Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lord Leon

Επισης, σκεψου οτι ο χαρακτηρας που εχω διαλεξει, ειναι καφρος. Αμα θελω να κανω σωστο roleplay θα μου λενε οτι βγαζω τα σωψυχα μου, οποτε αρκουμαι σε μια αστεια φωτο, λιγη ειρωνια και καμια νιξη για σκηνικα του ανιμε.. Sigh now u made me feel bad D:
Dec 22 2011 01:02
Photo

Προσπαθω ρε συ αλλα οπως βλεπεις δεν συμμετεχω πολυ... Να σημερα ουτε καν ειχα χρονο να μπω να ψηφισω.. Μονο σαββατοκυριακα :/ Ελπιζω τα 'τρελα γελια' που εριξες να το λες για καλο εκτος αν πεταξα τπτ χαζο και δεν το μυριστηκα :Ρ
Dec 22 2011 00:59
Photo

Lord Leon → Osama Bin Laden

Ναι το πιστευω και πλεον αρκετα πραγματα βγαζουν νοημα. Μαλιστα μπορω να πω οτι αναθεωρω καποιες εικασιες μου για το ποιους εφαγες εσυ και ποιους οι δολοφονοι. Και να μη σου κρυβομαι, με τρωει πολυ να σε ρωτησω καποια πραγματα περι αυτου, αλλα θα εινα μλκια, γιατι θα βοηθησει αρκετα τις ερευνες να ξερεις το game plan των δολοφονων. Ναι θα πεσει πολυ γελιο τις πρωτες μερες στη γενικη συζητηση, και επιτελους θελω να πιστευω οτι για πρωτη φορα δεν θα μονοπωλειται από γκρινιες για msn, PMs κτλ.
Dec 21 2011 18:22
Photo

Lord Leon → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι με βαση τα τωρινα, καταλαβαινω τι εννοεις. Και ομολογω οτι εχω ριξει τρελα γελια με καποια ποστ σου στο παιχνιδι, να σαι καλα δηλαδη! Αλλα ρε συ προσπαθησε λιγο αν μεινεις κι αλλο στο παιχνιδι, ακομα και αν δεν κανεις πολυ rp τουλαχιστον βαζε τα ονοματα των χαρακτηρων, εστω για τα προσχηματα. Αφου εχει πιο πολυ πλακα ετσι το παιχνιδι, και το βλέπεις.
Dec 21 2011 18:17
Photo

Osama Bin Laden → Lord Leon

Και όμως, το πιστεύεις ότι ακόμα και το sequence των εκδικήσεων είχε λογική; :P Θα εξηγηθώ στην γενική συζήτηση την οποία ανυπομονώ περισσότερο από το ίδιο το παιχνίδι :D Moments of epicness are nigh!
Dec 21 2011 17:05
Photo

Lord Leon → Osama Bin Laden

Καλα οταν θα σε λουζουν στη γενικη συζητηση ελα να μου το ξαναπεις αυτο. Α και αναφορικα με το σημαδι σου: Εσυ εισαι ρε αυτος που μπαινει για κατουρημα και κανει χαλια ολες τις τουαλετες;:madtodeath:
Dec 21 2011 15:29
Photo

Osama Bin Laden → Lord Leon

Είδες ότι τελικά [S]ήμουν αθώος[/S] δεν ήμουν δολοφόνος; Μόνο για να παίζεις με τον εαυτό σου είσαι καλή από ότι φαίνεται, κυρία Emiru :D
Dec 21 2011 09:51
Photo

[QUOTE=Lord Leon;549527] Τωρα κατάλαβα γιατι μου μυριζε σα δολοφόνος :hahaha: [/QUOTE] xD Αυτος και η Shiro, τα μονα ατομα για τα οποια ημουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ειχαν ρολο.
Dec 21 2011 03:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Φφφφ! Αποκάλυψη! Αλλά δε θα το πω πουθενά, έχεις τον λόγο τιμής μιας καλής δολοφόνας.
Dec 21 2011 01:28
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

Exεμ, ναι. Δε μου αρεσει ο ανταγωνισμος. Καποτε ειχε πολλους, τωρα πια χτυπαν τα καμπανακια τους στα κεφαλοπουλα του θερμαικου. Να μη διαρρευσει ομως, ετσι;
Dec 21 2011 01:24
Photo

Α χα χα χα, παγωτό τζατζίκι? Thaks but not thanks! Αλλά ναι ΟΚ το πιασα. Πάντως εδώ Θεσσαλονίκη σεν έχω δει πολλούς να πουλάνε παγωτό σε βανάκι...ούτε καν το καλοκαίρι.
Dec 21 2011 01:17
Photo

Χαιρω πολυ κατι μας είπες. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι γ@μ@3! το παγωτο χειμωνιατικα, που δε λιωνει κιολας και τρως οτι πληρωνεις, όχι οτι προλαβεις, και στη σωστη θερμοκρασια! (καψιμοοοοο) Αλλα αμα βρεις εσυ παγωτατζιδικο βανακι λιγο πριν μπει ο Αιγοκερως, εγω θα σου φτιαξω παγωτο τζατζικι.
Dec 21 2011 01:15
Photo

Mmmm, you're making it sound yummy μιστερ Μήτσος. Άι σσαλ τράι ιτ. (Λες να έχουμε τόσο χαζά μέλη? Επίσης, μόλις σήμερα έφαγα παγωτό τι εννοείς "μέσα Δεκέμβρη"?)
Dec 21 2011 01:07
Photo

εσυ χανεις. μελοκαρυδο από Βεροια δε μπεστ. Μπερκετισιο. Μητσος σπηκιν. (ελπιζω να μην το παρει στα σοβαρα κανα βλαμενο και ψαχνει για παγωτατζιδικο μεσα δεκεμβρη)
Dec 21 2011 01:04
Photo

:canthelp: I can only speak for myself after all pedoLeon but well...αν γίνεται παγωτό σοκολάτα θα το προτιμούσα!
Dec 21 2011 00:56