Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lord Leon → didimakia
να υποθεσω οτι το γκαζιλχΛεβυ ειναι δικά σου φαναρτ;
(εκτος απο σιγκ)
Πάρα πολύ ωραία!
Ιαν 20 2011 17:26
Lord Leon → iristella
δοντ γουορυ. μπαινεις ακινουριος σε ενα φορουμ, ποιον θα πιστεψεις; τον μοδερατορα ή τον απάτσι;
:P
Ιαν 19 2011 17:59
Kenny → Lord Leon
Το Metamorphose λες; Δεν βολεύει για profile background. Το έχω για Firefox theme όμως.
Ιαν 19 2011 15:49
Lord Leon → Kenny
Λατρευω escher. Αν εβαζες σε παραθεση ολη την "εξελιξη" πιστευω θα ηταν μεγαλο σκαλωμα.
Ιαν 19 2011 13:56
Lord Leon → mono
poa tainia mou [es otan legame gia fincher oti sou arese apo persines?
Ιαν 14 2011 01:54
matassos → Lord Leon
nc ava καταρχας xD
well σε πολα και διαφορα μερη
οσες εβαλα ομως ηταν απο το deviantart, σου προτεινω να γινεις μελος, να βγαλεις τους δηθεν περιορισμους που εχει για το γυμνο, και τοτε θα εχεις προσβαση σε ολες τις εικονες του
αν αρχησεις το ψαξιμο θα βρεις διαμαντια πραγματικα (σε ολους του τομεις της τεχνης, including women fotos) , μπορεις να ρωτησεις και μενα να σου προτεινω τους καλυτερους φωτογραφους που εχω βρει εκει μεσα ή να ριξεις μια ματια στα αγαπημενα μου [url]http://matassos.deviantart.com/favourites/[/url] (στο φακελο women θα βρεις πολυ καλο πραγμα (μιλαμε παντα για καλλιτεχνικης φυσης φωτο :P))
Ιαν 13 2011 21:53
Lord Leon → matassos
που τις βρισκεις ολες τις πλεημεητς με τα ωραια ματια μπορεις να μου πεις; Ή μαλλον καλυτερα θα στειλεις καμια πηγη ή θα πινεις μονος σου; :P
Ιαν 13 2011 21:45
Lord Leon → mono
λολ, ουτε γω το εννοουσα ετσι! ααααλλο πραμα η περιεργεια μου κια ααααλλο το οτι ακομα και οι 10 χρονια κολλητοι ψαχνουν ακομα να κλαταλαβουν τα γουστα μου!
Κανε με αντ στο μουσουνου πληζ δε το χω για σεντονια σημερα πολυ νταγλα μετα απο φασινα
Ιαν 12 2011 22:26
mono → Lord Leon
Βρε πουλάκι μου δεν στο λέω για να δεις αυτά που έκανα εγώ thread μην αγχώνεσαι :P Απλά αναρωτιόμουν τι θεωρείς εσύ καταπληκτικό. Μόνο και μόνο για να καταλάβω την γενικότερη αισθητική σου...
Ιαν 12 2011 21:09
Lord Leon → mono
Δεν ειναι κατι ευκολο. δε μου αρέσουν "ειδη" (θα μπορουσες ισως να πεις οτι βλεπω τα shonen πιο ευκολα, αλλα κι αυτο σχετικό ειναι). Βλέπω από όλα, αλλα θελω να ειναι κατι καταπληκτικο.
Τεσπα, δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν αλλα δεν τρελαθηκα. Καμια φορα οι περιγραφες δεν ειναι αρκετες οποτε θα κανω ενα περασμα οταν αρχισουν και βλεπουμε.
Ιαν 12 2011 17:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται