Community Status Updates
samurai_pizza_dora → Glastenen
Lol για αυτό μπορώ να κάνω εξαίρεση! :hahaha:
Αλλα κατα τα άλλα, σημερα το πρωι καταριομουν τη μητερα φυση και ευχομουν ολα να γίνουν μεταλλικα. :P
Jun 18 2009 19:20
Glastenen → samurai_pizza_dora
κοίτα ένα σατανικό μαμούνι
[IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Z5SK8nETL._SL500_AA280_.jpg[/IMG]
Jun 18 2009 19:05
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Major 117 is out, αν σε πρόλαβα και δεν το έχεις ήδη δει στα Γαλλικά :hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 09 2009 02:28
moonheart → samurai_pizza_dora
ρε μλκ... τι ειναι αυτα π ποσταρεις??? εχω σοκαριστει... αισθανομαι σαν 80χρονη π της λενε οτι ανακαφθηκε ενα κουτι μεσα απ το οποιο βλεπεις τον κοσμο or sth... το οποιο λεγεται tv...
/freaked out/
Jun 02 2009 16:10
Όποτε μπορέσεις μπες μια msn, αν έχεις όρεξη :).Υou don't have to be online, απλά στείλε ένα μνμ.
May 30 2009 17:32
samurai_pizza_dora → ichigo13
Πωπω! Και είχα την εντύπωση οτι ξεκιναγες λιγο αργότερα! Πως περνανε οι εβδομαδες και δεν ανοιγω βιβλιο...
Καλη επιτυχια και καλη τυχη να πεσουν τα θεματα που ξερεις εσυ και δεν ξερουν οι αλλοι! :D
May 25 2009 06:25
Erisadesu → samurai_pizza_dora
o.k Πάντα είχε μια special θέση στην καρδιά μου αλλά τώρα
απλά I Bow to your epicness εγώ δεν θα τα κάταφερνα με τίποτα αυτό που έκανες.
May 16 2009 16:23
Lol :P.Βασικα θέλω πραγματικά μια μέρα να δω ποια απο τα μηνύματα που στέλνω έρχονται....
Μπορεί να πω και βλακεία καθώς δεν ξέρω αν η Microsoft στέλνει beta version ενημερώσεις μέσω msn αλλά μήπως έβαλες καμιά beta version?Επίσης τώρα ποια version έχεις?Να ψάξω για κανένα report.
May 16 2009 12:35
Tα εχω παρει μιλαμε με το msn!-_- Σημερα το πρωι ελαβα τα μνμ που μου ειχες στειλει χθες. Γαμωτο βλακεια μου που εβαλα να νεο version, αλλα κάθε φορα που εμπαινα με επριζε οτι υπηρχε μια νεα εκδοση για εγκατασταση...
Να πεθανει ολη η ομαδα που σχεδιασε αυτη τη #$%^#$% τη νεα εκδοση.
May 16 2009 08:31
samurai_pizza_dora → Erisadesu
Lol, βασικά το ειδα τοσο υπερβολικα γρηγορα που σε μια φαση αρχισα να ψιλοβαριεμαι. Και αναρωτιομουν πως στο καλο θα δω 55 επεισόδια απο το x-family... Αλλα στην τελική το x-family εχει πιο πολλη πλακα και βλεπεται ακομη πιο ευκολα.
Gambate Eri, μπορει καποια μερα να καταφερεις να σπασεις το ρεκορ τηλεθεασης μου(30 επεισόδια ανιμε σε μια μερα) :P
May 16 2009 08:26
είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει Hikikomori :)
απλά πάνω που χάρηκα ότι θα βλέπαμε παρέα το Ko One εσύ το τελείωσες κιόλας...
May 16 2009 03:20
samurai_pizza_dora → Erisadesu
Xεχε, ας πουμε οτι σημερα δεν πατησα στο πανεπιστημιο, την τεταρτη ειχαμε εκλογες, και την πεμπτη πηγα μονο για ενα εργαστηριο. :hahaha: Αμα αρχισω κάτι(οσο χαλια ή καλο και να ειναι) δεν παιζει να σταματησω εαν δεν το τελειωσω! Μην ανησυχεις Eri μου, hikikomori δεν θα καταντησω! :hahaha:
May 16 2009 01:25
Η ταχυτητα με την οποια βλέπεις τα dorama Με τρομάζει
May 15 2009 22:15
Λεει οτι τα πηγε καλα τουλ και έχει κεφια(μιας και δεν ειχε ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια) Αλλα επειδη η εκθεση ειναι μια λοτταρια και μιση, θα δουμε.
May 15 2009 21:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed