Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Το πες και το'κανες :frozen:
Jan 21 2012 11:33
Photo

Warchief → Blacker_than dark

γαμάτη sig
Jan 21 2012 11:29
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

τι περιμενες?? τωρα που το ξανασκεφτομαι αλλοι ξεκινανε αργοτερα οπως ο ηρακλης που ειναι μια δυο βδομαδες μετα απο μας ενω κατι φιλοι μου στην φιλοσοφικη ξεκινησαν ηδη, τεσπα εμεις εχουμε την καλυτερη ημερομηνια. αντε σε αποχαιρετω προσωρινα( πως θα αντεξεις χωρις εμενα:) ) πΑΩ λέσχη για να φαω..
Jan 19 2012 18:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

24 εμείς. Κοντά κοντά βλέπω.
Jan 19 2012 18:20
Photo

αληθεια ποτε ξεκινατε εξεταστικη?? γιατι εμεις τελειωσαμε τα μαθηματα σημερα και στις 25 ξεκιναμε...
Jan 19 2012 18:15
Photo

Μην κλάψεις, θα ένιωθα τύψεις.
Jan 19 2012 17:59
Photo

ελα ενταξει το εκλεισα για την παρασκευη, 6 η ωρα καμαρα θα ειμαστε ολοι, μιχαλης χρηστος ηρακλης εγω εσυ. τι κριμα που εσυ εχεις μαθημα τοτε και θα ερθεις αργοτερα, πραγματικα λυπαμαι...
Jan 19 2012 17:46
Photo

Εννοείς τα εκλεπτισμένα γούστα μου. Ναι θα έρθω, είμαι μια χαρά και καθόλου μα καθόλου άρρωστη.
Jan 19 2012 14:59
Photo

επ μαρια τι γινετε?? θα βγεις αυριο μαζι μας η εισαι αρρωστη παλι?? παρεπιπτοντως με τον fandom για to the mentalist μιλατε?? πολυ μετρια σειρα ειδα λιγο και βαρεθηκα δεν θα καταλαβω ποτε τα γουστα σου...
Jan 19 2012 14:55
Photo

Θωμά είσαι σπίτι? Τότε ετοιμάσου για Χαβάη~!!!
Jan 17 2012 17:36
Photo

se blepv kata thn πεμπτη να εχεις ξαναρρωστησει και να γελαω. αντε κανε κατι γι αυτο, βαλε καμια φανελα:hahaha: εγω παντως ως συνηθως ακμαιοτατος ουτε αρρωστιες ουτε τιποτα το πολυ να εχω λιγο συναχι, μαλλον πρεπει να μετακινηθεις σε θερμοτερα κλιματα:byejg9:..
Jan 17 2012 17:33
Photo

Άντε? Τσααα, να και τα αναπάντεχα δωράκια από τους καθγητές. Και αχ τον Χρήστο, 4 αναπάντητες. Πάντως είδα ότι ο Μιχάλης είναι ακόμα άρρωστος. Πάλι καλά εμένα με πέρασε.
Jan 17 2012 17:26
Photo

4 αναπαντητες με εκανε ο χρηστος οσο ειχα μαθημα δηλαδη μεχρι πριν μιση ωρα-20 λεπτα για να με πει για την συναντηση και για να σας παρω τηλεφωνο, εσενα και τον μιχαλη. ασε ημουν και τυχερος σημερα αντι για τρεις ωρες μαθηματικα καναμε μια...
Jan 17 2012 17:22
Photo

Χα χα, σε έπρηξαν ε? Όχι σήμερα, σιγά μην κατέβω από δω εκεί και σήμερα. Αν θέλετε την Παρασκευή, που αυτήν την φορά δε θα μαι άρρωστη -ελπίζω-, να βγούμε μετά τη σχολή.
Jan 17 2012 17:19
Photo

giati oxi, μου αρεσει να τυρανναω τους αλλους, τεσπα θα βγεις σημερα μαζι μας, καλα ξερω οτι θα αρνηθεις αλλα με ψιλοεπρηξαν να σε παρω τηλεφωνο...
Jan 17 2012 17:17