Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Lord Leon

[QUOTE]Η-ήθελα να γραφτω και γω στο φορουμ αλήθεια! [B]Αλλα έφαγα ένα βέλος στο γόνατο...[/B][/QUOTE]Last place i would ever expect THAT phrase:hahaha:
Dec 13 2011 16:10
Photo

Kai → Lord Leon

Lol, you got me. Ναι, δεν έκανε σε κανένα copy-paste. XD
Dec 12 2011 23:43
Photo

Lord Leon → Kai

ρε συ, τώρα το πρόσεξα στο "πέφτει η νυχτα": [QUOTE] [COLOR=Green]Jack Simon ([COLOR=Red]Dark[/COLOR]er_than_[COLOR=Red]Black[/COLOR])[/COLOR][/QUOTE] XD δεν τα κανες κοπυπαστα, καθόσουν και τα γραφες όλα ένα ένα;
Dec 12 2011 23:17
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Χεχε. Βασικά, το anime.gr είναι το μόνο forum στο οποίο ψηφίζονται αυτοί που φαίνονται. Όπου αλλού έχω παίξει συνήθως ψηφίζαμε τους σιωπηλούς. Voting out the boring people. Καλή συνέχεια.
Dec 10 2011 21:06
Photo

Night Wizard Seal → Lord Leon

12 episodes είναι και 2,3 από το άλλο. Φεύγουν νεράκι ένα ΣΚ.
Dec 07 2011 21:43
Photo

Lord Leon → Night Wizard Seal

Οχι. Ειχα παθει αυτο που εχω παθει αρκετες φορες φετος. τσεκαρω wiki χρον. σειρα, ξεκιναω, καταλαβαινω οτι προκειται για αριστουργημα, αλλα με 9-12 ωρες δουλεια τη μερα χρειαζομουν κατι πιο "γρηγορο" γιατι zzzzz... Αυτη την περιοδο ισως ειναι καλη ευκαιρια (δυστυχως) να το ξαναδοκιμασω (γαμw τις απεργιες και τις καταληψεις μου μεσα). Μολις τελειωσω κατι αλλα θα παρει σειρα.
Dec 07 2011 21:24
Photo

Καλά εννοείται/επιβάλλεται να το δεις το Mononoke. Να απολαύσεις τη μεγαλειότητά μου, εε εννοώ του 薬売り(aka Medicine Seller) :P Το έχεις δει όλο; Και το ayakashi classic japanese horror; Αλλά το nozoki ana σίγουρα θα το τσεκάρω. :P Από Black Jack έχω κατεβάσει το manga, αλλά στο άμεσο μέλλον θα τσεκάρω και το anime.
Dec 07 2011 20:47
Photo

Thanx mate. Δεδομενου οτι εσυ ησουν αντιστοιχα που με ωθησες καποτε να ριξω ενα βλεφαρο στο mononoke, ισως τωρα ηρθε η σειρά μου ;) Εν τω μεταξυ πως διαολο μας καθονται match ups καθε φορα δεν το χω καταλαβει, αλλα γουσταρω :P οσο για το σποιλερ, εννοειται βρε, πουτανiά ήταν! XD Xairomai παντως, γιατι εισαι ο 3ος ή τεταρτος που μου το λέει, (και ελπιζω να στειλω ντουγρου να κατεβαζει volumes) Εγω από αυτό το παιχνιδι μεχρι στιγμης, χαρις στον ΤΡ και τον tenshi, ξεκινησα λίγο black Jack και ειναι τέλειο (αν εξαιρεσεις την ποζερίλα ατα ΟΡ/ED, that is). Εχει αυτή την αισθητική που ειχαν τα ανιμε οταν ημουν 14-15 και γουσταρω ακομα περισσοτερο.
Dec 07 2011 20:17
Photo

nope, αλλά από τις περιγραφές που έδωσες και το παίξιμό σου κατάλαβα λίγο το pattern σου. Το θεωρώ εξαιρετικό παίξιμο. Και για το λόγου το αληθές... [SPOILER]Όταν είπα ότι με υποψίασες για το τι είσαι, δεν εννοούσα Επιθεωρητή :P[/SPOILER]
Dec 07 2011 20:00
Photo

εχω λόγο που το ρωτάω: εχεις διαβασει nozoki ana?
Dec 07 2011 19:51
Photo

Το Rp σου είναι θεϊκό. Ναι με έχεις στείλει κύριε Leon. :P
Dec 07 2011 19:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Dude, exactly! Επειδή είμαι και καλός stalker καθόμουν και μετρούσα ψήφους να δω ποιος θα βγει και ήμουν σε φάση "ΟΚ, Poplan-6, Black Jack-8, Aizen-5" και ξαφνικά αλλάζει όλο το παιχνίδι πηγαίνοντας "Poplan-4, BJ-8, Aizen-7" αν θυμάμαι καλά και ήμουν "Α!" xD Σοκ! :kakaka: πόσο καιρό έχουν να με πουν καλό παιδί...
Dec 07 2011 00:02
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

ma nai καλο μ παιδι δε σου την ειπα πλακιτσα εκανα. καλα εκανες και το πες. Η πλάκα ειναι οτι αν και ημουν μεσα οταν εγινε αν δεν το λεγε ο Βlack Kaizer δε θα το συνηδειτοποιουσα. Τοσο στην κοσμαρα μου! XD
Dec 06 2011 23:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Mμμμ, άλλο το να ξεχνάω να ψηφίζω (:P) κι άλλο να ninjaρω και να παίρνω στον λαιμό μου άτομα! Και αυτό μετά βάζει και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να χει ξαναγίνει και να μην το ξέρουμε. Ότι και να ναι δε μ'άρεσε και γι αυτό το επισήμανα. Εξάλλου δεν είμαι δω για να το παίξω έξυπνη ούτε να μπω στα χωράφια του GM όπως και είπα αλλά να εκφράσω τη γνώμη μου όσο έντονα ή επιθετικά και να το κανα! :canthelp:
Dec 06 2011 23:24
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

ειμαι εγωιστής και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. ψαξε ολα μου τα ποστ και αν βρεις εστω και μια κουτσουκέλα, να κατσω να μου σπασεις αυγο στα μαλλιά! Αντε, περυσι σου θυμιζαμε να ψηφισεις και φετο εβγαλες και γλωσσα! νιεεεεε! :P Α, [S]ναι, επισης, αν θυμαμαι καλά αν αλλαξεις το ποστ σου μεσα σε 1 λεπτο, δεν σου βγαζει γραμμη edit απο κατω, οποτε αντε να το αλλαξε η μονο το πολυ 59 secs μετα. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν εννοειται, ακομα, απλώς προσθετω μια πληροφορια.[/S] Ακυρο και παλι τελικά ήταν όντως 5 λεπτά οποτε παιζει να εχεις δικιο. Αλλα και παλι νομιζω οτι δεν ειχε προλαβει να γραψει κανεις μεχρι εκεινη την ωρα. Anw
Dec 06 2011 22:34