Jump to content

Community Status Updates

Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Oντως δεν λαμβάνω τπτ... :S Μαλλον φταίει το οτι εβαλα τη νέα εκδοση. @#$@#$ τη microsoft και τις ενημερωσεις!!!@#$@#%@#@#
May 08 2009 16:28
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Btw τι γίνεται με το msn σου?Προσπαθουσα μέρες να στείλω μνμ αλλά θα πρέπει να μην στέλνονται.Όταν είσαι offline καμιά φορά δεν στέλνονται τα μηνύματα :P
May 08 2009 13:49
Photo

Χμμμ, μπορει και να το έχω ακουστα... Ελε0ς ομως, πριν λιγα χρόνια ήταν. Τελικα έχει δίκιο η μαμα μου οταν λεει οτι ηταν αλλες εποχες τότε. Οι ανθρωποι είχαν αθωοτητα νηπιων.
May 07 2009 23:18
Photo

Μπα κανονικά τα πίστευαν ρε συ...Άλλες εποχές τότε :P, δεν είδες την γρια :hahaha:? Βασικά το χωριό αυτό το ξέρεις, Γραμματικού :P?
May 07 2009 22:13
Photo

Aχαχαχαχαχαχαχα πλακα κάνεις! Πόσο φάρσα μπορεί να είναι ενα βίντεο!Αχαχαχαχαχα! Ο εκφωνητης θεος! Καλα και αυτοι που λαμβαναν μετος τα πιστευαν αυτα που ελεγαν ή κοροιδευαν και αυτοι? :hahaha: :hahaha:
May 07 2009 21:57
Photo

Επειδή από msn δεν σε βρίσκω με τπτ πάρε ένα link δεις κάτι.....:P Αφορά το Μεσολόγγι, το βρήκα στο thread του forum με τα videos [URL]http://www.youtube.com/watch?v=4tjBsl5hLIQ[/URL]
May 07 2009 18:01
Photo

Goregasm → samurai_pizza_dora

NTORATSA EIMAI STO FLWROUM MUHHAHAHA
May 05 2009 08:08
Photo

MisaYoshiko → samurai_pizza_dora

ευχαριστω πολυ:Ρ
Mar 20 2009 01:32
Photo

E..άριχσα Nodame,το live action!Ω...ναι μετά από αρκετό καιρό προτροπής είδα το πρώτο μου j-drama!Πρέπει να νοιώθειςχαρούμενη για την επιτυχεία σου, καθώς μου αρέσει αρκετά.Αλλώστε όπως σου έχωπει είμαι fan της κλασσικής,ορχηστρικής μουσικής :)
Feb 23 2009 09:40
Photo

Erisadesu → samurai_pizza_dora

τι σύνδρομο έπαθε; (μπορεις να παίρνεις εμένα τηλέφωνο αν θες)
Feb 21 2009 02:12
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.
Feb 21 2009 01:51
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.GR ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΖΩΟΝ
Feb 20 2009 03:05
Photo

Όποτε μπορέσεις μπες μια msn γιατί άτι θέλ να σου πω :)
Jan 31 2009 19:26
Photo

Σου πήρε χρόνια το GTO αλλα τα καταφερες! :P :hahaha: Συγχαρητηρια! Καλα, παντως αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως στο καλο όλοι οι γνωστοι μου έχουν να αντιμετωπισουν μονιμα ιους, και εγω που δεν εχει ακουμπησει αντιιικό το pc εδω και 1,5 χρονο(απο τότε που το πηρα δλδ), δεν εχω ουτε καν adware! :hahaha: (κατα το Murphy όμως, τωρα που αρχισα να καυχιέμαι, συντομα θα πιασω ιο...-_-)
Jan 27 2009 00:42
Photo

Λοιπόν αν σε πρόλαβα, ήθελα να σου πω ότι το msn μου έχει πρόβλημα,δυστυχώς με όλλησε κάτι σαν ιό ένα παιδί και ΄τωρα δεν μου δεν μου δουλεύει το msn κι εκτός αυτού στέλνει ιους και στις επαφές μου!Γι'αυτό αν τυχόν σου έρθει κάτι από εμένα ύποπτο μην το ανοίξεις.Να το πεις και στον Αντρέα!Αυτά... :) Btw είδα όλο το GTO!Κάλα ε..άνετα μπήκε στο top5 μου :P!
Jan 26 2009 22:44