Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Δεν το θυμόμουν καθόλου να σου πω την αλήθεια. :P Ναι όντως έχεις δίκιο για τη Soraka. Αρκεί να μην ψοφήσεις για να συνεχίσεις να βοηθάς τους άλλους. Εγώ αγχώνομαι όταν παίζω Sona. Προσπαθώ να βοηθήσω αλλά κάποιος κάνει focus σε εμένα και πάπαλα. Τελευταία όλο ηλίθια παιχνίδια κάνω με Sona. Η Janna φαίνεται καλύτερη και λέω να τη δοκιμάσω τώρα που είναι free και μετά αν μ'αρέσει να την αγοράσω. Τελικά ποιον πήρες; Την Eve δεν στην συνιστώ και πολύ. Και εγώ την είχα αγοράσει και μου άρεσε. Με αυτήν έμαθα να κάνω gangs. Άλλωστε είναι καλύτερη από τον Shaco σε αυτό το θέμα. Πάντως Lee Sin και Vayne τα σπάνε. Με τον Ezreal δεν ενθουσιάστηκα και τόσο όταν ήταν free εκτός από το ότι ο χορός του είναι ο χορός που κάνουν στην Haruhi στο Ending. Και η ulti του όπως λέει και ο Nozomu είναι σαν το Mikuru Beam από το ίδιο anime πάλι XD
Αύγ 11 2011 12:24
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Look what I've found... [url]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/Konachancom-20606andrea_cavalcantieugenie_danglarsgankutsuou.jpg[/url] [url]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/Konachancom-20609albert_de_morcerffranz_depinaygankutsuou.jpg[/url] Guess my new desktop! xD
Αύγ 10 2011 19:32
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Ανεμιστήρας Χιούλεν. Ποιότητα και οικονομία.
Αύγ 10 2011 17:12
Φωτογραφία

Aha! Ωστέ όντως είναι ο Hyulic στο desktop σου! Κάτσε να δεις και το δικό μου περίμενε...Έλεγα να μην το βαλω γιατί σας ντρεπόουνα αλλά τώρα θα το δείξω! Χα χα χα, ωστέ έτσι με τις μπούκλες ε? Κρίμα κρίμα. Και ήθελαν παρέα οι δικές μου οι μπούκλες...xD Όμως ναι, θα το μάθαιναν έτσι κι αλλιώς το σχέδιο αλλά το δικό μου το σχέδιο είναι πιο δαιμονικό οπότε χε χε χε... και είναι πιο δαιμονικό επειδή τα tsundere τα αγαπάνε περισσότερο κανονικές κοπέλες! Αλλά όσον αφορά το το fabuloso...ε, όλα είναι λίγα και μικρά μπροστά του, έχεις δίκιο. Υποκλίνομαι. -Παρόλαυτα αν το διαβάζεις αυτό Kai το ξέρεις πως λατρεύω τα σετ σου και αστειεύομαι-. Μωρέ κι εγώ έχω σκάσει να βρίσω και δεν ξέρω πως να εκφραστώ εδώ μέσα γιατί βαριέμαι να κάνω λογοκρισία στον εαυτό μου εδώ. Τον άχρηστο περίεργο βλαμμένο γυαλάκια, αυτόν και το loli του δεν λες τίποτα. Γκρρρρρρρρρρ...γιατί να ζήσει αυτός? Κι αχ κατακαημένε Franz...κι ο Albert που πραγματικά μου την είχε σπάσει μετά έφτιαξε ενώ ο άλλος πήγε αντίσρτοφα!
Αύγ 10 2011 15:25
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Να είχε καλύτερες φωτο καλά θα ήταν. είχε μία με τους tytania αλλά τους έχουν παρα-bishonenιάσει και δεν. Φαν Χιούλεν!
Αύγ 10 2011 13:09
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Έβαλες και τον [s]Χιούλικ[/s] Χιούλεν και χάρηκες.
Αύγ 10 2011 12:49
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Μπα, προς το παρόν το έχουν χάσει το fabulous feeling που έδιναν στο χωριό. Εσένα φαίνεται σε επηρέασε περισσότερο η χάρη του Αριαμπέρτ :) Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα το μαθαίνανε~ Τώρα θα είναι προετοιμασμένες να την χρηματοδοτήσουν. Ε fabuloso και πάλι fabuloso :) Το ξέρω ότι ζηλεύεις. Γιατί το σετάκι σου δεν είναι τόσο τέλειο όσο το δικό μου. (άσχετο βέβαια, αλλά αυτό με είχε αρέσει περισσότερο από αυτά που σου είχε κάνει η σις :P) Έτσι. Να είμαστε ταιριαστές και να χαιρόμαστε! Yay! :3 Ακριβώς! :D όσο για τον franz T^T αμάν και αυτό. δεν ψόφησαν άλλοι και ψόφησε αυτό. εγώ τώρα θυμήθηκα τον άλλο τον ηλίθιο, γιατί δεν μπορούμε να βρίσουμε περισσότερο μέσα στο anime.gr και το λόλι του -_-
Αύγ 10 2011 12:30
Φωτογραφία

iristella → Kamen Tantei Zura

Ε όχι αγαπητές δεσποινίδες το σατανικό σας σχέδιο στο Hall Of Fame δεν θα περάσει.... Για την προτασία του κόσμου από την καταστροφή Για να κυριαρχήσουν oι fujoshi σε ολόκληρη τη γη Για να προστατέψουμε τα biscoten από την απείθεια ΓΙα να φωνάξουν όλοι οι άνθρωποι βοήθεια Βiscoten lovers γρήγορες σαν κεραυνός Παραδοθείτε γιατί δεν σας σώζει ένας ιός XD Ακριβώς....
Αύγ 09 2011 14:04
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Και ήταν το καλύτερο που είχε [URL]http://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=14232691[/URL]
Αύγ 09 2011 13:12
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

E όχι και δεν παθαίνει τίποτα, δεν είδες πώς πήγε το καημένο με το που έβαλε την πιπίλα πάλι στο στόμα; Είχε ένα δείγμα παρενέργειας.
Αύγ 09 2011 12:58
Φωτογραφία

[url]http://www.youtube.com/watch?v=cm8jsKZZ86g[/url] Θυμήθηκα τον Franz! :nanana:
Αύγ 09 2011 12:41
Φωτογραφία

Oh hello αγαπητή Zura! Ω, μα τι ενδιαφέρον για τις μπλούκλες μου! Καλά είναι, γυρνάνε περισσότερο! Οι δικές σου? Έχουν πάρει από την χάρη του Ariabert ακόμα? Edit: Καλά μαρή, πως ξεφωνίζεις έτσι το evil master plan της αδερφής σου στο HOF?:redcard2: . . . The epicness had left me speechless. Δε μπορώ να διανοηθώ κάτι καλύτερο ποτέ για σετάκι. Ζηλεύω ειλικρινά... Αλλά η αδερφή σου να τα ακούει αυτά, να μας κάνει κανα τέτοιο σετάκι να ταιριάζουμε. (δε φτ;aνει που μου τα κάνει, την κατηγορώ κιόλας εγώ η αχάρηστη, αλλά καταλαβαίνεις πως το λέω xD) -Τι μ'αρέσει τόσο~? -Fabuloso!:orly:
Αύγ 09 2011 12:18
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Τόσο θεϊκό είμαι. Ούτε το μωρό δεν παθαίνει τίποτα!
Αύγ 09 2011 12:15
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Τσκ, τσκ, τσκ και [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bZr_gJfhaMU&feature=related[/URL]
Αύγ 09 2011 12:12
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Ποιος θα σε αντιγράψει ρε συ; Όχι, έχεις δίκιο θα το κάνουν τα αγόρια που έχουν βαρεθεί να τρώνε τα bishonen στην μάπα. Θα στα δώσω μην ανησυχείς, αφού έχω τους Yamamoto για slaves όλων των ειδών θα σου ξεπληρώσω ό,τι έχασες και θα σου δώσω και δωράκι τσάι από την Λίπτια. Γιατί μπορώ. Και γιατί είναι τόσο υπέροχο.
Αύγ 09 2011 12:08