Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
βασικα, ναι μπορω να παιξω αυτο το παιχνιδι αλλα δεν εχω κανεναν σκοπο αφου ξεκινησαμε να παιζουμε μια τετοια βλακεια με τον κολλητο μου καταληγοντας να αρνουμαστε οτι η αμερικη υπαρχει, αν υπαρχει πραγματικα κολλητος;)
Oct 19 2011 21:21
μα ο αδερφος σου υπαρχει, η ετσι σου λεω για να μην υποπτευθεις οτι ξερω την αληθεια..
Oct 19 2011 21:09
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Why yes, the family dear; ο αδερφός μου κι εγώ, αυτός μου το έειξε αρχικά...
...βέβαια τώρα για πάντα θα βασανίζεσαι με την απορία αν όντω υπάρχει ο αδερφός μου και δεν είναι απλώς ένα αποκύημα της φαντασίας μου :kakaka:
Oct 19 2011 20:57
extratorrent.com? Από κει κατεβάζουμε εμείς τα πάντα!
Oct 19 2011 20:41
να σε ρωτησω λιγο, ξες καμια καλη ιστοσελιδα για να κατεβασω καινουργιες ταινιες? γιατι δεν εχω τι να κανω και ψηνομαι να κατεβασω καμια να δω...
Oct 19 2011 20:37
ελα μωρε καλα εισαι, απλα εγω που θα χουχουλιαζω διπλα στο τζακι, στο σπιτακι μου, στη λαρισα θα ειμαι καλυτερα :):):D
Oct 19 2011 19:32
Αύριο 3 μόνο αλλά μεθαύριο 6 και διασκορπισμένες περισσότερο κι απ'τον αέρα: 9-12 το πρωί και μετά 6-9 το βράδυ! ΧΡ
Oct 19 2011 19:12
σιγα, λες και θα κακοπερασεις. ποσε ωρες εχεις μαθημα αυριο-μεθαυριο??
Oct 19 2011 19:05
Sniff sniff...:nanteee: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωω!
Oct 19 2011 18:45
μπα ουτε αυριο, δυημερη καταληψη και την παρασκευη δεν εχουμε ουτως η αλλως αρα πενθημερο, μουχαχαχαχα
Oct 19 2011 18:38
Ha ha, σήμερα καλέ? Σήμερα όλος ο κόσμος απεργούσε! Όχι όχι, δεν είχαμε! Αλλά αύριο θα έχουμε κανονικά παρόλαυτα. Μας το ξεκαθάρισε ο καθηγητής την προηγούμενη βδομάδα -τρομάρα του-...Δεν φαντάζομαι εσείς να χατε?
Oct 19 2011 18:30
ela, ti ginete eιxαte kaνονικα μαθηματα σημερα??
Oct 19 2011 18:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed