Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
samurai_pizza_dora → Erisadesu
Χρόνια πολλά erisadesu!
Ενας ακόμη χρόνος σοφίας προστεθηκε! Keep up the bitch work! :P
Μάρ 20 2010 23:23
samurai_pizza_dora → the_second_child
Well τελικά εμεινα πάτρα το σάββατο!(ελεγα να φυγω μεχρι χθες το βραδυ)
So, ειμαι μέσα! Για κανα 2ωρο ομως μπορω να μεινω(μετα εχει alice in wonderland ^_^)
Μάρ 06 2010 12:58
Night Wizard Seal → samurai_pizza_dora
Το θέαμα μπορώ να πώ ότι ήταν πρωτότυπα αποκρουστικό.:P.
Φεβ 21 2010 16:24
samurai_pizza_dora → Night Wizard Seal
Lol, το αστειο είναι οτι μπορεί και να ζησει, αν του δωθει η σωστη θεραπεια τις πρωτες ωρες της ζωης. Το εντυπωσιακό είναι οτι αυτια και μυτη(και οπου αλλου υπαρχει χονδρος) μπορουν να "ξαναφυτρωσουν" σε 4-6 μερες. Προφανως και μενουν παραμορφωσεις και το δερμα δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, αλλα οχι τοσο συγκλονιστικες οπως το μωρο.
Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να πεθανει απο μολυνση οταν το δερμα του ειναι ακόμη λεπιδωδες, δλδ στη νεογνικη ζωη.
Φεβ 21 2010 12:17
samurai_pizza_dora → Night Wizard Seal
Aφου αναφέρθηκε ήδη. Αρλεκινος είναι(καλα, οκ επισημως ειναι μορφη ιχθυωσης). Απο μεταλλαξη ειναι σε κάποιο γονιδιο μεταφορας λιπιδιων. Αλλα ειναι υπερβολικα σπανιο, δεν κινδυνευει να συμβει σε κανέναν. :P
Ιατρικη σπουδαζω.
Φεβ 21 2010 11:44
Night Wizard Seal → samurai_pizza_dora
Τι σπουδάζεις ; Βασικά εκείνο το μωράκι τι έπαθε;
Φεβ 21 2010 11:38
samurai_pizza_dora → the_second_child
Lol, φετος τηρησα οπως παντα την παραδοση μου, να μην μεινω δλδ πατρα για το καρναβαλι. :hahaha:
Ναι, το ξερω ειναι παραξενο, αλλα ειχα να γυρισω σπιτι μου πανω απο ενα μηνα και είπα να περασω τώρα, μιας και αρχιζει νεος χειμαρρος στη σχολη απο την Τριτη...
Δεν θα είσαι μονη μωρε! Θα παει υποθετω κόσμος, και αμα ντυθεις, καρναβαλι θα ειναι, ολα καλα.
Φεβ 12 2010 20:14
the_second_child → samurai_pizza_dora
vre tha eisai avrio patra, na pame apo to cosplay twn paidiwn ston agio nikolao tin ekklisia? mi paw moni sa to lemoni kai ti kalamia sti limni.
Φεβ 12 2010 19:03
moonheart → samurai_pizza_dora
ψησου το επομενο γλυκο π θα δοκιμασεις να φτιαξεις να ναι το "γλυκοκουραδο" του μαρινου...
θα αρεσει κ στον Σοφο ειμαι σιγουρη
Φεβ 09 2010 01:49
samurai_pizza_dora → red pyramid
Thnks για την πρόταση! Σίγουρα θα τους τσεκάρω μια απο αυτές τις μέρες. Πρεπει να ξεκολλήσω μιλάμε απο τους radiohead γιατί αμα κολλήσω με κάτι γίνομαι πολυ μονοπλευρη στη μουσικη.
Που είναι ο παλιος καλος καιρος στο γυμνασιο που ακουγα pop και στην ουσία ήμουν δεκτική σχεδόν σε όλα... :hahaha:
Ιαν 06 2010 22:55
red pyramid → samurai_pizza_dora
Μιάς και σου αρέσουν οι radiohead, καλό θα ήταν να τσεκάρεις και τους Black Heart Procession ;)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=spxyrxWG_LQ[/URL]
Είναι λίγο πιο ομαλός ο ήχος τους αλλά και πάλι πιστεύω πως είναι κοντινά ως ακούσματα, οπότε αξίζει μια αυτιά.
Ιαν 06 2010 20:09
the_second_child → samurai_pizza_dora
ela vre, viazomai na paw ston pote twra, ok, postare to sto otaku-meeting sti patra gia savvato, kata tis 6:30 me 7 gia theatraki, kai osoi pistoi as proselthoun. 8D /trexw na eksipiretisw eugenikous pelates twra, i'll be back tonight.
Νοέ 27 2009 11:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται