Community Status Updates
Theodore :D → metalmusicmaniac
Α.
Να ξέρεις δεν το έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται >_>... Απλώς καθώς έψαχνα το αρχείο με τα renders βρήκα την εικόνα αυτή, μου άρεσε πολύ, την πήρα, πέταξα πάνω ένα rendered «THEODORE» και dadam!
Nov 24 2011 15:44
metalmusicmaniac → Theodore :D
Μάλιστα...just added to list γιατί πρέπει να έχεις και καμιά κωμωδία να δεις όταν θες να ξεχαστείς :)
Nov 24 2011 15:40
Theodore :D → Anelis
ΧΑΧΑΧΑ τώρα είδα το post σου στο Hall of Fame για εμένα και έσκασα στα γέλια.
Ξέρεις δεν ήταν οι 7 μήνες. Ήταν ότι μπήκα στο forum τότε, έκανα το post και μετά ξέχασα την ύπαρξη του forum τελείως! Οπότε όταν ήρθα πίσω τώρα τελευταία ουσιαστικά γνώρισα το forum από την αρχή! Ήταν κατάσταση του τύπου «αγοράζω χυμό πορτοκάλι, δεν τον πίνω πότε, τον ξεχνάω στο ψυγείο, λήγει, δεν βλέπω το παλιό μπουκάλι στο βάθος -> αγοράζω νέο».
Να 'σαι καλά XD
Nov 24 2011 02:30
Theodore :D → tsarefi
Έχεις λογαριασμό σε Rapidshare ή Fileserve?
Αν ναι, μπορείς να χρησιμοποιείς link από αυτούς τους host για να κατεβάζεις σειρές/επεισόδια.
Εγώ έχω (και στα δύο για καλό και για κακό) και οτιδήποτε παλιό/καινούριο το κατεβάζω από εκεί, με full ταχύτητα, πάντοτε! Σε 720p HD φυσικά, γιατί αλλιώς θα μπορούσα να τα βλέπω σε streaming site και να πονάνε τα μάτια μου :E
Nov 24 2011 01:33
Ναι ακριβώς. Όχι φρούτο με την έννοια που του δίνουμε βέβαια, κάπως αλλιώς.
Αν και όποτε το δεις, πες μου εντυπώσεις.
Nov 23 2011 22:08
tsarefi → Theodore :D
Σχετικά με το [B]Mnemosyne [/B]διάβασα την υπόθεση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, το κρατάω σημείωση. Λέει για αθανασία που έχει προέλθει από κάποιο φρούτο είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ για τη πρόταση.
Nov 23 2011 21:57
Hey!
Ένα anime που είναι στην κατηγορία των 18+ και οι χαρακτήρες είναι όλοι 30 και πάνω είναι το
[B]RIN ~Daughters of Mnemosyne~[/B], ή απλά [B]Mnemosyne[/B]. Είναι μόλις 6 επεισόδια, αλλά 45 λεπτών αντί των κλασικών 22! Οπότε σαν να λέμε 12-13 επεισόδια. Έχει sex (σε επιτρεπτό σημείο), ίντριγκες, ναρκωτικά, αλκοόλ, θανάτους, μάχες και τέτοια. Εξελίσσεται στον σημερινό κόσμο σε μια πόλη της Ιαπωνίας. Πιστεύω θα σου αρέσει.
Nov 23 2011 13:08
Theodore :D → Fwtis animelover
>.> Όχι. Εννοώ τους παλιούς και τέτοια. Σοβαρά προβλήματα; Ελπίζω να λύθηκαν!
(facebook?)
Nov 20 2011 23:19
Fwtis animelover → Theodore :D
ε και εγω μια ειμαι ρε ;) εγω τοσον καιρο ωμος δεν μπρουσα να μπω γιατι ειχα οικογενειακο προβλημα ρε αλλιως 8α μπενα να τα πουμε κιολας :/
Nov 20 2011 23:15
Theodore :D → Fwtis animelover
Ε ΓΕΙΑ! Χαχα. Ναι ναι όντως, είχα καιρό να μπω. Βασικά έπαψε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον το site. Και πολλοί το παίζουν divas και μου την δίνει, επίσης. Πώς είσαι;
Nov 20 2011 23:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed