Community Status Updates
Lord Leon → meidei
ενδιαφερον.
νταξει το πρωτο αναμενομενο, λογω οικονομιας και εξειδικευσης. το δευτερο δε με χαλαει μιας και τα μονο θρησκευτικα της προκοπης ηταν της 3ης. Εξαλλου οποιος δε γουσταρει δηλωνει αποχη και κανει κενο!:joyful:
γενικα παντως την εχουν κανει λαστιχο εδω και δυο δεκαετιας. αυτα ειναι πο τα πιο λαιτ που εχω δει
Apr 02 2011 02:56
meidei → Lord Leon
Είναι το "[URL="http://www.edugate.gr/epikairotita/sygkrisi-toy-palioy-me-neo-orologio-programma-neo-lykeio-toy-b-kalogiroy"]νέο λύκειο[/URL]". Οι ώρες των φυσικών επιστημών μειώνονται, ειδικά για τους θεωρητικής, ενώ τα θρησκευτικά διατηρούν τις ώρες τους, και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα κερδίζουν (στην Γ').
Apr 02 2011 02:46
Lord Leon → meidei
[QUOTE] Μαθαίνω δε ότι στην Ελλάδα το υπουργείο παιδείας αποφάσισε να δώσει παραπάνω χώρο και χρόνο σε αυτές, παρά σε κάτι που να βοηθά την ανθρωπότητα.[/QUOTE]
Δηλαδή; care to share?
Δεν εχω ακουσει κατι.
Apr 02 2011 02:31
Hazuki → Lord Leon
Οκ, όταν είναι πες μου να κανονίσουμε καμιά συνάντηση, ευχαριστώ!
Mar 31 2011 21:07
Lord Leon → Hazuki
Νο prob. απο οτι φαινεται το πολυ να φυγουν οι δισκοι και καμια καρτα δικτυου η γραφικων. τα υπολοιπα δικα σου.
Mar 31 2011 20:39
Lord Leon → Night Wizard Seal
yeap. αλλά ζωρζης εχω βαφτιστει. Είναι το πρωτότυπο (χιώτικο) :)
Mar 27 2011 20:06
Kenny → Lord Leon
Κανείς δεν "τερματίζει" το mahjong... παίζεις για μια ζωή. :tensai:
Από κει και πέρα, αξίζει να αγοράσεις set ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ έχεις εξασφαλίσει ότι θα έχεις παρέα για να παίζετε. Αν το πάρεις και κάθεται σε μια γωνία γιατί ποτέ δεν μαζεύονται άλλοι 3 για να παίξετε, θα κλαις και τα λίγα λεφτά που έδωσες. Εγώ έδωσα τα μαλλιά της κεφαλής μου, αλλά τουλάχιστον παίζουμε σχετικά συχνά (ίσως όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα, but oh well).
Mar 25 2011 17:33
Lord Leon → Kenny
παπαρια.
Με ιντριγκαρει σαν ιδεα να το παιξω, εχω καταλαβει τα πολυ βασικα, αλλα οπως όλα, θα το "τερματισω" και θα βαρεθω, φοβαμαι.
Για αυτο λεω για αρχη να μην δωσω πολλα λεφτα, να κανω ενα τεστ ντραιβ, και βλεπουμε.
Αμα δω οτι με κραταει, ολο και κατι θα κανονισω.
Δε μου πες ομως, αξιζει τον κοπο να κανεις κανεις ενα " ζεσταμα με το board της καισσας;
Mar 25 2011 17:17
Kenny → Lord Leon
Mahjong player κι εσύ;
Πολλοί έχετε μαζευτεί στην Αθήνα από .aNiMe//GR... γιατί δεν κάνετε μια απόπειρα να οργανωθείτε και να παίζετε μαζί;
Mar 25 2011 17:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed