπεις one piece xD
May 18 2012 13:28

zoro77 → Mike The Great
δεν πειραζει. παντως συμφωνω μαζι σου και πιστευω σιγουρα θα επιστρεψει

Mike The Great → zoro77
Ειδα 3 επισοδια.Οντως δεν λεει οτι θα επιστρεφει στο Luffy.Ελεγε θα ξαναγινει Θεος και πηγαινε μαζι με το πετουμενο πλοιο του καπου.

zoro77 → Mike The Great
Oτι θα επιστρεψει ή κατι παρομοιο το ειπε, αλλα οχι στον Luffy. Απ'ότι θυμαμαι δηλαδη!

Mike The Great → zoro77
Γιατι ρε φιλε θα με ξαναβαλεις να δω το επισοδιο παλι?Τελοσπαντων,θα το ξαναδω.Αν και ειμαι κατα 90% του το ειχε πει στο Luffy!

zoro77 → Mike The Great
δεν θυμαμαι να χε πει στο luffy κατι τετοιο. Κατι αλλο ειχε πει. Και ναι ισως εμφανιστει στο μελλον

Mike The Great → zoro77
Το εχω καταλαβει οτι δενξεχναει!Θελω να δω ομως (για εμενα το μεγαλο στοιχημα του οτι δεν ξεχναει)τι θα γινει με το Enel!Ειχε πει στο Luffy οτι θα τα ξαναπουμε!!!

Mike The Great → zoro77
Αρα δεν τον εχουν ξεχασει!Αυτο ηθελα να μου πεις.οχι κατι αλλο!Και χαπια να παρει,και Stallone να γινει δεν τους εχει.Εδω ο Zoro με μια κινηση τον εβγαλε νοκ αουτ.

zoro77 → Mike The Great
Οταν λεω μια χαρα δυνατος εννοω με τα χαπια. Αυτο εννοειται
Δηλαδη ακομη και με τα χαπια σου λεω οι strawhats ειναι σε αλλο επιπεδο απο αυτον. Παντως νταξει πιστευω σου χω πει πολλα, αν σου πω και για caribou παει θα σε spoilιερασω και δεν θελω

Mike The Great → zoro77
Οπως σου ειπα το τορινο αρκ ειναι καλο,αλλα οπως ειπες το επομενο ειναι εκπληκτικο!Γι'αυτο δεν μπορω να περιμενω.Ελα τωρα χωρις τα αναβολικα ειναι τελειωμενος!Ο Caribou εχουν να τον δειξουν πολυ καιρο!Δεν νομιζω οτι τον εχουν ξεχασει,απλα κατι ετοιμαζει