Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Aφού ξέρεις την απάντηση...γιατί με τυραννάς?
Jan 17 2012 13:06
michael92 → Blacker_than dark
Ela re, akoma arrwstos eimai, thn Pempth tha eimai kalytera pantws.
Leme oxi sto flooding ths Marias apo katw :p
Jan 17 2012 11:58
Ha ha ha ha το πιο ομοφοβικό post που σε έχω δει να κάνεις ποτέ.
Jan 13 2012 17:37
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
πω δεν αντεξα τα εβγαλα καλα ηταν οσο κρατησε αλλα με το που μπαινω στο breaker να ποσταρω και βλεπω το αβαταρ και την σιγκ μαζι τρομαξα, σαν το προφιλ καποιου κοριτσιου ηταν, τερμα τα ρομαντζα για μενα προς το παρον, παω να κανω λιγη αποτοξινωση με gantz να ερθω στα καλα μου..
Jan 13 2012 17:29
Καλά βρε, λες να μην ξέρω ότι τα manhwa έχουν και χρώμα? Κι εγώ διαβάζω αρκετά από δαύτα. ΟΚ, θα το κοιτάξω. Και δεν ξέρω κατά πόσο είσαι αλλά εμπιστεύομαι την κρίση της μικρής τα καταλαβαίνει καλύτερα από μένα.
Jan 13 2012 17:19
α το ηξερα το tsundere και εγω πως ειμαι κατι τετοιο?? ειμαι κατι τετοιο?? δεν νομιζω.. τεσπα orange marmelade λεγεται, beware εχει και vampires.. α και ειναι με χρωμα αν δεν το καταλαβες.. αρκετα αναλαφρο για εμενα τωρα δεν ξερω εχει αρκετο δραμα και που και που λιγο comedy που ειναι και το αγαπημενο μου κομματι του, α ναι εχει και school life , ξεχασα κατι αλλο, μαλλον οχι here you go..
Jan 13 2012 17:12
Obligatory question: ποιο manhwa?
Also, tsun, short for tsundere, λέμε άτομα που είναι κάπως [url=http://www.urbandictionary.com/define.php?term=tsundere]έτσι[/url] και εντάξει όχι μόνο γυναίκες...
Jan 13 2012 17:03
πωπω τωρα που συνειδητοποιω τι εκανα σχεδον τρομαξα και εγω ο ιδιος( καλα οχι για το οτι αλλαξα εικονα δυο φορες. πατησα τη λαθος και μετα αλλαξα και εβαλα την σωστη, καταρανμενα misclicks...), πρωτη φορα βαζω sig και avatar απο romance manhwa, τι εχω παθει... λες να ειμαι αρρωστοςxD
α και τι ειναι tsun??
Jan 13 2012 16:59
Kι άλλαξες και avatar δύο ολόκληρες φορές! Με τρομάζεις!
Jan 13 2012 16:50
χαχα αρχισαν να ζηταν τα μυστικα της επιτυχιας(του καψιματος) σου, τραγικο.. παρεπιπτοντως αλλαξες εσυ σετ αλλαξε και ο χρηστος πριν λιγες μερες με ψησατε και εμενα ατιμοι να το αλλαξω, μεχρι και υπογραφη εβαλα, αντε να δω σε ποσο θα το βαρεθω αυτο..
Jan 13 2012 16:47
Shounen, supernatural. Και κανά ακόμα τώρα...Greek mythology? Α και σίγουρα character death.
Jan 13 2012 16:21
genres?? oxi oti prokeitai na asxolh8w apla etsi apo periergeia..
Jan 13 2012 16:18
Saint Seiya, lost Canvas. Να ναι καλά η Kai που με έπεισε να το δω.
Jan 13 2012 16:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed