Community Status Updates
Lord Leon → Warchief
[QUOTE=Warchief;519083][YOUTUBE]mkTMj0McIvc[/YOUTUBE]
αυτο ειναι το μπεστ[/QUOTE]
wtf was this abomination???
και ξεκιναγε καλα, εχει ωραια φωνουλα αυτη... fuck! τα αυτουλακια μου...
Aug 06 2011 21:31
Zane → Lord Leon
Λοιπόν,τσέκαρα 4 άρθρα από το λινκ που έδωσες για να έχω μια ολοκληρώμενη εικόνα.Στα πολύ θετικά του είναι ότι παραθέτει πηγές από έρευνες για τα περισσότερα που λέει,καθώς και κάποιες ιστορικές αναφορές που είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες.
'Ομως πέφτει στην κλασική λούμπα,ότι δηλαδή προβάλλει πολύ την προσωπική του εμπειρία.
Κάτι τέτοιο δεν θα ταν κακό αν μιλάγαμε π.χ για πρασινάδα,που όλοι πάνω κάτω ''κλάνουν'' το ίδιο με αυτήν.'Ομως όταν μιλάμε για χημικές ουσίες τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Η επίδραση που έχει το LSD η' η μεφεδρόνη από άνθρωπο σε άνθρωπο μπορεί να είναι χαοτικά διαφορετική,αφού εκεί κύριοι παράγοντες είναι και ο σωματότυπος και ο χαρακτήρας του καθένα.Για αυτό και είναι ολέθριο σφάλμα να προβάλλεις προσωπικές εμπειρίες σε τέτοια θέματα σε τρίτους.
Αν κάποιος αποφασίσει να βάλει χημεία στο σώμα του δεν πρέπει [B]επ' ουδενί [/B]να το κάνει βασιζόμενος σε περιγραφές άλλων,αλλά να το κρίνει από επιστημονικά άρθρα,μελέτες,αυτοσκιαγράφηση του χαρακτήρα του και εκτίμηση των ''λειτουργιών'' του δικού του οργανισμού.Το ίδιο ισχύει και για την συχνότητα.Πολλοί ακούνε από μερικούς που παίρνουν αυτά 8-10 φορές κάθε χρόνο(σε ποιο μεγάλη συχνότητα είναι ήδη κλάφτα Χαράλαμπε κατά την γνώμη μου)και νομίζουν ότι επειδή αυτοί δεν πάθαν κάτι,οι εξετάσεις τους είναι τζιτζι κτλ,θα γίνει το ίδιο κ μ αυτούς.Νομίζω παράλληλα γίνεται και κατανοητός και ο κυριότερος λόγος που δεν ήθελα να αναφέρω αν έχω η' όχι προσωπική εμπειρία τις προάλλες.
Κατά τ άλλα,όπως ήδη ανέφερα,είναι ένα αρκετά ενημερωτικό blog,που αξίζει να το τσεκάρει κανείς μια στο τόσο,είτε παίρνει είτε όχι,για απόκτηση γενικών γνώσεων για αυτόν τον τομέα κυρίως.
Jul 24 2011 18:50
Warchief → Lord Leon
yeah, δεν έχει τόσο την ατάκα, αλλά θεωρείται ο καλύτερος σύγχρονος storyteller κωμικός, δηλαδή βγάζει γέλιο με άλλο τρόπο. αξίζει πάντως να δεις και ολόκληρα τα stand up του (shameless και chewed up είναι τέλεια) και τη σειρά του στο FX, Louie, της οποίας η δεύτερη σεζόν προβάλλεται αυτόν τον καιρό.
πάντως εκτός από αυτό που παρατήρησες και είναι σωστό, μ'αρέσει ότι μιλάει πολύ για την προσωπική ζωή του, τα παιδιά του πχ και μάλιστα με τρόπο που θεωρώ απολύτως ειλικρινή (ε προφανώς υπό πρίσμα κωμωδίας πάντα).
Jul 24 2011 04:58
Lord Leon → Warchief
εξαιτιας σου, τσεκαρα τον Louis ck. Λοιπον, ειναι ωραιος. αν και δεν ξεκαρδιζομουν στα γελια, υπο την εννοια οτι δεν ειχε τη φονικη ατακα, μου αρεσε παρα πολυ. Γιατι δεν εμπαινε στα πραγματα με την θεση του γνωστη, δλδ αυτου που ξερει 5 πραγματα για αυτο που μιλαει, αλλα πιο πολυ με τον τροπο που μπαινει ενα μικρο παιδι, που απλως λεει ακατεργαστα οτι παρατηρει. πολυ καλος.
τα σημεια με το gay people touching dicks και με το πιτσιρικι που ρωταει why? μου αφησαν ενα βαθυ χαμογελο. :)
Jul 24 2011 04:40
Zane → Lord Leon
Δεν κατάλαβες φίλε,η απάντησή μου στην πρώτη σου παράγραφο ήταν απλά ξεκαθαριστική με κάποια δόση χιούμορ,και καθόλου σαρκαστική.Ξεκαθαριστική ήταν γιατί όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις στο Ιντερνετ συνήθως οι γραφόντες χαρακτηρίζονται ως πρεζόνια η' ως ποζέρια.Παρ' όλο που το είπες για πλάκα,μπορεί μερικοί να το εκλάμβαναν ως δεδομένο,απλά μου έδωσες την ευκαιρία να (ξανα)εξηγήσω τον λόγο των προηγούμενων ποστς.
Η δεύτερη παράγραφος η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψε κάπως,όχι γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να κυρήσσεις την αποτροπή προς την ''πρέζα''(εξάλλου δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο,ο καθένας έχει τις απόψεις του)αλλά γιατί μπήκες σε ένα ανούσιο τρυπάκι σύγκρισης και μάλιστα συγκεκριμενοποίησες τον ''αντίπαλο'' χρησιμοποιώντας β' πληθυντικό πρόσωπο(λέγοντας εσείς) παίρνοντας σαν γεγονός ότι οι γραφόντες απαραίτητα παίρνουν τρίπες,κουμπιά και χρώμα όπως λες.
'Οπως είπα και πριν,παρ' όλο που αναγνώρισα το γεγονός ότι μπορεί να αστειεύεσαι,έπρεπε να απαντήσω με το ανάλογο ύφος,όχι για λόγους εγωισμού,αλλά γιατί αν δεν το έκανα θα ήταν σαν να παραδέχομαι αυτόματα ότι που και που tripάρω,κάτι που είτε ισχύει είτε όχι,σίγουρα δεν πρέπει να προβάλλεται σε ανοιχτό φόρουμ,για ποίκιλους λόγους.
Το blog που παρέθεσες θα το τσεκάρω μόλις βρω χρόνο,ίσως και μέσα στην μέρα,και θα σου πω τις εντυπώσεις μου.
Jul 23 2011 15:25
Lord Leon → Zane
Η πρωτη μου παραγραφος ήταν "πειραγμα" για το ποσοι παρακολουθουσαν την ωραια κατα τα άλλα συζητηση, και η δευτερη αυτοσαρκαστικη ως προς την κουραση μου.
προσωπικά, εχω το δικο μου μερίδιο χρησης (ουτε δοκιμης, αλλα ουτε και καταχρησης) καποιων ουσιων, και σε καμια περιπτωση δεν θα υποστηριζα οτι τα "νομιμα" τυπου αλκοολ η τσιγαρο, είναι καλύτερα ή λιγότερο βλαβερά από τα "παρανομα". Μαλλον το αναποδο, και υπο προυποθεσεις.
Πόσο μαλλον να πω στα σοβαρά "κοφτε την πρεζα" (θα προτιμουσα το όχι στις καταχρησεις, αλλα αυτό είναι αλλη κουβεντα) ή ακόμα χειρότερα να "δειχτώ" επειδη πίνω ούζο. Και εγωισμο και ψωνιο εχω, αλλα οχι σε τετοιες paparyes. Για αυτο σου είπα ο,τι, το τι διαβασες και το τι καταλαβες, ειναι δυο τελειως αλλα πράγματα.
Αν θες παλι να κριτικαρεις το χιουμορ μου, να το δεχτω ευχαριστως, καθως ειναι κατι τελειως υποκειμενικο. Υπαρχει ομως ενα αλλα: θα επρεπε να το καταλαβεις πρωτα για να κανεις μια αξιολογηση της προκοπης, κατι που προφανως δεν εγινε.
Ειπα να το ηρεμησω στην τρυπα, μιας και δεν ελεγες να χαμηλωσεις το εγω σου, αλλα αν παρολαυτα γουσταρεις να συνεχισεις ειρωνιες και σαρκασμους και να βλεπεις εχθρους εκει που δεν υπαρχουν μπορω να ακολουθησω και εκει και να το διασκεδασω υπερ του δεοντως, αν μπορεις οντως να μου δωσεις ενα καλο και διασκεδαστικο ματς.
Θα προτιμουσα ομως να τσεκαρεις το λινκ που σου δωσα και να μου πεις εντυπωσεις.
Jul 23 2011 14:39
matassos → Lord Leon
ευχαριστω ευχαριστω :)
και μιας και ειναι καλοκαιρακι :3
[spoiler][IMG]http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2011/034/8/6/listen_by_klodi-d38p565.jpg[/IMG] [/spoiler]
Jul 19 2011 17:04
Lord Leon → matassos
Καλη ΣΟΥ χρονια, με πολλές σωστές απο φάσεις, και υγεία ;)
Σου 'φχομαι να μπεις μεσα στο φακο XD
Jul 19 2011 06:42
Vagelio → Lord Leon
[SPOILER][QUOTE]
Originally Posted by [B]Vagelio[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=515778#post515778"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Θα ήθελα να ήμουν στην θέση των γονιών σου Τ^Τ.[/I]
Kι εγώ *beep* τον Χριστό μου και την *beep* την παναγία μου μέσα,*beep**beep* την παλιο*beep* και *beep**beep**beep**beep**beep**beep**beep**beep*
(πολλή ζήλια λέμε)[/QUOTE][/SPOILER]
Αhahahahahaahahahh με πέθανες!:kakaka:
Jul 17 2011 03:16
zoro77 → Lord Leon
OK και συμφωνω. Aπλα ηθελα να μαθω αν ησουν κατα των πολλων ποστ απο την πλευρα ενος μελους σε αυτο το thread. Εγω δεν το θεωρω λαθος αν κυμαινεται στα σωστα πλαισια.
Jul 09 2011 18:44
Lord Leon → zoro77
δεν νομιζω οτι εισαι απο τους υπερβολικους γενικοτερα, και το θεμα ειναι να μην παμε και στο αλλο ακρο να σκεφτομαστε συνεχεια τι θα πουμε...
Περισσοτερο αφορμη ηταν το ποστ του Zane (και όχι μονο), καθως ναι μεν το ΟΡ θεωρειται ενα fighting shounen κτλ. πλην ομως εχει ενα αξιοπρεπεστατο drama κομματι, διηγειται ιστοριες ανθρωπων σε αγριους καιρους, και διαφορα αλλα. Καποιοι απο εμας οπως εγω ο warchief o mad hatter αλαλ και αλλοι, τα γουσταρουμε πολυ αυτα τα κομματια, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο ανεκτικοι οταν, για παραδειγμα, εχουμε xuσει με επεισοδια που εχουν κλαμα γελιο, απιστευτες ιστοριες η εξηγουν πραγματα που μας φαινοντουσαν εντελως κουλα και ανξηγητα, πριν απο 100-200-400 επεισοδια - αλλα δεν εχει ανοιξει ρουθουνι, να πεταγεται παντα καποιος (που ποτε δεν ειναι ενας) καφρος και να λεει "εεεε ουγκ τι θα γινει ρεεεεε, θα πεσει κανα μπουνιδι κοντευει να σκιστει το στομα μου απο το χασμουρητο!".
Εξαλλου αυτο που ειχα πει καποτε στον διδιμακια ειναι το εξης. Μεσος ορος ηλικιας στο φορουμ, ειναι καπου στα 20. Αυτο σημαινει 2 πραγματα. Αφενος βραζει το αιμα XD (καλο ειναι αυτο) και αφετερου κανεις δεν το παρακολουθει ongoing απο την αρχη του ως τωρα.
Με αποτελεσμα, καποτε να το ετρεξε και να μην εδωσε σημασια στο ποσα τσαπτερς ηταν το καθετι. Τωρα ομως που τα περναει σε real time pace, μουρλαινεται.
Το οτι ειναι λογικη αυτη η συμπεριφορα παντως, δε σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη.
Ελπιζω να σε καλυψα. παντως μη σε πολυ απασχολει. το θρεντ μαζευει πολυ κοσμο. αλοιμονο αν ειμασταν ολοι ιδιοι χαρακτηρες.
Jul 09 2011 08:54
Lord Leon → Zem@c
εμενα παλι για μια ελαφρως πιο ερυθρη αποχρωση του δερματος μου φανηκε, που ειναι λογικο λογω σκιας της μπαντανας, αλλα και απειδη μιλαμε για τσινορο. Εγω με το χασιμο του ματιου εχω ξενερωσει γενικως, και ελπιζω να εχουμε καμια θετικη εκπληξη αργοτερα σαν αυτες που ειπα στο θρεντ.
Σορρυ για την καθυστερηση η δουλεια με εχει αποσυντονισει εντελως.
Jul 09 2011 08:41
iristella → Lord Leon
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαιιι. :) (έλα τώρα όχι σiχαμένη η Marilyn και πιαστούμε μαλλί με μαλλί)
Ντάξει ο χρόνος ανταπόκρισής μου τα σπάει. Πετάει η ομάδα λέμε. (αφηρημάδα over 9k)
Jul 05 2011 21:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed