Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

τενκιου cthulis αλλα πλακιτσα εκανα. :P γενικα νομιζω το κανει απο μονος του ο μοζιλας μετα απο καποιο update που εγινε πριν καποιους μηνες. Λεπτομερειες δεν ξερω, απλα το παρατηρησα.
Μάι 12 2011 19:47
Φωτογραφία

Kamui → Lord Leon

Abe-sensei grants me strength. I am but a lowly servant of his. [IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/abe-takakazu.jpg[/IMG]
Μάι 06 2011 22:13
Φωτογραφία

Lord Leon → Kamui

[QUOTE=Kamui;495580]Την πιθανοτητα να ειναι μανιακος ζηλιαρης ο boyfriend και επειτα να ερθει να σε πλακωσει τη σκεφτηκες? Εμενα ο δασκαλος Abe μου διδαξε μια αντιστοιχη τεχνικη: το girlfriend destroyer. Λοιπον, βλεπεις ενα ζουμερο αγορακι με την κοπελα του. Οταν βρεις την καταληλη ευκαιρια, καθεσαι σε ενα παγκακι (ή οτι αλλο βρεις) απεναντι τους και κανεις την εξης κινηση. (ΠΡΟΣΟΧΗ, δωσε εμφαση στο βλεμμα). [SPOILER][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/14562.jpg[/IMG][/SPOILER] Αν το καννεις σωστα και δειξεις αληθινο παθος και ερωτισμο, εκεινος πρεπει να αντιδρασει αντιστοιχα. Επειτα θα τον προσεγγησεις και θα του εξηγησεις πως μια κοπελα σαν τη δικη του ειναι υπερβολικα αδυναμη για να ικανοποιησει εναν αντρα του επιπεδου του. Αμα του υποσχεθεις τις καινουργιες περιπετειες που προκειται να ακολουθησουν, σιγουρα θα ενδωσει στον πειρασμο και θα ειναι συντομα δικος σου. Ακομα και αν εκνευριστει η κοπελα και σου επιτεθει, πρεπει ηδη να εχεις εξασκιθει στις τεχνικες ελληνορωμαϊκης παλης του δασκαλου Abe για καθε περισταση. Σε περιπτωση που το αγορι που σας αρεσει δεν ειναι τοσο αθωο και αδυναμο οσο το παραπανω, θα σας συμβουλευα να παραμεινετε παντα ετοιμοι για πιο "σκληρες εμπειριες". Τον αγαπω τον κυριο Abe.[/QUOTE] Είσαι θεός. Τέλος.
Μάι 06 2011 21:32
Φωτογραφία

Petran79 → Lord Leon

Αν δεις τα περισσοτερα shοnen θα παρατηρησες πως στις μαχες και στα εφε, πχ εκρηξεις, βασιζονται ολο και περισσοτερο στα 3d γραφικα. Ενα εξολοκληρου 3d shοnen θα εδινε ανεπαναληπτες μαχες στον τεχνητο χωροχρονο του υπολογιστη αν χρησιμοποιηθει σωστα και οχι απλα να γινει 3d γιατι ετσι το επιβαλλει η μοδα. Αυτο οφειλεται βεβαια στο οτι πρωτα πρεπει να πουλαει το mαngα, αλλα αν ξεφυγουν απο τα καθιερωμενα κατι τετοιο θα ηταν ενδιαφερον. Απο τα οne pιece και ναρουτο δεν περιμενω κατι τετοιο ωστοσο. Εχουν ριζωθει για τα καλα στις συνηδησεις
Μάι 04 2011 18:49
Φωτογραφία

Warchief → Lord Leon

έχεις δίκιο σε αυτό, γι'αυτό είπα ότι δε θα ξεσηκώσει τον κόσμο πάλι ο Luffy, θα πει ό,τι νομίζει αυτός ότι ταιριάζει περισσότερο εκείνη τη στιγμή... αλλά ναι μόνο θεωρίες είναι αυτά, δε θα απογοητευτώ or anything αν δε συμβεί έτσι (που μάλλον δε θα συμβεί). εμπιστεύομαι πλήρως τον Oda όμως για ένα γαμάτο τέλος.
Μάι 03 2011 19:51
Φωτογραφία

Lord Leon → Maya-chan

:cake:Χρονια πολλά. :hbd: Οποτε βλεπω αυτο το ava+sig κολλάω. Πολυ με αρέσει να'ούμε.
Μάι 02 2011 01:42
Φωτογραφία

Lord Leon → Petran79

Ενταξει, αν και δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια, καταλαβαινω τι εννοεις και ναι, κραταω μια πισινη τυπου "ας το δω πρωτα πως θα ναι και βλεπουμε" Απλως ρε συ οτι εχω δει μεχρι στιγμης σε 3d, προσπαθει να δωσει μια αισθηση οτι σοβαρευει, oτι "τωραεγωγαμ@ω" κτλ. και για μενα one piece χωρις το καρτουνιστικο στυλακι, δεν ειναι One piece, ειναι κατι αλλο. ΑΝ δω στο μέλλον κατι καλο, θα το επικροτησω, αλλα αν διαφερει σε βασικα σημεια απο το υφος του πρωτοτυπου, μεσα μου θα το βλεπω σαν κατι καινουριο, οχι σαν συνεχεια του παλιου.
Μάι 02 2011 01:29
Φωτογραφία

Lord Leon → Warchief

[QUOTE=Warchief;493180]Επειδή ξεσηκώθηκαν οι πειρατές. Επόμενος.[/QUOTE] :kakaka::kakaka::if: Ρεστα. Σαν θεωρια παντως την ειχα σκεφτει και γω. Το μονο που δε μου κολαγε και την ψιλο απεριψα ηταν τα αρχικα κινητρα. Ο ροτζερ πηγαινε για να "ταραξει τον κοσμο" ενω ο λουφυ για "να γινει ο πιο ελευθερος ανθρωπος του κοσμου". Οποτε η λουπα καπου χανει μες στο μυαλο μου. Δε λεω φυσικα οτι εχω καποιο καλυτερο σεναριο, ισως κατασταλαξω οταν μαθουμε ολοκληρωμενα τι ρολο βαρανε οι Revolutionaries.
Μάι 02 2011 01:22
Φωτογραφία

Lord Leon → papp0us

Παππουουουουου (πολυ μου αρεσει η κλητικη αυτης της λεξης) ξεχασα να σε ευχαριστησω. Οντως το tenju tenge ( ή όπως γραφεται) ήτανε αυτο που εψαχνα. το ειδα ολο "για να σιγουρευτώ" :P Thanx, I owe you one!:ureshii:
Μάι 01 2011 23:15
Φωτογραφία

Petran79 → Lord Leon

η αληθεια ειναι βεβαια πως η σειρα αυτη περασε απο το χαρτι στην ψηφιακη οθονη του υπολογιστη μιας και την εποχη που βγηκε οι κλασσικες σειρες σε χαρτι ηταν στα τελευταια τους 3d δεν θα ηταν ασχημο. οταν πρωτοβγηκε το One Piece αλλωστε πολλοι ειχαν ξενερωσει με το σχεδιο. ισως κανα spin off στο μελλον να εχει παντως. [url]http://www.youtube.com/watch?v=mUc3jul-UBI&feature=related[/url] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=1VNmvgk1S7M[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=OusL07o8KgE&feature=related[/URL] [url]http://www.youtube.com/watch?v=xGneQn1YeIk&feature=related[/url]
Απρ 30 2011 21:16
Φωτογραφία

Lord Leon → Petran79

[QUOTE]Εν τω μεταξυ λιγο μετα την προβολη του τελευταιου επεισοδιου, ορδες πορωμενων συγκεντρωνονται εξω απο το σπιτι του δημιουργου απειλοντας τον να συνεχισει την ιστορια.[/QUOTE]Και καπου εκει ο οντα θα παρει τηλεφωνο τον roriconfan και μαζι θα εμπνευστουνε το "Οι Strawhats στο διαστημα" well, rendered graphics και λοιπες καινοτομιες να μη δω στο ουαν πις και ευαχαριτως να συνοδευω με αυτο το τιλιο μου σε 30-40 χρονακια. απο την 7η επαναληψη της λαμψης καλυτερα θα ναι.:kakaka:
Απρ 30 2011 11:16
Φωτογραφία

Black Kaiser → Lord Leon

Thanks. Κάνουμε ότι μπορούμε :p
Απρ 21 2011 16:36
Φωτογραφία

Lord Leon → matassos

[QUOTE=matassos;491165]thx :ureshii: εχουν μαζευτει τοσα live που αμα παω σε ολα δεν θα γραψω πανελληνιες :hihi2: edit και δεν θα μου μεινει λεφτο για λεφτο xD[/QUOTE] Η Satan Services Α.Ε. φροντιζει για την αεναη παρακμη και αναποφευκτη καταστροφή σας. Ευχαριστουμε.:twisted:
Απρ 21 2011 14:05
Φωτογραφία

Lord Leon → meidei

Κοιτα να σου πω. ουτε ζεστη ουτε κρυο. Ως μεθοδος εκχριστιανισμου που ειναι τωρα (εκτος απο την 3η για αυτο το ανεφερα ξεχωριστα) ειναι εμετικη, that's a fact. Η θεολογια και η ιστορια των θρησκειων, ομως ειναι ενα κομματι που υπαρχει σε ολους τους πολιτισμους της γης σχεδον απο παντα, εχει διαμορφωσει την πορεια τους, και εξηγει πολλα πραγματα, που η απλή "ιστορια" αφηνει μισα. Αν εδιδασκετο αποστασιοποιημενα, και "εξιδανικευμενα" δε θα χα προβλημα. αλλα και ετσι οπως διδασκεται τωρα, για μενα ηταν μια μονιμη πηγη 20ριων στο σχολειο, οποτε δεν παραπονιεμαι. Anyway εγκληματικο δε θα το λεγα, αλλα ασχετο σιγουρα. Σε χωρο που διδασκεται επιστημη, δεν μπορει να μπαινουν και να διδασκονται τετοια πραγματα. Αλλα θα ημουν προθυμος να το ανεχτω αν αλλαζαν αλλα πραγματα, π.χ. να μπει η σεξολογια, ή να διδασκεται η φιλοσοφια οπως πρεπει αντι για παπαγαλια. oh well...
Απρ 02 2011 03:12
Φωτογραφία

meidei → Lord Leon

Το θεωρώ εγκληματικό να υπάρχουν "θρησκευτικά" (γιατί θρησκευτικά χωρίς εισαγωγικά δεν είναι) στα σχολεία. Το να σου κάνουν το μυαλό κουρκούτι πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή, όχι ο κανόνας. Να ένας παραλληλισμός με το άλλο θέμα :P
Απρ 02 2011 03:02