Community Status Updates
iristella → Kamen Tantei Zura
Eίδα την photo σου στο post your pics. You remind me of Uzura from princess Tutu. Κάτι η chibi φατσούλα κάτι το nickname δεν ξέρω... XD
[IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy257/mermaidmelodyrainbow/Princess%20Tutu/79b52cca59f4819cc8176865.png[/IMG]
Jun 12 2011 11:53
Kamen Tantei Zura → Kamui
Τουλάχιστον τα κατάφερες :)
Σιγά μωρέ~ τι έγινε; XD Παρακαλώ :)
Απέκτησα πελάτη *_*
Μια χαρά, με το σχολείο. Τελείωσε και αυτό επιτέλους, πάνε οι εξετάσεις.
Από anime, μόνο μερικά ongoing. Kaiji, sket dance, ano hana, hanasaku και ao no exorcist. Τώρα θα αρχίσω σιγά σιγά το C.
Εσύ; :)
Jun 12 2011 11:41
Kamui → Kamen Tantei Zura
Τελικα δεν ειχα βγαλει καλα καλα την παλια.
Γι αυτο δεν εμπαινε.:P
Ηθελε λιγο grinding για να ανεβασω level και την εβαλα.
Ξεχασα να σου πω ευχαριστω παντως.
Να περιμενεις κι αλλα requests απο μενα στο μελλον.:ureshii:
Εν τω μεταξυ δε σε ρωτησα.
Με το σχολειο πως τα πας?
Απο ανιμε τι βλεπεις τελευταια?
(spy training in asking questions)
Jun 12 2011 10:45
Kamen Tantei Zura → Kenny
Απλά ήθελα την καλύτερη ευκαιρία να κάτσω να γράψω και εγώ κατεβατό :P Αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν θα βγει κατεβατό xD
[spoiler] Αρχικά να πω ότι φυσικά δεν κατάλαβα χριστό από τα raws που είδα, αλλά το ότι τέλειωσε το manga με τη σκηνή στο μπάνιο μου άρεσε πάρα πολύ.
Όσο για το υπόλοιπο, προσωπικά, δεν με ενδιέφερε τόσο μα τόσο πολύ το romance :P Αν και σίγουρα σε κάποια φάση ήμουν "κατάλαβέ το επιτέλους ρε βλάκα ότι είναι αυτή" και αφού σ'αρέσει. Εμένα περισσότερα δεν μου άρεσε που έγινε σαν harem manga το Yankee, αφού κάθε μία που πεταγόταν ήθελε στο τέλος τον Shinagawa. What the hell, δηλαδή, μαγνήτη είχε το άτομο;
Να είμαι ειλικρινής, εκείνο το πονηρό κλείσιμο του ματιού με έκανα κάπως να γελάσω :P Αν και είναι το παράπονό σου που δεν έγινε τίποτα μεταξύ σου. Συμφωνώ πάντως εν μέρη με το rant -σεντόνι σου. Δεν θα γινόταν και τίποτα αν τους έβαζε μαζί ή τίποτα τέτοιο.
Αλλά είναι και πρωτότυπο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα :)
Σίγουρα σε απογοητεύει, και λες "γιατί;;;" αλλά αν το σκεφτείς και από την άλλη πλευρά.
Πάντως για το παρελθόν της Adachi νομίζω ότι θα δείξει λίγα-τουλάχιστον λίγα πράγματα- σε κάποια φάση. :)
[/spoiler]
Jun 08 2011 14:39
Nozomu → Kamen Tantei Zura
Ή το καιμε σωστα ή καθολου! Εμ τι παιζουμε? This is serious bzness... 8D
Jun 06 2011 12:30
Kamen Tantei Zura → Nozomu
[QUOTE=Nozomu;504157]2nd entry!
[SPOILER][IMG]http://i538.photobucket.com/albums/ff345/Chib3110/dantetom.jpg[/IMG]
[IMG]http://i538.photobucket.com/albums/ff345/Chib3110/dantetomsig.jpg[/IMG]
[SPOILER]Αν δεν ξερετε τον εικονιζομενο παρακολουθηστε το ενημερωτικο βιδεον!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bsU_Y_PlsY0&feature=related[/YOUTUBE][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
Έχω λιώωωωωσει :hahaha:
Αι στο καλό σου. :hahaha: Το έκανες και πιο fabulous το σετάκι.
Jun 06 2011 07:20
Kenny → Kamen Tantei Zura
[spoiler=Massive Yankee-kun To Megane-chan ending spoilers]Κοίτα, έτσι κι αλλιώς δεν μιλάμε για κάνα heavy plot-driven manga, οπότε δεν είναι να πεις ότι μου κατέστρεψα κάποιο plot twist... ένα πράγμα το οποίο ζούσα για να δω πήγα να επιβεβαιώσω κι εγώ ο καψερός, και έμεινα... με το ποντίκι στο χέρι.
Ναι, μερικά story arcs είχαν μπόλικο ζουμί, και το παρελθόν αρκετών χαρακτήρων, κυρίως της Adachi, σήκωνε πολλή περισσότερη ανάπτυξη που ποτέ δεν είδαμε... αλλά ας μην ξεφεύγω. Δεν είναι αυτό το παράπονό μου. Δηλαδή θα μπορούσε να είναι (και μακάρι να ήταν μόνο αυτό), αλλά έχω πολύ πιο σημαντικό παράπονο αυτή τη στιγμή.
Δημιουργείς ένα κωμικό manga με από τα πιο ξεκαρδιστικά, ετερόκλητα κι όμως τόσο ταιριαστά και αξιολάτρευτα ζευγάρια πρωταγωνιστών ever. Τα romantic undertones είναι all over the place ήδη από το πρώτο κεφάλαιο (δεν χρειάζεσαι καν shipper goggles για να τα δεις). Τραβάς σε διάρκεια το manga (no complaints there), δημιουργώντας ένα μεγάλο fanbase και μεγενθύνοντας τα expectations όλων κσθώς συσσωρεύονται τα chapters, κάνοντας τους όλους να φωνάζουν "just get married already"... και μετά πας και το κλείνεις ΕΤΣΙ; Με το πιο άνευρο, ανέραστο, αδιάφορο, νερόβραστο, "κι έτσι ζήσαν χώρια για πάντα" τέλος; Όυτε ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ; :oo:
Γιατί; Γιατί να κάνεις αυτό το manga [B]τόσο[/B] ανάπηρο στον τομέα romance (λες και δε με έφτανε που μαύρισε η καρδιά μου με τη Himeji); Γιατί μας δημιούργησες ελπίδες, μόνο και μόνο για να τις συνθλίψεις τόσο βάναυσα; Γιατί θες να υποφέρουμε; WHY DAMMIT? :madtodeath:
Sorry για το rant-σεντόνι, αλλά πολύ σπάνια έχω πικραθεί τόσο πολύ από το τέλος ενός έργου. :if:[/spoiler]
Jun 05 2011 22:20
Kamen Tantei Zura → Kenny
Τα ήθελες και τα έπαθες δηλαδή :P Γιατί το έκανες αυτό; :P Αν και νομίζω είχαν γράψει κάτι σχετικά γι' αυτό οι Mahou-X.
Πάντως ξέρω και εγώ τι γίνεται οπότε σε νιώθω κάπως θα έλεγα.
Θα ήταν καλύτερο να τα δεις όταν βγαίνανε. Πήρες και για τα προηγούμενα;
Jun 05 2011 21:23
Kenny → Kamen Tantei Zura
Και μόλις διάβασα τα spoilers για το τελευταίο chapter του YKTMC...
...
...
...
...
:wth2:
Jun 05 2011 18:03
Kai → Kamen Tantei Zura
Αυτό δεν σε είχε σταματήσει και ιδιαίτερα άλλες φορές, γι' αυτό το είπα.
Jun 01 2011 09:53
Kamen Tantei Zura → Kai
Να πάω να γράψω δεν κρατήθηκα;
Απλά δεν λέει να βρίσκω συνέχεια τα δικά σου επειδή είτε το έχουμε δει και οι δύο είτε ξέρω τι βλέπεις και διαβάζεις.
May 31 2011 22:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed