Community Status Updates

zoro77 → Mike The Great
Kοιτα το αρκ στο αnime τωρα θα μπει στην δραση περιπου. Το αρκ αυτο δεν ηταν ασχημο, ισα ισα ηταν πολυ καλο και με καλη ιστορια αλλα το επομνο που ερχεται δεν συγκρινεται!!! Και για τον Hordy που λες εχεις δικιο. Οχι οτι ειναι αδυναμος. Μια χαρα δυνατος ειναι και μην σου πω πριν το timeskip ο luffy ισως να μην μπορουσε να τον κερδισει. Μετα το Timeskip ομως οι strawhats απλα δεν παιζονται..

Mike The Great → zoro77
Ευτυχως δεν θα αντεχα να ειναι ακομη στο κ@λονησο!!Δεν λεω καλο αρκ ειναι,αλλα θελω να μπουν στο Νεο Κοσμο!Και εχω μια υποψια και πες μου αν ειναιπραγματικοτητα!Ο Hordy νομιζω τωρα οτι δεν ειναι κανενας σπουδαιος αντιπαλος με αυτους που δεν βρουν στο New World εεε?

zoro77 → Mike The Great
Που σαι φιλαρακι και συγγαυρε! Ναι ειμαστε απιστευτοι στο μπασκετ. Αν κερδισουμε και το πρωταθλημα θα χουμε κανει κατι ανεπαναληπτο!

-
zoro77
Λοιπον το OP στο manga εδω και πολυ καιρο εχει φυγει απο to fishman island. Ηδη ειμαστε new world!
May 16 2012 11:27 -
zoro77
και πραγματικα ειναι απιστευτα τα πραγματα εκει!
May 16 2012 11:28

Mike The Great → zoro77
Tι κανεις ρε φιλε καλα?Ο μπασκεττικος Ολυμπιακος αυτη τη σεζον ειναι απιστευτος!Εγω νομιζω οτι φετος μπορουμε να παρουμε και το πρωταθλημα.Να σε ρωτησω και κατι?Στο OP στο manga βρισκεται και εκει ακομα στο Fisman Island ή εχουν φυγει?

Mike The Great → zoro77
Καλα ειμαι!Ναι εχεις δικιο.Ουτε σ'εμενα εεχεται ειδοποιηση.Και μαλλον θα εχει το σπαθι της μεχρι να τελειωσε το anime.Και σ'εμενα μου αρεσε πολυ το παρελθον της Robin,αλλα σαν δευτερο μου αρεσε του Chopper και του Luffy

zoro77 → Mike The Great
Ελα ρε φιλε!!! Εχω δει το μηνυμα σου κι εχω απαντησει!!! :-P Ξερεις τι συμβαινει οταν καποιος μου γραφει στα σχολια στο add comment δεν μου ρχετε ειδοποιηση!! Το ιδιο συμβαινει και σε σενα πιστευω γιατι σου χω απαντησει και δεν τα δες μαλλον. Δες τα comment στα σχολια σου.Και δεν ξερω καποιος αν μου χει γραψει Και αναγκαζομαι να σου γραφω απο το προφιλ για να το δεις!!

-
Mike The Great
Οτι δεν μου ειχες απαντησει στο μηνυμα που σου εστειλα και να σε κανω να το δεις,αν δεν το ειδες!!!
Apr 25 2012 17:07

Mike The Great → zoro77
Τι κανεις φιλε καλα?Βαριομουν την Κυριακη,και εκατσα να δω one piece τις παιδικες ηλικιες του καθενος χαρακτηρα στο πληρωμα.Ειδα το παρελθον του Sanji,Chopper,Luffy και Zoro.Του Zoro ηταν πρωτη φορα που το εβλεπα τελικα.Προσωπικα δεν μου αρεσε τοσο οσο καποιον αλλον στο πληρωμα.Καλο ηταν αλλα δεν εξηγησε καθολου πως εφτασε στη σχολη και για ποιο λογο πολεμαγε με τους υπολοιπους στα υπολοιπα χωρια?Και κατι αλλο το σπαθι που το εχει δωσει η Kuina(η παιδικη του φιλη)το εχει ακομα εεε?δεν του εχε...

-
Mike The Great
δεν του εχει σπασει θελω να πω
Apr 12 2012 12:28 -
zoro77
ελα αρχοντα!! Χρονια πολλα. Χριστος Ανεστη. Ειχα παει διακοπες και δεν ειχα ιντερνετ. Πως παει?
Ναι το σπαθι της kuina το χει ακομα..!
Τωρα για το παρελθον του οντως δεν εξηγησε και πολλα αλλα ηταν καλη η ιστορια του. Προσωπικα εμενα μ αρεσε πιο πολυ της robin και του brook.
Apr 16 2012 18:46

zoro77 → Mike The Great
Oχι βρε. Προβλεψη μου ειναι. Βασικα σε αυτο το thread μην μπαινεις γιατι εκει γραφουν manga readers χωρις να βαζουν spoilers και οι anime viewers μπορει να δουν καταλαθος κατι που εχει εξελιχθει στο manga.. !

-
zoro77
Εγω σου λεω μην διαβαζεις τιποτα εκει. Εχουν γινει τρελα πραγματα! Θα φας γερο spoiler προειδοποιω!! :P
Apr 04 2012 14:51 -
Mike The Great
Οκ,θα ακουσω την συμβουλη σου.Θα χαθει η μαγεια εεε?
Apr 05 2012 17:32 -
zoro77
Αυτο τωρ ατο δα. Ναι βρε μην διαβαζεις απο κει γιατι σοβαρα θα ακουσεις πραγματα που θα σε εκπληξουν. Αστα δεν πειραζει. Κοιτα εδω που τα λεμε και γω εκανα κανα δυο κρυφες ματιες παλια, αλλα δεν αντεξα και πηγα και διαβασα και το manga :p
Apr 16 2012 18:47

Mike The Great → zoro77
Καλησπερα!Διαβασα καλα αυτο πο ειπες στο Thread του ΟΡ?Ο επομενος nakama θα ειναι ο smoker?

zoro77 → OdyMonaxos
Καλα το 2010 ημασταν η καλυτερη ομαδα μεχρι και την προκριση στο Final 4. Απο κει και μετα στα πιο κρισιμα παιζαμε λες και ηταν παιχνιδια προετοιμασιας. Αν ειναι δυνατον δηλαδη.
Τους εν λογω παιχτες δεν τους εχω δει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και κυριως για τον δευτερο.