Community Status Updates

Mike The Great → zoro77
Εγω αυτος που θελω περισσοτερο απ'ολους να επιστρεψει στη ζωη του Luffy ειναι ο Sabo(ανζει φυσικα).Και αν οντως γινει,ειμαι πολυ περιεργοςνα δω την πρωτη τους συναντηση μετα απο τοσα χρονια.Εχω υποψια οτι στην αρχη θα πεσει ξυλο απο το μικρο αδερφο!

Kaidou → zoro77
Καλα,ο Λο κορυφη ειναι.Τι καθομαστε και συζηταμε τοση ωρα!! Καληνυχτα!!

zoro77 → Kaidou
Nαι ρε δεν υπαρχει η ικανοτητα του Law. Και το κορυφαιο στην ικανοτητα του ειναι οτι αυτο το κοψιμο μπορει να το καταφερει ετσι απλα και σε γιγαντες(οπως φανηκε και με τον cool brother) την στιγμη που ο luffy θα αναγκαστει να ριξει κανα δυο elephant gun(ή και περισσοτερα εννοειται) για να τους ριξει..xD 'Η το αλλα που δεν καταλαβαινω με την αλλαγη των χαρακτηρων..Ειπε ειναι απλο shambles και τα κανε ολα π@@τανα στο crew lol! Παντως καποια αδυναμια θα την εχει σιγουρα και ανυπομονω να την μαθουμε
.

-
zoro77
θυμιζει donflamingo ωρες ωρες..
May 19 2012 02:14 -
zoro77
φιλαρακι νυσταξα! Απαντω αυριο αν γραψεις
May 19 2012 02:15

Kaidou → zoro77
Καταρχας,και μονο αν σκεφτεις οτι ο Λο μπορει να σε κοψει και να σε ρανει οπως αυτος γουσταρει,καθιστωντας με αυτον τον τροπο τον αντιπαλο ανικανο να κανει κατι,τοτε καταλαβαινεις γιατι θα ειναι μεσα στους τοπ 3 της νεας γενιας!!Δηλαδη φαντασου μια μαχη ΛΟ vs Luffy.Ο 2ος θα εφευγε με το ποδι στο χερι του και το κεφαλι του στα αποτετοια του

zoro77 → Kaidou
Ναι ρε για τον Law και δεν του το χα στην αρχη! Νταξει να κανει ολα αυτα στο room αλλα αυτο το mes ρε παιδι μου που εκανε στον smoker μας αφηνει καγκελο xD Και πιστευω τσατσικο θα ναι και του Basil hawkins. Κατσε και θα δεις pro time skip ειχε 10 ζωες να σπαταλησει... μετα time skip μπορει να σου βγαλει 100 και αντε γεια

Kaidou → zoro77
Συμφωνω.Μακαρι να τελειωσει σε 5-7 χρονια.Αλλα ο τροπος που προχωραει ο Oda,δεν δινει και πολυ περιθωριο ωστε να γινει αυτο!!Ισως το τιμε σκιπ μπορει να αποφευχθει αν ο Luffy αντιμετωπισει τους καταλληλους αντιπαλους,τις καταλληλες στιγμες!!Ωστε να δυναμωνει με λογικο τροπο και οχι με ανεξηγητα power up!!

-
Kaidou
Παντως ο Λο εχει ισως το πιο τσατσικο DF ever!! Μες στο room,ο οποιοσδηποτε γινεται το π@@τανακι του !
May 19 2012 01:47

zoro77 → Kaidou
Μακαρι ρε φιλε οτι γινει, να γινει ωραια και οχι να τραβηξει το θεματακι. Ειμαι τηε αποψης οτι δεν θελω 10 χρονια one piece. Θελω αλλα 7-8 χρονια το πολυ. Ναι μεν μπορει οντως να μην ειναι ετοιμος για Pirate King αλλα πιστευω καλο θα ταν μετα το time skip να εχει κανει την υπερβαση του ο Luffy και οσο μπορει αν ειναι να πλησιαζει επιπεδο yonku. Aυτο το λεω γιατι ο law που ναι στην γενια του luffy ηδη ειναι shichibukai level και μαλιστα επικυρωμενος.. Τον luffy τον θελω ενα σκαλι πιο πανω

-
zoro77
το γραψα στο προφιλ μου καταλαθως xD
May 19 2012 01:29

Kaidou → zoro77
Βασικα,μπορει να ειναι περιπου ισοδυναμοι αυτοι οι 3,με μικρη διαφορα ο Luffy να ειναι δυνατοτερος.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει βελτιωθει αυτα τα 2 χρονια,απλα παραλληλα και οι αλλοι γινοντουσαν δυνατοτεροι.Παντως ο Luffy δεν ειναι ετοιμος για pirate king.Εννοω οτι,παρ'ολο που εχει βελτιωθει παρα πολυ και εχει δηλωσει πως τωρα πια μπορει να προστατεψει αυτους που αγαπαει,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να χασει ανετα απο καποιους τοπ χαρακτηρες ή και πειρατες του επιπεδου του...Πιστευω οτι ή θα γινει ενα ακομι TS για να φτασει σε επιπεδο Yonkou και πανω ο Luffy,ή νε περασουν τα χρονια,να "ψηθει" λιγο μεσα στο μπ@@ρδελο του NW,να αντιμετωπισει δυνατους αντιπαλους,ωστε να φτασει στο τελικο επιπεδο!!

zoro77 → Kaidou
Ναι αν εννοει big mam λεμε το ιδιο οτι ακομα και σε περιπτωση να αρνηθει ο Luffy μπορει κατι να γινει και αυτοι οι τρεις να ενωθουν. Παντως αυτο που θελω να δω για αρχη ειναι η διαφορα δυναμικοτητας αναμεσα σε αυτους τους 3. Ειναι ο Luffy ποιο δυνατος απο τους αλλους 2 υστερα απο την διχρονη προπονηση? Η ειναι περισπου στην ιδια δυναμη και ουσιαστικα εχασε χρονο? Πιστευω επειδη το δευτερο το θεωρω λιγο δυσκολο κατι παραπανω θα κανει ο Luffy απο τους αλλους 2 για να εξηγηθει αυτο το timeskip σε σχεση με τους αλλους. Η τουλαχιστον μονο σε σχεση με τον kidd γιατι δεν ξερουμε για τον law τι εκανε αφου αργησε δεν μπηκε κατευθειαν στον New World..

-
zoro77
καληνυχτιζω φιλαρακι. περασε η ωρα xD
May 18 2012 01:44

zoro77 → Kaidou
Eιναι οντως πολυ πιθανο. Παντως γενικα ειναι πιθανο οι supernova να εχουν χωριστει και να παλευουν και τους 4 yonku. Δηλαδη εμενα δεν θα μου κανει εντυπωση ο Law να μιλησει για καναν Blackbeard με την λογικη οτι ξερει οτι ο kidd παει για big mam και οτι ο drake κατι εχει κανει με kaidou.... Ή πχ αλλοι supernovas αυτην την στιγμη να παλευουν με καναν shanks. Πραγματικα δεν ξερω. Και εδω ειναι η μαγεια του One Piece. Εχει ενα τεραστιο πληθος χαρακτηρων και πολλα σεναρια ειναι ανοιχτα.

Kaidou → zoro77
Τεσπα,αν εν τελη ο Λο εννοει την BM,ασχετως αποφασεως του Luffy,θα εχουμε σιγουρα μια συναντηση αυτων των τριων στο νησι της BM.Και οι 3 θα εχουν σαν στοχο να πλακωσουν την BM,οποτε δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον τροπο ωστε να γινει κατι τετοιο χωρις να συνεργαστουν.Εκτος και πελατιασει εναν εναν ξεχωριστα η BM,και στο τελος εμφανιστει ο Luffy για να της δωσει το τελειωτικο χτυπημα,κατι που το θεωρω χειροτερο σαν πλοκη απο το προφανες που υποστηριζω ...

Kaidou → zoro77
Ο Kidd γενικοτερα δεν φαινεται ατομο που συνεργαζεται ευκολα,αλλα δεν φαινεται και χαζος ωστε να παει μονος του εναντιον ενος Yonkou,και ακομα και αν το κανει,που πιστευω οτι θα το κανει,στο τελος θα καταληξει να αναγκαζεται να συνεργαστει με την Μγεαλη Μαμα για να την βαλουν κατω...

zoro77 → Kaidou
Oντως μου φαινεται πιο πιθανο αυτο που λες για την σχεση Roger, WB και Shiki. Για ενδεχομενη παντως συμμαχια και των τριων δεν ειμαι πολυ σιγουρος. Οχι οτι δεν ειναι καλη θεωρια. Μια χαρα ειναι. Απλα μου φαινεται λιγο προβλεψιμη και o Οda σε κατι τετοια μας βγαζει ολους knock out xD Ασε που εγω πιστευω οτι ο Kidd με το που συναντηθει με luffy θα τον προκαλεσει σε μαχη γιατι ετσι ειχε πει οταν ο kidd ειχε πρωτοπατησει στο New World. Παντως για αρχη οντως για να ριξει καποιος πρωτοεμφανιζομενος yonky χρειαζεται συμμαχια. Ισως τωρα να μην γινει συμμαχια αλλα μπορει να τα φερουν ετσι τα πραγματα και σε καποια φαση να τυχει να ενωθουν μαζι. Γενικα παιζουν πολλα. Το σιγουρο παντως ειναι οτι απο δω και περα τα ονοματα των yonku θα τα ακουμε συνεχεια και γενικα στο New World θα χουμε παρα πολυ ξυλο. Ειτε με τους ιδιους τους yonku ειτε(κυριως με συμμαχους τους)Και ενα αλλο που θελω να πω ειναι οτι αν ενας yonku πεσει γρηγορα τοτε πιστευω οτι το one piece σαν σειρα manga δεν νομιζω να συνεχιστει παρα πολυ και ο φιλος μας ο oda θα μας κουναει το καμπανακι οτι σιγα σιγα θα τελειωνει. Αν ομως αργησει... και αυτο γινει με συμμαχια τοτε προβλεπω θα χουμε one piece για τα επομενα 15 xD

Kaidou → zoro77
Ααα,μωρε.Χαλαρα τα πραγματα εδω,και εγω πορωμενος με το OP!!Εγω θα ηθελα ο Kidd και ο Law να αποκτησουν μια σχεση σαν του G.Roger με τον WB και τον Shiki.(o Law στην θεση του WB,δηλαδη μια πιο φιλικη σχεση και ο Kidd μια πιο ανταγωνιστικη σχεση σαν του Shiki)Και οπως ειπα και στο tread,πιστευω οτι αυτοι οι 3 θα συνεργαστουν ωστε να νικησουν την BM,και με αυτον τον τροπο θα δειξουν στην WG οτι η νεα γενια ειναι εδω,πιο δυνατη απο ποτε και δεν κωλωνει να τα βαλει ακομα και με τους πιο δυνατους!!!!