Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Πω πω είναι φοβερές! Αχ είναι υπέροχες! Καλέ, τι λες, είπαμε να σε κάνω το πρώτο commission! Τουλάχιστον κάτι ρε συ, θα νιώθω άσχημα! Πάντως είναι υπέροχες! Θα τις ανέβασεις?
Jun 24 2011 22:46
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Πάμε και στην δεύτερη
[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/img085.jpg[/IMG]
Jun 24 2011 21:52
Πρώτη εικόνα, done. Θα στις κάνω ξεχωριστές τις δυο κοπέλες.
Και καλύτερα ας μην είναι comission, πάρ'το ως δώρα :)
[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/img084-1.jpg[/IMG]
Jun 24 2011 19:49
demonicMC → Kamen Tantei Zura
Και διάβαζα τόσο καιρό το Nunu <3 και δεν θυμώμουν από μπορεί να ήταν, don't tell, lol φάση;
Jun 21 2011 20:47
Δεν ήταν κάτι σημαντικό το μήνυμα, απλά δεν άνοιγε το deviantart και ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για την στολή :P Αλλά τελικά θυμήθηκα ότι είχα αποθηκεύσει τις εικόνες. Προχώρησα στα χρώματα επιτέλους :3
Jun 20 2011 11:08
Kamui → Kamen Tantei Zura
Συμφωνω οτι πρεπει να εχουν κανει βλακειες στη μεταφορα στο Deadman, χωρις να εχω διαβασει καθολου απο το manga, αλλα για μενα το προβλημα πρεπει να υπηρχε εξ αρχης.
Σιγουρα ειναι και θεμα γουστου, αλλα για να πω την αληθεια, το βρηκα απαισιο.:P
Δες το και συ να μου πεις αν εφταιγε η μεταφορα ή αν θα το μισουσα ετσι κι αλλιως.
Τουλαχιστον μενουν μονο 3 επεισοδια, κουραγιο, υπομονη Kamui...:hihi2:
To C εμενα προσωπικα δε μου αρεσε γιατι διαφωνουσα με τις ιδεολογιες και γενικα με τα γεγονοτα της σειρας, αλλα ηταν σχετικα καλοφτιαγμενο και αντικειμενικα καλο.
Αυτο αξιζει να το δεις χωρις να ακουσεις τη δικη μου αποψη.
Καλα για το Seirei no moribito επεσα τελικα ακριβως μεσα.
Εκει που σκεφτομουν μηπως το θεωρουσα υπερβολικα δεδομενο πως θα μου αρεσει, τελικα οντως το λατρεψα.Ειμαι ακομα στη μεση αλλα δε το βλεπω να χειροτερευει στην πορεια.
Εν τω μεταξυ ειπα προσφατα να φτιαξω μια anime list και μεταβιας συμπληρωσα 30 anime. (μαζι με κατι απαρχαιωμενες ταινιες που ειχα δει ουτε κι εγω ξερω ποσο καιρο πριν)
Καιρος να στρωσω την εμου οπισθεν και να δω καμια 5αρια σειρες συν τα ongoing αυτο το καλοκαιρι, γιατι μου φαινεται πως τζαμπα μαγκας ειμαι τελικα.
Jun 18 2011 18:29
Kamen Tantei Zura → Kamui
Ναι, κλασσικά τα ongoing :P Λογικό.
Και πολύ χαίρομαι που δεν το παράτησες τελικά.
Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα, το ότι αρέσουν στους περισσότερους δεν σημαίνει ότι είναι και καλά, σωστά; Αλλά εντάξει, το Deadman μου άρεζε ήδη απλά έχω ακούσει από φίλο μου ότι έχουν κάνει κάποιες βλακείες σε σχέση με το manga. Για το C, θα το δω μόνη μου.
Ααα θυμάμαι που το έλεγες ότι θα το δεις. Ντάξει, από τα είδη του τουλάχιστον πάνω κάτω του γούστου σου θα ήταν.
Συνδυασμός όλων, μια χαρά, μια χαρά 8D
Jun 18 2011 18:16
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ευχαριστώ πολύ! :) Και να φανταστείς ότι το έβαλα προσωρινά XD
Jun 13 2011 14:14
Kenny → Kamen Tantei Zura
Φοβεροτρομερό setάκι. Το ίδιο και το profile background BTW. :P
Jun 13 2011 10:42
Kamui → Kamen Tantei Zura
Eγω απο ανιμε βλεπω πανω-κατω οπου γραφω.XD
Τα ιδια on going συν το sket dance που κοντεψα λανθασμενα να παρατησω.
Ανυπομονω να τελειωσουν το Deadman και το C, δεν μπορω αλλα βασανα, αλλα δε στο λεω για να σε αποθαρυνω.Στους περισσοτερους αρεσαν απλα με εμενα κατι δεν πηγαινε καλα εξ αρχης.
Προσφατα αρχισα και το seirei no moribito, που ειναι ακριβως τοσο τελειο οσο το φανταζομουν.:)Λιγο ανιμε, manga, games, κανα novel, θα βγει το καλοκαιρι.
Jun 12 2011 12:11
Kamen Tantei Zura → iristella
Πάντως σίγουρα η Uzura έχει καλύτερες στιλιστικές επιλογές :P
Ευχαριστώ πάντως, η Uzura είναι TOO CUTE οπότε με τιμάει αυτό που είπες~ περισσότερο τον μικρό μου εαυτό :P
ΛΟΛ για το nickname XD
Jun 12 2011 11:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed