Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Και τώρα παρατήρησα την θεϊκή sig σου! Από που είναι;
Ιούλ 08 2011 23:56
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Βασικά, κατάλαβα το comment του παιδιού "δεν ξανακάνω άλλο comment, μου έρχονται 5 εκκατομύρια notifications". Άσε τα forums με έχουν κάνει το κτήνος με το οποίο συζητάς τώρα. :P Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το top 10 σου; Seriously, Naruto πρώτη θέση;;;... Και όχι one piece!!!;;; Είσαι σοβαρή;;; Δεν περίμενα ένα άτομο σαν και εσένα να μην καταλάβει τα βαθιά μηνύματα που μεταφέρει ο Oda, ο οποίος είναι θεός, μέσα από το αριστούργημα του...
Ιούλ 07 2011 23:14
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ωχ, κάνανε και ολόκληρη συζήτηση γι' αυτό; Πάρα πολύ ωραία. Φαντάζομαι πόσο χαιρόσουνα. Ε τώρα, σιγά. Εσύ να λες αυτό που ξέρεις και ό,τι θέλουν ας σκεφτούν. Μα φυσικά! Γίνεται να τους αλλάξουμε γνώμη; Χαχαχαχα, ναι είχε κάνει τέτοιο η Anelis. Τι είχε βάλει; Νομίζω High School of the Dead. Ώστε αρχίζεις να αποκαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό και τα πραγματικά αγαπημένα σου anime. Αν το κάνεις εσύ αυτό, πρέπει να το κάνω και εγώ. Μόνο εσύ θα γνωρίζεις τα πραγματικά αγαπημένα μου anime. 1. Naruto 2. One piece 3. Fairy Tail 4. Bleach 5. Death Note 6. Elfen Lied Δεν έχω άλλα, τις επόμενες 4 θέσεις μπορεί να τις καλύψει το Naruto. To One piece δεν είναι για πρώτη θέση, το Naruto τους έχει όλους. Μου λες ότι είναι και πρώτο από όλα το One piece.
Ιούλ 07 2011 15:39
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Καλύτερα, θα σου ερχόταν συνέχεια ειδοποιήσεις για το τι έγινε με τον Ace. :P Γιατί εκενυρίζω τους άλλους... Προσπαθώ τουλάχιστον να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται. XD Μα τα πρώτα 20 επεισόδια ΕΙΝΑΙ fillers! Το είχαμε συζητήσει και με την αδερφή σου και βγάλαμε στο φως ανήκουστες αλήθειες! Κοίτα, να σου πω την αλήθεια, και εγώ για να κάνω τον έξυπνο το είπα αυτό. Το πραγματικό top 10 μου είναι αυτό: 1. One Piece 2. One Piece 3. One Piece 4. One Piece 5. One Piece 6. Bleach 7. Naruto 8. Fairy Tail 9. *Add random anime της φετινής η περσινής season* 10. Death Note [size=1]Ψιλοκλεμμένο από την Anelis, but anw[/size]
Ιούλ 07 2011 15:28
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Είπα να το κάνω άλλα προς στιγμήν το μετάνιωσα :P Λογικότατο. Σε καταλαβαίνω. Γιατί προσπαθείς να σταματήσεις; Το θέμα πάντως με το Reborn το έχω βαρεθεί. Το έχω ακούσει ένα εκατομμύριο φορές. Τι λες τώρα; Γίνεται; Πες μου γίνεται; Μόνο και τον αμφισβητήσεις.
Ιούλ 07 2011 14:55
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Why don't you join us Zura? Έχει πλάκα to the dark side. Γενικώς, δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν βλέπω κάτι που με ενοχλεί. Προσπαθώ να το σταματήσω τώρα. :P Σαν το άλλο το op fanboy, βέβαια, τίποτα! "Δεν γίνεται top χωρίς one piece μέσα!" :hahaha:
Ιούλ 07 2011 13:12
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Και περιμένατε ότι ο τύπος εκείνος θα καταλάβαινε ότι τα πρώτα επεισόδια υπήρχαν κανονικότατα στο manga και απλά άρχιζε η σειρά ως gag; :P ό,τι και να του λέγανε δεν ένιωθε.
Ιούλ 07 2011 12:56
Φωτογραφία

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Συγνώμη για τη λάθος υπόθεση, θα προσπαθήσω να τις αποφεύγω...
Ιούλ 04 2011 00:42
Φωτογραφία

Όταν βλέπετε anime...................
Ιούλ 03 2011 10:03
Φωτογραφία

Το σας γιατί συνήθως είστε μαζί σε anime και υπέθεσα και κατ'επέκταση και στα meeting...
Ιούλ 03 2011 09:19
Φωτογραφία

Αλλιώς, νιώσε τον πόνο... Τι έγινε; Γιατί δεν σας είδα στο meeting σήμερα;
Ιούλ 02 2011 23:23
Φωτογραφία

Yeap, I love that bear.
Ιούλ 01 2011 13:27
Φωτογραφία

αν δεν παίξεις όμως μια Annie, να castαρεις και να κόβεις σαν τρελός (στην περίπτωση σου σαν τρελή), δεν λέει
Ιούλ 01 2011 13:05
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ε, εντάξει, όλοι έχουμε κάτι που μας απασχολεί... Άντε ωραία! Θα τις δω κι από κει ^^
Ιούν 25 2011 10:36
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Εγώ νιώθω άσχημα που έκανα τόσο καιρό να στα δώσω! Χαίρομαι που σου άρεσαν :) Ναι, θα τις ανεβάσω και στο deviantart ^-^
Ιούν 25 2011 09:43