Community Status Updates
Theodore :D → tsarefi
Από ότι βλέπω έχεις βάλει σε λάθος σειρά τις εικόνες! Ξανακάνε το, σωστά. Και πάτα preview να δεις αν το έχεις βάλει στο σωστό σημείο.
Nov 27 2011 13:16
Theodore :D → The Tragic Prince
Hello.
Δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι (το λατρεύω, το έπαιζα κάποτε στο IRC με την εξής διαφορά ότι λέγοταν Werewolf αντί να υπάρχουν δολοφόνοι και υπήρχαν και οι Angels, δηλαδή αυτοί που μπορούν να cast a protective shield σε κάποιον και να μην πεθάνει αν σημαδευτεί από τον werewolf, lol).
Τέλος πάντων, χάρηκα πολύ. Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση/διευκρίνιση!
Εδώ [QUOTE] Στην αρχή του κάθε post σας γράφετε το όνομά σας και το username σας με μπλε χρώμα.[/QUOTE]
τι εννοείς το "όνομά σας" και τι το "username σας"; Ευχαριστώ.
Nov 27 2011 13:06
tsarefi → Theodore :D
χάλια το έκανα το περιβάλλον που έκανα customize εσύ το έχεις κάνει ωραίο
Nov 27 2011 13:04
Ναι το ξέρω το Conan, πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ σειρά... χαχα, 600 επεισόδια, τρομερό.
Έχει και σε MU πολλά φυσικά αν και δεν νομίζω ότι θα γυρίσουμε στην δραχμή! (όχι σύντομα τουλάχιστον)
Είναι από το Clannad το θέμα στην σελίδα μου. Πηγαίνεις στο User CP και μετά στο Customize Profile και το φτιάχνεις εκεί!
Nov 26 2011 00:29
Είναι πολύ καλό το Warez.. βρήκα το [B]Detective Conan[/B], είναι σύνολο 600φεύγα επεισόδια.
Ξεκίνησε το 1996 και παιζόταν ως το 2006 τρομερό?:OMG3:
έχει όλα τα επεισόδια και κάτι ταινίες τα έχει όλα σε MU.
Δεν είναι λίγα και τα ανιμέ που δίνει με MU.
Θα πάρω πάλι Premium MU όπως και είχα απλά σκέφτομαι να πάρω για 2 χρόνια, να το έχω γιατί αν ξαναγυρίσουμε σε δραχμή όλα αυτά θα είναι πολύ ακριβά για αυτό καλύτερα να τα έχω προπληρώσει σε Ευρώ τώρα που έχουμε ακόμα.
Θα είχα πάρει ήδη αν δεν είχε αλλάξει το internet Banking η Τράπεζα Κύπρου, για να μπορέσω να φορτίζω την prepaid card, Μόνο μέσω prepaid συναλλάσσομαι στο διαδίκτυο δεν βάζω κανονική πιστωτική ούτε για αστείο.
Ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά σου αλλά δεν μπορώ να τη δεχτώ.
Πάντως με εξυπηρέτησες πάρα πολύ που μου είπες για το Warez έχει πολλά ανιμέ.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αυτό το θέμα που έχεις στη σελίδα σου που μιλάμε πως το έχεις βάλει? Έχω παρατηρήσει ότι ο καθένας έχει βάλει και κάτι άλλο, με χρώματα και εικονίτσες.
Είναι ωραία αυτά που έχεις βάλει.
Nov 25 2011 22:04
Ναι, το MU δεν χρησιμοποιείται όσο το FS ή το RS.
Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό μου RS, μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου.
Nov 25 2011 20:42
[B]Arigato[/B], γράφτηκα και εγώ στο warez για να δω τι παίζει. Θα κάνω μια περιήγηση από ότι είδα λίγο δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε MU, όμως θα τσιμπήσω επεισόδια από [URL="http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?p=50313710#50313710"]Mawaru Penguindrum :hehehe:[/URL] έχει μέχρι και το 20.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα τις αξιοποιήσω.:riiight:
Nov 25 2011 16:43
metalmusicmaniac → Theodore :D
Μπα. εγώ αν έχω κέφια και όρεξη για γέλιο κάθομαι και βλέπω αρκετή ώρα.
