Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ha ha, ναι το ξέρω αυτό για τον Ηρακλή. Επίσης το rpg ήταν γαμάτο και ήταν ένας ντύπος που στάνταρ θα πήγαινες! Τον είδα τον Χολμς πρεμιέρα. Καλή ταινία, εσένα πως σου φάνηκε? Βέβαια χαλάστηκα που δεν είχε μυστήριο αλλά ΟΚ!
Jan 08 2012 23:42
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

τον σερλοκ χολμς ειδαμε, τουρνουα ygo εε, χαχα και ο ηρακλης παιζει ακομη, απο αυτα που ακουσα μου αρεσε πιο πολυ το rpg, καλο ηταν??
Jan 08 2012 23:09
Photo

A καταλαβαίνω, το κάψατε την προηγουμένη πουλάκια μου. Αλλά εντάξει, καλά περάσατε κι εσείς μια χαρά. Τι ταινία είδατε? Είχε επιτραπέζια, και παίξαμε και rpg one shot. Sci fi, pot apocalyptic etc, και είχε και YGO τουρνουά. Πολύ καλά περάσαμε.
Jan 08 2012 23:01
Photo

θα ερχομασταν αλλα ξενυχτησαμε λιγο πολυ το προηγουμενο βραδυ και το πρωι αργησα εγω καμια ωρα μετα ο ηρακλης βαριοταν ο χρηστος κοιμοταν ακομη τοτε και επειδη βαριομουν να ερθω μονος μου εκατσα και εγω θεσσαλονικη. αλλα οκ τουλαχιστον πηγαμε και ειδαμε ταινια το βραδακι. εσεις τι καναε εκει περα τι ακριβως ειχε??( να παρει και ηθελα να δω και τον αδερφο σου νΑ δω αν μοιαζετε) α και επιτελους καταφερα να κλεψω ιντερνετ απο καποιον και τωραα εχω ιντερνετ και στο σπιτι...
Jan 08 2012 22:37
Photo

Aχ ναι, ήταν πάρα πολύ ωραία! Έπρεπε να έρθετε πώς και δεν το αποφασίσατε?
Jan 08 2012 22:23
Photo

ep maria ti egine pως περασες στην θερμη, καλα ηταν??
Jan 08 2012 22:04
Photo

Πρέπει να πάρεις το 10 και να πας στο τέρμα Χαριλάου και μετά από κει ανεβαίνεις στο 62? 63? 6κάτι τέλος πάντων, θα το δείτε εκεί. Ρωτήστε τον οδηγό για τη στάση που είναι πιο κοντά στο δημαρχείο την έχω ξεχάσει (κάποτε πήγαινα πολύ συχνά Θέρμη με το λεωφορείο)
Jan 06 2012 10:58
Photo

nai 8a pame, alla den 3eroume ti wra einai ta leoforia kai me poia leoforia μπορεις να πας που ena katarameno problhma. εσυ πως θα πας??
Jan 06 2012 01:47
Photo

Kαλή ερώτηση...Σκέφτομαι να φύγω από το σπίτι κατά τις 10και30 οπότε ε να μην κάνω δύο ώρες να φτάσω Θέρμη. Θα πάω με ον αδερφό μου σίγουρα. Εσείς θα ρθετε?
Jan 05 2012 19:41
Photo

mpa apla eixa mia aporia tespa το σαββατο τι ωρα θα πας??
Jan 05 2012 19:35
Photo

Από τώρα θα βγω? Και δεν το κατάλαβα, θα με παρακολουθείς τώρα?
Jan 05 2012 19:25
Photo

ep maria pali mesa eisai?? δεν θα εβγαινες εξω σημερα???
Jan 05 2012 18:56
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Καλά καλά θα τα πούμε αύριο :hiding_something:
Jan 01 2012 18:29
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

αποχωρω τωρα εχω κοινωνικες υποχρεωσεις...
Jan 01 2012 18:27
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Εγώ λέω ότι είσαι πολύ μεγάλο ζώο :P Τέσπα, θα σε πάρω την αύριο.
Jan 01 2012 18:22