Community Status Updates
samurai_pizza_dora → moonheart
Ναι ρε μαλακα. Και εγω μονο που το εβλεπα εσκαγα στα γελια. Και ο αλλος να το πιστευει οτι υπαρχει τετοια σχολη, οπου σπουδαζεις την επιστημη του υπαλληλου super market.
O αδερφος μου του ειπε οτι το σημερινο μαθημα ηταν για τις ταμειακες μηχανες, και οτι αυριο εχουν οικολογια και χαρτινες σακουλες.
Ανιωθα πλασματα...
Sep 04 2009 20:19
moonheart → samurai_pizza_dora
ΗΜΤΥ (ΣΜ)= Ηλεκτρονικη Μεταφορας Τροφίμων και Υπηρεσίες Σουπερμαρκετ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ θα με πεθανεις μλκ κανονισε ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
Sep 04 2009 19:49
samurai_pizza_dora → the_second_child
To θεο χρωστάω...
Ανατομια Ι, Βιολογία ΙΙ, Βιοχημεία ΙΙ, Εμβρυολογία ΙΙ, Παθαν και φάρμακα.
Να τα χιλιασω δλδ. Και πρεπει να παω και στη σχολη να τσεκαρω ακομη καποια.
Το προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει ηδη. Δλδ με τοσα που εχω διαβασει στα forums είναι σαν να εκανα κλινικες, ειδικοτητα, επιασα δουλεια και βαρεθηκα ηδη τη ζωη μου. Δεν εχω αυτη την ανεμελη ανυπομονυσια δλδ. Πρεπει να βρω κινητρα!
Χμμ ο διπλος φραπες χθες παντως μου εδωσε κινητρα γιατι με επιασε υπερενεργητικοτητα.
Καλα εσυ θα αξιοποιησεις τα λεφτα σε μλκιες μονο απο ebay? Μια ιδεα ειναι να κρατησεις τους μερικους μισθους στην ακρη, και μετα να πας στην Ευρωπη για shopping spree. Ή ακόμη καλυτερα! Κρατα τα για ταξιδι στην Ιαπωνια! Omg σε ζηλευω ηδη!
Το αλλο το διλλημα με τον αδερφο μου... Αμα ειναι πατρα παντως θα εχω extra money, αλλιως θα εχω προβληματα. Στην πατρα θα πρεπει ομως να αντιμετωπιζω καθε φορα την αστυνομια οταν θα βαζει τερμα τη μουσικη και δεν θα νιωθει το γεγονος οτι βρισκεται σε διαμερισμα... Αλλα ενα θετικό είναι οτι θα εχω ολες τις κονσολες στη διάθεσή μου! ps3 δευτερο ειναι λιγο αδυνατον να παρω. Ουτε καν wii...
Τα dorama τα βλεπω ακομη. Σχεδον εχω κοψει τα anime. Βαριεμαι να βρω κανα καλο να δω. Εχω βασανισει κόσμο με τους θυληπρεπεις και κουνιστους ιαπωνες.:kill4u:
Aug 10 2009 14:59
the_second_child → samurai_pizza_dora
λολ βρε, στο 11888 θα με βάλουν, αλλα μη νομίζεις και εκεί σε πρηζουν. καλα εγω χεστ, τα 450 ευρωπουλα κάθε μήνα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Ελα βρε, γιατι οχι? Να το γνωρίσω κιόλας το παιδάκι, και φαίνεται και gamer, καθε μερα στο σπιτι σου, λολ.
you still remember that epic shit? lmao, καλα θα το αντεξω. πόσα χρωστάς βρε τωρα το σεπτεμβριο?
Aug 10 2009 14:37
Lol, θα αρχισεις να γίνεσαι χρησιμη για την κοινωνία? :hahaha: Ή μαλλον για τους οργισμενους χρήστες του ΟΤΕ που θα παιρνουν και θα βρίζουν καθε φορα που αντι για 7 πιανουν 5 ταχυτητα! Αντε και καλες επενδυσεις! :D
Ε, οι βασεις εχουν καμια 15αρια μερες ακόμη, να δουμε τι θα κανω αν περασει θεσσ και μετα θα πρεπει να μειωσω δραματικα τα έξοδά μου. Αλλα και στην πατρα να περασει, παλι θα χασω την ευτυχια του ενος σπιτιου για τον εαυτο μου...Τ_Τ Ατιμη κενωνία!
Εκεινο το dorama night που λεγαμε? :P Μεχρι τώρα εχεις γλιτωσει απο την κολαση, αλλα μην φοβασαι, ερχεται και εσενα η σειρα σου. :hahaha:
Aug 10 2009 00:33
vre mala, me piran ston ote, exei na ginei to dwmatio mou, gemato smut doujinshis apo to ebay, lmao. /diladi, arxizw 24 na douleuw, kala, imoun pou imoyn touristria sto uni, twra tha eimai kai me ensima. |DD
lol, esi tempela? diladi egw ti eimai? na sou pw, o bro sou telika pou perase?
ante vre na ertheis, na exoume kamia pizza-hut-nights again. |DD //still sniffing gia to lulu btw, lol
Aug 09 2009 23:26
E, περα απο το οτι σε 20 μερες πρεπει να γυρισω ετσι κι'αλλιως για τις αγαπημενες μου εξετασεις, μαλλον την αλλη εβδομαδα. Αστα να πανε, κωλοβαραω ολη την ωρα και δεν μπορω να κανω τπτ παραγωγικο.
Damn αυτα τα γονιδια τεμπελιας απο που τα πηρα πια?
Welcome back στο nerdokosmo! Πώς περνας το καλοκαιρι σου μεχρι τωρα?
Aug 09 2009 22:06
vre kwlopaidaki, posa xronia exw na mpw se auto to site, lmao,
anyway, pote katevaineis patra?
Aug 09 2009 21:48
samurai_pizza_dora → ichigo13
Καλα, εσενα πρεπει να σου κανουν ειδικη κατηγορία για ψυχικα νοσηματα. Ειναι πιο sick απαντηση απο τον παπα. :P Νταξ, ειδικα τετοια τεστ πολλες φορες ειναι λιγο off(βεβαια, θεωρητικα ολοι εχουμε ενα μικρο ψυχολογικο ζητηματακι, η υποθεση ειναι να μην μεγαλωσει και φτασει σε σημειο να θεωρειται ασθενεια), αλλα μετα το Freud τπτ δεν σου φαίνεται υπερβολικο...:P
Aug 03 2009 23:09
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Χαχα βασικά οι περισσότεροι ανθρωποι αυτό απάντανε.Δεν υπάρχει απάντηση ότι θελει λέει ο καθένας.Αυτο το ρωτάνε οι ψυχολόγοι για να δουν αν είσαι ψυχικά διαταραγμένος.Συμφωνα με αυτούς είσαι κάθως έδωσες αυτην την απάντηση, αλλά οπως είπα η συντριπτική πλεοψηφία δίνει αυτή την απάντηση.Εγώ πάντως δεν είχα δώσει αυτή να πω την αλήθεια.Είχα πεί ότι η αδερφή της τα είχε με τον άντρα που αγαπούσε :P.
Ti να σου πω τα συμπεράσματα δικά σου.....:D
Aug 03 2009 22:24
Aαα, ηθελε να ξαναδει τον αντρα στην κηδεια της αδερφης της, αρα θα ηταν κανας παπας ή νεκροθαπτης? :P
Aug 03 2009 22:10
Είναι μια γυναικα που χάνει την μητέρα της και στην κηδεία της ερωτεύεται τρελα έναν άνδρα
Όμως πάνω στην σύγχυση ξεχνάει να ρωτήσει το τηλέφωνο του
Οποτε δεν τον ξαναβλέπει ξανά και είναι σε κατάθλιψη
Μετά από λίγους μήνες σκοτώνει την αδερφή της
Γιατί το έκανε?
Την πρώτη σου σκέψη θέλω να μου πεις :P
Μη το σκεφτείς πολύ
Aug 03 2009 20:20
Βασικά δεν πρεπει να τον ελαβα ολοκληρο, γιατι ελαβα καποια μπερδεμενα κομματια και ειμαι σιγουρη οτι κάτι ελειπε... :S
Aug 03 2009 18:50
Hehe, τον γρίφο που σου είχα πει τον είχες ακούσει :P?Είναι πολύ γνωστός και με παραξένεψε όταν τον άκουσα....
Aug 03 2009 16:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed