Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Αυτή είναι όλη η ουσία: να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Και εγώ έπαιξα λίγο αλλα το ευχαριστήθηκα ομοίως. Τώρα ναι, η λογική λέει ότι θα νικήσετε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Για το Bleach οι πιο πολλοί πάντως υποστηρίζουν πως δεν τα πήγε καλά ούτε στην ανάπτυξη των κύριων χαρακτήρων του. Για παράδειγμα λένε ο Luffy (ΟP) και ο Naruto είναι πολύ πιο "βαθείς" σαν χαρακτήρες από τον Ichigo. Εγώ νομίζω πως εκεί που υπερτερεί το Bleach να είναι οι ανώτεροι δευτερεύοντες χαρακτήρες. Είναι τυχαίο που χαρακτήρες σαν τον Kenpachi, τον Byakuya, τον Ulquiorra, τον Grimmjow ή τον Hitsugaya (ειδικά στην Ιαπωνία) είναι τόσο δημοφιλείς;
Dec 30 2011 18:21
Photo

Lord Leon → Kenny

[QUOTE]Άρα καταλήγουμε και πάλι σ' αυτήν την περιγέλαστη μειονότητα από σκληροπηρυνικούς male yuri fans που σου 'λεγα και στο προηγούμενο VM... άτομα που, όπως ακριβώς και οι fujoshi που κράζω, σιχαίνονται την ύπαρξη του ίδιου τους του φύλου σε ρομαντικές ιστορίες. Θα τους πετύχεις να λένε διάφορα τραγελαφικά όπως "the purest form of love is one untainted by a filthy penis" κτλ. :frozen:[/QUOTE] Mωρε να αγιάσει ο στομας σου...
Dec 30 2011 17:57
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα ο Kubo δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο ως mangaka. Έχει πολύ καλό σχέδιο αλλά παρά το γεγονός πως είναι η αγαπημένη μου σειρά, το Bleach αν το κρίνεις αντικειμενικά είναι μέτριο και φταίει φυσικά η μετριότητα του συγγραφέα. Φυσικό είναι να είναι και η διαχείρηση των χαρακτήρων μέτρια. Ωστόσο το συγκεκριμένο σημείο της επιλογής της πεταλούδας δεν είναι και τόσο μεμπτό. Άλλο αν στα μάτια των "δυτικών" fan χάλασε έναν φαινομενικά -ως εκείνη τη στιγμή- "cool" χαρακτήρα. Δεν ήταν γενικά και το πιο ευχάριστο παιχνίδι αλλά thanks. Παίξτε, βρείτε τον τελευταίο και θα κάνουμε τα σχόλια στο thread της γενικής συζήτησης όταν ανοίξει. Συγχαρητήρια και σε σένα γιατί ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ. Και είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αν παίζεται σωστά.
Dec 30 2011 01:26
Photo

Lord Leon → Tenshi

buraku jacku forever alone?:hahaha: μιλαμε για εθισμο οχι αστεια...
Dec 30 2011 00:10
Photo

Lord Leon → OdyMonaxos

Black [B]Kaiser[/B] ;) χαζουλικο inside joke μη δινεις σημασια
Dec 29 2011 22:52
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

καθε τι στην ωρα του ;)
Dec 29 2011 22:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Ω! Ενδιαφέρον! Να ρωτήσω τι ή είναι προσωπικό? :himitsu:
Dec 29 2011 22:31
Photo

οταν χανεις κατα κρατος, ειτε εικονικα ειτε κανονικα, πρεπει να τιμας τα παντελονια σου. στη νικη ολοι ευκολοι ειμαστε. την ανταμοιβη του την εχω ηδη ετοιμη, περιμενω το προιον προς αξιολογηση ;)
Dec 29 2011 22:27
Photo

Epic post is epic, στο η νύχτα πέφτει. Επίσης, είδα τη συζήτηση με τον Kaiser...Μ'αρέσει που υπόσχεσαι και ανταμοιβή!
Dec 29 2011 22:21
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα, το ό,τι αλλιώς βλέπουμε την πεταλούδα εμείς εδώ στην Δύση και αλλιώς εκείνοι στην Ανατολή είναι γεγονός. Αλλά ρε παιδάκι μου, εντάξει! Τόσες καθολικώς τρομακτικές μορφές ζώων και έντομων υπάρχουν, πεταλούδα πας και τον κάνεις; :madtodeath:
Dec 29 2011 20:40
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα, μια χαρά του πάει ο σκούφος του Santa αν τον συγκρίνεις με την γελοία μορφή ενός συγκεκριμένου εντόμου (μην το πεις!) που του έδωσε κάποια στιγμή ο δημιουργός του. Όπως είπα και στην FAI, γράφω ένα μυθιστόρημα, fantasy genre. Αν έχεις χρόνο και ενδιαφέρεσαι να το διαβάσεις μπορώ να σου στείλω τίποτα όταν το φέρω σε τελική μορφή.
Dec 29 2011 13:43
Photo

Tenshi → Lord Leon

Οχοχοχοχοχο!!! Damn you mister!!! 10 μέρες.....ΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!! Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου!! Ότι επιθυμείς και ότι ποθείς. Πάντα υγεία και χαρά. Είθε να καλυτερέψει η κατασταστη σε τούτη τη χώρα..... :) Kisses!
Dec 27 2011 16:48
Photo

. . . ποτέ δεν ξέρεις :himitsu:
Dec 27 2011 13:35
Photo

με χιλια ποστ σε 10 μηνες, οπως λεει και η απο κατω μου, αν το θυμοσουνα θα σε φοβομουνα λιγο
Dec 27 2011 13:31