Jump to content

Community Status Updates

Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πολυασχολη βλεπω...Good for you!:thatsit:Οταν λες ομως εινδιαμεσα στα μαθηματα τι εννοεις?:blurah5:
Jul 12 2010 12:09
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Δεν έχω Internet στο εξωχικό και στο σπίτι έρχομαι μόνο ενδιάμεσα στα μαθήματα και είμαι πτώμα συνήθως. . . :run: Έχω και γυμναστήριο τα απογεύματα και μετά δεν έχω το κουράγιο ν'ασχοληθώ πολύ. . . Αν και θα το θελα. . . :sadist:
Jul 12 2010 12:03
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ησυχα και ψιλοβαρετα μπορω να πω...Ε παμε για κανα μπανακι με την παρεα που και που,για καφε η για καμια βολτα το απογευμα(αλλα δεν το παρακανουμε γιατι μας βλεπω να χρεωκοπουμε XD) και γενικα ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!Τουλαχιστον εγω γιατι αρκετα ατομα απο την παρεα μεινανε σε παρα πολλα μαθηματα και ειναι στην τσιτα.:S Εσυ τι κανεις?Δεν σε πολυβλεπω να log-αρεις στο forum:)
Jul 12 2010 11:56
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

ΛΟΛ! Τέλειο προφιλ! :blingeye2: Εντάξει δεν πειράζει καλό κάνει που και που λίγο άγχος. :hehehe: Α! Και για στολή δεν ξέρω τελικά αμα θα τα βγάλω πέρα με το χρόνο. :nanteee: Εδώ δεν έχω προλάβει εδώ και κατι μήνες να βγάλω τη ραπτομηχανή απ'το κουτί όχι να φτιάξω και τίποτα! :unlucky: Θα το προσπαθήσω στις διακοπές αλλιώς θα πάει του χρόνου πια. . . :run:
Jul 12 2010 11:42
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Τα ξέρω. . . :run: Αλλά τι να γίνει στο κάτω κατω απ'τα φετινά αποτελέσματα που βγήκαν έτσι που με βλέπω ούτε Ξάνθη δε θα περάσω! :unlucky: Ειδικά σχέδιο τους τσακίσανε. . . Πάντως θέλω σίγουρα κάποια στιγμή να πάω έτσι για την εμπειρία. :hot: Τι άλλα???
Jul 12 2010 11:39
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

. . . Στα λεγα εγω. . . :run: Δεν του 'αξιζε με τίποτα πάντως. . . Έχει άλλους τρεις φορές χειρότερους, δεν είναι δίκαιο!!! :sadist:
Jul 12 2010 11:35
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2:
Jul 11 2010 18:44
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Gome gome:nod2: δεν ηθελα να σε αγχωσω.
Jul 07 2010 13:59
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Η Αθηνα εχει αναμφισβητητα καλυτερες σχολες (εκτος ισως απο τις μουσικες) απο την Θεσσαλονικη...Απλα εκει επειδη ειναι οπως και να το κανουμε πιο μικρη πολη και με συγκεκριμενα στεκια ολοι ειναι πιο κοντα και κανουν πολυ χαβαλε!:kakaka:Αλλα εξαρταται και τον ανθρωπο...:blurah5:
Jul 07 2010 13:27
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Ναι το ξέρω. . . Θέλω πολύ να έρθω και επίσης όλοι μου οι φίλοι θέλουν να περάσουν εκεί. :ureshii: Κι εγώ Αθήνα. . .:sigh2:
Jul 07 2010 13:21
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Νομίζω οτι με άγχωσες. . . :beaten:
Jul 07 2010 13:20
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Σε καταλαβενω μεγαλη ταλεπορια ειναι να ερχεσαι αθηνα για 7 μερες και να ξαναφευγεις αλλα για 2 μερες δεν ξερω αμα συμφερει να ερθεις παλι, αλλα απο την αλλη μαλλον και πρεπει να ερθεις εφωσον πρεπει να προετοιμαστεις και για του χρονου που θα δινεις γιατι δεν θα προλαβαινεις να ερθεις τα χριστουγεννα και ειδικα το πασχα που θα ειναι η εποχη για επαναληπση:sigh2:.
Jul 06 2010 21:53
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πολυ ωραια και ησυχα.:joyful:Εφαγα του σκασμου βεβαια γτ εκει το φααγητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Με την πρωτη ευκαιρια να την επισκεφτεις ειναι πανεμορφη πολη,καμια σχεση με την Αθηνα που ειναι σαν μ*******ο!:redcard2: Α και εχει και πολυ εντονη φοιτητικη ζωη.
Jul 05 2010 11:01
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Μμμμ. . . :blingeye2: Κ εγώ θέλω να πάω Θεσσαλονίκη! Δεν έχω πάει ποτέ ως τώρα. . . :sigh2: Πως πέρασες???? :ureshii:
Jul 05 2010 10:22
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Χε χε είδες τι κανει η τεχνολογία. . . :hot: Ναι δεν βλέπω να έρχομαι εκτός απο μια με δυο μέρες πρίν ξανανοίξουν τα σχολεία. Αλλά κ αυτό δεν είναι σιγουρο γιατι θέλω να ξεκουραστώ κ εγώ λιγο. . . :redcard2:
Jul 05 2010 10:20