Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Theodore :D

Τα έσβησα και τα μετακίνησα εγώ τα posts don't worry. Προσπάθησε να μένεις ontopic Και για απάντηση στην απορία σου κοίτα σε [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=518188#post518188"]αυτό το thread[/URL]
Aug 10 2011 13:53
Photo

Theodore :D → Petran79

[QUOTE]Το Howls Moving Castle υπαρχει στα βιντεο κλαμπ. το DVD δεν εχει ελληνικο ηχο;[/QUOTE] Ζω σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, οι πιθανότητες να το βρω στο DVD Club της περιοχής είναι μάλλον μικρές, βέβαια η προσπάθεια δεν έβλαψε κανέναν. Παρόλαυτα, κάποιος μου έδωσε links για Rapid-share, τα κατέβασα και είναι το Κινούμενο Κάστρο μεταγλωτισμένο στα ελληνικά, με γνωστές φωνές, αλλά η ποιότητα εικόνας είναι χαμηλή, οπότε θα κοιταξω για το DVD. Το έχω βρει σε πλήρης HD στα Αγγλικά, αλλά ατυχία, η μητέρα δεν γνωρίζει! Ευχαριστώ πάντως.
Jan 03 2011 12:48
Photo

Petran79 → Theodore :D

Το Howls Moving Castle υπαρχει στα βιντεο κλαμπ. το DVD δεν εχει ελληνικο ηχο; Εγω το ειχα δει στο σινεμα στα ελληνικα παντως.
Jan 02 2011 12:01
Photo

Theodore :D

Α κατάλαβα. Η μισή Δράμα εδώ παραθερίζει το καλοκαίρι, σίγουρα τον έχω δει, απλώς δεν είναι γνωστός μου, έχει τουλάχιστον δύο δραμινούς με αυτό το όνομα στο σύμπλεγμα στην παραλιακή! =D Εσύ από που είσαι >.>
Jan 02 2011 00:28
Photo

didimakia → Theodore :D

Βασικα εκει εμενε παλια. Νομιζω πλεον μενει Δραμα :P Αν εχεις fb, οριστε το profile του [url]http://www.facebook.com/TasosDrama[/url] :P
Jan 02 2011 00:20
Photo

Theodore :D → didimakia

Ω. Δεν τον ξέρω. Σίγουρα είναι από Νέα Πέραμο, Καβάλας; Αν είναι, θα μάθω σύντομα.
Jan 02 2011 00:16
Photo

Τασος Ελευθεριαδης απ οτι θυμαμαι :P Χρονια πολλα!
Jan 01 2011 22:26
Photo

Theodore :D → didimakia

[QUOTE]Νεα περαμο? Χαχα. ξερω ενα παιδι απο εκει. Τασο τον λενε XD (Πατα view conversation και μετα γραψε για να μου ερθει ειδοποιηση)[/QUOTE] LOL. Ξέρω και εγώ, ίσως γνωρίζουμε τον ίδιο! Σου απαντάω βέβαια ύστερα από 3 μήνες, αλλά τώρα ξαναμπήκα σε αυτό το Φόρουμ! Ξέχαστηκα τελείως ._. Συγγνώμη. Αν δεν επιθυμείς να μου μιλήσεις περαιτέρω, αγνόησε το μήνυμα. Και Καλή Χρονιά!
Jan 01 2011 21:31
Photo

Νεα περαμο? Χαχα. ξερω ενα παιδι απο εκει. Τασο τον λενε XD (Πατα view conversation και μετα γραψε για να μου ερθει ειδοποιηση)
Sep 26 2010 16:47