Nov 25 2011 16:26
Ε φυσικά και δεν ψάχνω στο άκυρο haha!
Εδώ: [url]http://warez-bb.org[/url]
Κάνεις εγγραφή (τζάμπα φυσικά) και μετά πηγαίνεις στο αντίστοιχο board. Anime στην περίπτωσή μας, και κάτω κάνεις αναζήτηση τον τίτλο που θες. Εγώ πάντα προσπαθώ να βρίσκω topics του SpringArrival (καθώς έχει πάντα άψογη ποιότητα και ανάλυση σε ό,τι ανεβάζει, και το κάνει και γρήγορα!) ή γενικά κάτι που φαίνεται καλό.
Είναι μεγάλο, τεράστιο συγκεκριμένα, ίσως και το μεγαλύτερο Forum του είδους. Ψέματα, ΕΙΝΑΙ όντως το μεγαλύτερο forum του είδους χαχα. Για εμένα είναι ο παράδεισος. Αρκεί φυσικά να έχεις λογαριασμούς Fileserve/Rapidshare ώστε να το απολαύσεις στο τέρμα!
Nov 24 2011 23:31
Είχα megaupload αλλά μου έληξε. Σίγουρα θα ξανακάνω, στο Anime-Greek οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούν.
Εννοείς ότι κάνεις ψακτήρι μέσα σε αυτούς τους host? χωρίς να είσαι γραμμένος κάπου σε κάποιο site?
Παλιότερα ήμουν στο rapidshare και ήμουν γραμμένη στο greekz αλλά το κλείσανε και αυτό και τότε το rapidshare μου ήταν άχρηστο.
Δεν είχα κάνει ποτέ search να ψάξω να βρω κάτι για να κατεβάσω.
Στο anime-greek έχει οδηγίες για να κατεβάσεις με irc, τις διάβασα και μου φάνηκαν λίγο πολύπλοκες :sigh2:αλλά όχι ακατόρθωτες, και είδα και τις λίστες με ανιμε που υπάρχουν είναι άπειρα.
Αυτό θα είναι το επόμενό μου βήμα.
Nov 24 2011 21:23
Theodore :D → metalmusicmaniac
Και εγώ έχω μια γιγάντια. Αλλά είμαι τόσο αργός watcher, όταν φτάσω στο τέλος της θα είμαι άνετα 20 lol.
Nov 24 2011 16:09
Μου το έχουν προτείνει ήδη αν και δεν έχω προλάβει να το δω ακόμη, μεγάλη η λίστα βλέπεις...
Nov 24 2011 15:55
Theodore :D → metalmusicmaniac
Ναι ναι ξέρω τι εννοείς. Και εγώ που και που το θέλω αυτό το wtf random jesus christ hilarious πράγμα να το δω να χαλαρώσω και να σκάσει το χειλάκι μου.
Συγκεκριμένα τώρα γράφαμε Τεστ Πρόοδου σε Φυσική Ι και Ανατομία Εργαστηρίο Ι και τα είχα παίξει λίγο αλλά σήμερα τελείωσα! Και μου έμεινε η Πληροφορική Υγείας που σιγά τα λάχανα, δεν με αγχώνει οπότε έψαξα να βρω κάτι αστείο να δω και χωρίς πλοκή και βρήκα το Maria†Holic. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Τόσο άθλιο και αστείο, αν δεν το έχεις δει, [U]αυτό[/U] να βάλεις στην list σου.
Nov 24 2011 15:53
Καλά οκ. Εγώ πάντως βλέπω μπόλικα τέτοια στα διαλείμματα μεταξύ των κύριων σειρών που βλέπω. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σενάρια που δεν στέκουν και είναι πίτα στο κωμικο-ηλίθιο χιούμορ και στh moe related φάση είναι τα μόνα που με κάνουν να ξεχαστώ ^^
Nov 24 2011 15:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed