Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

apo poy einai to κainoyrgio setaki,?? δεν μου αρεσε πολυ κιτρινο...
Jan 13 2012 16:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

T^T δεν ξέρω...
Jan 13 2012 16:03
Photo

καλα τι να πω ,δεν ξερω εγω μια φορα θυμαμαι να αρρωστησα σοβαρα περσι 2011 αρχες αυγουστου η μεσα αυγουστου ηταν? τεσπα, αλλη δεν θυμαμαι τωρα εσυ πως μπορεις να αρρωσταινεις με τοσα ρουχα..
Jan 13 2012 16:01
Photo

Αυτό που υποψιάζεσαι ακριβώς δεν το φοράω ποτέ και γι αυτό εκνευρίζεται...καιτο αστείο είναι πως είχα να αρρωστήσω έτσι πολύ καιρό! Από την 1η λυκείου. Και ξαφνικά το καλοκαίρι με πιάνει κι από τότε όλη την ώρα είμαι έτσι.
Jan 13 2012 15:46
Photo

dhladh ο πατερας σου τι αλλο θα ηθελε να βαλεις?? αφου καθε φορα εισαι με μπουφαν χοντρη μπλουζα με φανελα η κατι τετοιο απο μεσα(υποψιαζομαι) κασκολ γαντια ισως και κανενα σκουφακι, εγω για να τα βαλω ολα αυτα πρεπει να παω στην σε καμια ρωσια χειμωνιατικα η κατι τετοιο..
Jan 13 2012 15:42
Photo

:unlucky: Εσύ γελάς κι εγώ πονάω... :nanana: Και ορίστε, διχασμός απόψεων: ο μπαμπάς μου φωνάζε επειδή δεν ντύνομαι καλά κι εσύ λες ότι ντύνομαι σαν το κρεμμύδι.
Jan 13 2012 15:34
Photo

aman re νμαρια παλι, αρρωστη εχω αρχισει να σε λυπαμαι( καλα οχι ακριβως γελαω λιγο με την κατασταση σου αλλα οκ), και να πεις οτι δεν προσεχεις( κατι που το κανει ακομη πιο αστειο.. ) πω δεν μπορω να σταματησω να γελαω..
Jan 13 2012 15:14
Photo

T^T Όχι δυστυχώς...ακόμα δε με πέρασε και προστέθηκε κι ένα γυναικολογικό θέμα και είμαι χειρότερα. Τ^Τ όλη βδομάδα μέσα...
Jan 13 2012 15:05
Photo

μαρια εισαι μεσα για σημερα ετσι??
Jan 13 2012 15:02
Photo

Ναι αύριο μια χαρά, αλλά μετά τις 9 όπως καταλαβαίνεις.
Jan 12 2012 16:27
Photo

αυριο μαλλον θα βγουμε για σημερα θελαμε να δουμε. οκ, δηλαδη αυριο μπορεις??
Jan 12 2012 16:25
Photo

Αχ όχι σήμερα βρε παιδιά και είμαι και ψιλομπουκωμένη. Αύριο που θα μαι και κάτω μετά τις 9?
Jan 12 2012 16:09
Photo

ep maria ti ginete, ola kala?? θα βγεις εξω μαζι μας σημερα??
Jan 12 2012 15:22
Photo

Ένα θα σε πω για τον εν λόγω τύπο: είχε κάνει μάγισσα που όλη την ώρα χωνόταν, την έμπαινε σε όλους για να κάνει το δικό του και στο τέλος σκότωσε έναν και τραυμάτισε όλους τους άλλους πλυν εμού από το πάρτυ. Καταφέραμε να τον σκοτώσουμε εν τέλη αλλά μας τρόλλαρε κανονικότατα! XD
Jan 09 2012 00:34
Photo

μου αρεσε, μπορω να πω οτι ηταν ισαξια με την πρωτη αν και δεν ηταν ιδιου στυλ οπως ειπες και εσυ(δηλαδηδεν ειχε μυστηριο αλλα πιο πολυ δραση) και μπορω να πω οτι απο τις αγαπημενες μου πλεον η τελευταια σκηνη... α και γιατι θα τον πηγαΙΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ??
Jan 09 2012 00:00