Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → Ryuji

Arigatou για το accept. :hi:
Jun 04 2010 12:26
Photo

愛情のある中心 → Kenny

:wis: Δεν περίμενα κάτι λιγότερο πίστεψέ με! :hi: Απ'ότι διαβάζω ξέρεις πολύ πολύ καλά από τέτοια. :hot: Εγώ δν είμαι τόσο μέσα στα πράγματα. . . Τώρα αρχίζω ακόμα. :emptyonexg1:
Jun 04 2010 12:20
Photo

Kenny → 愛情のある中心

Εγώ πάντως ήξερα εξαρχής πως προφέρεται το username σου. :tensai:
Jun 04 2010 12:18
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

:run: Tυχερός είσαι. . . Εγώ θα περιμένω να περάσω πρώτα και μετά θ'ασχοληθώ. :wis: Αφού να φανταστείς απο τωρα μαζεύω χρήματα για να πάω Ιαπωνία! :hero: Ναι. . . :if: Και το κακό είναι ότι βρήκα κ εγώ κάτι τέλεια με απίστευτο δέσιμο στη λαβή και δε μ'αφήσανε να τα πάρω γιατί λέει είναι επικίνδυνα! :sadist: (όντως είναι αλλά ποιός είπε οτι θα τα χρησιμοποιώ κιόλας~!!!!)
Jun 04 2010 12:18
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Οι περισσοτερη απο τα ανιμε μαθενουμαι και εγω εχω μαθει καμποσα απο τα ανιμε αν και θελω να παω να μαθω και εχω και ενα φροντ 10 λεπτα απο το σπιτι μου που κανει ιαπωνικα θα παω αν μαθω απο τιυ χρονου.Χαχαχαχα ειδες τη φοτο με τα κατανα μου?
Jun 04 2010 10:25
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Και θέλω κ εγώ Katana. . . :nanteee:
Jun 03 2010 14:56
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ότι μαθαίνω απο τα άνιμε δεν έχει φροντιστήρια για τη γλώσσα εδώ. :sadist:
Jun 03 2010 14:53
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

ωραιο name και ωντος ακουγεται ωραια.Ξερεις ιαπωνικα?
Jun 03 2010 14:32
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

[COLOR=Black]Α ναι. . . :hot:Οι περισσότεροι το ρωτάνε. . . Διαβάζεται: [/COLOR][COLOR=Black]aijou noaru chuushin και σημαίνει στα αγγλικά: lovin' heart. Μ'άρεσε ο τρόπος που ακούγεται γι'αυτό το βαλα αλλά φαινεται οτι έχω ένα ψιλοπροβληματάκι κατανόησης. . . :emptyonexg1: Αν θες να θυμάσαι κάτι θα προτιμούσα το Άφε-chan που είναι το ψευδώνυμό μου στην παρέα. :ureshii: [/COLOR]
Jun 03 2010 13:59
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Κοιτα αμα θες περιμενε μεχρι τα 18 που θα εχεις αποκτησει μεγαλυτερη εμπειρια πανω στο σχειδιο και πηγεναι μετα σε καποιον εκδοτικο οικο. Υ.Γ.Θελω να σε ρωτησω κατι και ολο το ξεχναω τι σημαινει το name σου?ετσι απο απορια
Jun 03 2010 13:53
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

:OMG3: Sugoi! Domo arigatou gozaimasu! Είστε όλοι τόσο καλοί σ'αυτό το site! :hot: eto. . . Δν ξέρω αν είμαι αρκετά καλή όμως για κάτι τέτοιο. . . Δν το έχω διδαχθεί ούτε ασχολούμαι με το θέμα πολύ καιρο. . . Δν ξέρω καν αν είναι καλή η υπόθεση. . . :unlucky: Εδώ έχουμε κάποιους εκδοτικούς αλλά όχι και πολύ γνωστούς και ένας έχει πει οτί ενδιαφέρεται αλλά αφού κλείσω τα 18. . . Έτυχε να περάσει ένας εκδότης την ώρα που ήμουν σ'ένα μαγαζί ενός φίλου μου και έβλεπε τα σχέδια γι'αυτό το ξέρω. . . :emptyonexg1: Αλλά δεν έχω δεχτεί τίποτα η κάτι τέτοιο. . . Οπότε ιδέα δν έχω ίσως προσπαθήσω. . . :wis:Θα είμαι και Αθήνα αυτές τις μέρες μάλλον.
Jun 03 2010 13:41
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Μην το βαζεις κατω αμα εχεις κανει 40 σελιδες μεχρι στιγμη εισαι παρα πολυ καλη μπραβο σου ισως πρεπει να στηλεις το εργο σου καπου να δουν τη δουλεια σου και αμα τουσ αρεσει να στην εκδοσουν.Εγω εδω στον κορυδαλλο εχω εναμαγαζι comicworld λεγεται που ασχοληται με μανγα και ανιμε και κομικς γενικα ο τυπος και εκδιδουν και κομικς ατομων με ωραιες ιστοριες κα ικαλω σχεδιο κα ιειχα παει τον φιλο μου εκει και του ειπε θελει δουλεια σε καποια πραγματα ακομα αμα ειναι να του εκδωσει μανγα.Θες να σου δωσω λινκ τησ ιστοσελιδας του μαγαζιου η αμα εχεις facebook να σου πως τον λενε για να του στειλεισ τπτ μπας και το εκδωσεις το 1 τευχος πριν τελιωσεις το σχολειο αμα θεσ μου λες εγω εδω ειμαι:ureshii:
Jun 03 2010 10:12
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

:blingeye2:Οκ καληνύχτα! Καλή επιτυχία αύριο! :gn2:
Jun 02 2010 21:14
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Στους πιο πολλους τοτε χτυπαει η εμπνευση.Αλλα αμα εισαι σε μπαντα πρεπει να σαι ετοιμοπολεμος :PΠαντως καλα κανεις και ασχολεισαι με πολλα πραματα.Γτ αμα εξειδικευεσαι με κατι κ μονο μπορει να σκιζεις σ αυτο αλλα εχεις περιορισμενη αποψη για ολα τα υπολοιπα(Με εχει βαρεσει η εκθεση στο κεφαλι χεχε)Τεσ πα βγενω τωρα γτ πρεπει να διαβασω σοβαρα κανα-2 πραγματακια...Θα τα ξαναπουμε ομως.Καληνυχτα:gn2:
Jun 02 2010 21:11
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

χεχε:kill4u: μια απ'τα ίδια. πρόσφατα ξεκίνησα να φτιάχνω στολές για cosplay. Προπέρσυ έπλεκα, πέρσυ μάθαινα διαλογισμό. κι εγώ κάτι σκαμπάζω από κιθάρα. :hot: Προτιμώ το πιάνο όμως. Και γράφω στίχους και μουσική αλλά μόνο όταν έχω τα χάλια μου ψυχολογικά. . . :wis:
Jun 02 2010 21:05