Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → spartankid
ναι εντάξει φυσικά σε καταλαβαίνω. εννοούσα από την άποψη να προτείνεις κάποια, σε περίπτωση που τους αρέσει. Ας πούμε πχ όταν σου πρότεινα το sukimasuki δεν ήταν μόνο επειδή μου άρεσε, αν δε σου αρέσει εσένα πχ και δεν σε τραβάει να κάνεις ts δεν πρόκειται να το πιάσω. όσο για μόνιμους μεταφραστές πιστεύω ότι θα βρεις, αυτήν την περίοδο λόγω εξετάσεων δεν ξέρω, αλλά αργότερα στάνταρ. αφού μόνο μετάφραση κάνουν δεν νομίζω να σου πουν όχι. κοίτα πράγματι είναι λίγο κάπως να πιέσεις κάποιον να κάνει κάποιο πρότζεκτ, απλά να είσαι σίγουρος ότι θα διαλέξει ένα το οποίο θα το τελειώσει και δε θα το παρατήσει. Και σου μιλάω από προσωπική εμπειρία, μπορεί ο χώρος μετάφρασης manga και anime να έχουν διαφορές, αλλά πιστεύω ότι σε αυτό είναι κοινά. Πιάνεις πρότζεκτ και μια μέρα αποφασίζεις να μη συνεχίσεις και να φύγεις από την ομάδα για τους τάδες λόγους. Στην ουσία μετά μένει στον άλλον. Αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξεις, όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλα θέματα.
May 22 2010 20:22
spartankid → Kamen Tantei Zura
βασικά κοιτά όσο για μεταφραστές οι μεταφράσεις μου έχουν δοθεί μέχρι τώρα είναι από παιδιά η που είτε προσφέρθηκαν για κάτι τέτοιο η τους άρεσε κάποιο manga και το μετέφρασα αυτοί και θα κάνω εγώ ts δηλαδή τα manga που κάνουμε δεν πάει να πει ότι αρέσουν σε εμένα στην ουσία είμαι μόνος μου στο group γιατί δεν έχω αναθέσει ούτε καν project που θα μου αρέσει μόνιμους μεταφραστές δεν έχω.Γιατί δεν ξέρω δεν μου πάει η καρδιά να λέω κάνε αυτό κάνε εκείνο και αν σε κάποιον δεν αρέσει αισθάνομαι ότι θα τον πιέσω έτσι απλά προτείνω σας αρέσει κάποιο manga ; Είστε κάλοι στην μετάφραση ελάτε να το κάνουμε.
May 22 2010 20:05
όχι, εντάξει, δεν μεταφράζω και όλη την ώρα. δεν είναι ότι δε θα κάνω διακοπές :P αλλά είναι ωραίο να μεταφράζεις και manga εκτός από anime. τώρα λόγω εξετάσεων την έχω παρατήσει λίγο την μετάφραση αν και μετέφρασα λίγο από το 11eyes, το οποίο το άρχισα και μετά άρχισε να μη με αρέσει. θα το τελειώσω όμως XD να έχουμε και ένα τέτοιου είδους.
εσύ; ψάχνεις μεταφραστές και manga? :P
May 22 2010 19:56
xD γιατί δεν κάνεις διακοπές xD χειμώνα καλοκαίρι θα μεταφράζεις μου φαίνεται
May 22 2010 19:42
χαχαχα φαντάζομαι XD έχουμε και εμείς έναν στην πολυκατοικία, αλλά αυτός κάνει άλλο καλό. ανοίγει όλους τους λογαριασμούς. όχι εντάξει, όχι να δικαιολογηθώ μου το είχε αναφέρει και η ίδια, απλά ήθελα να δω τι άλλο σου πρότεινε XD
οπότε ωραία, βρήκα και τι άλλο θα κάνω το καλοκαίρι :P
May 22 2010 19:38
χαχα μου θυμίζεις την γειτόνισσα που κοιτάει απο τις γρίλιες μόλις βγάζω τον σκύλο βόλτα ναι αμέ γιατί όχι άμα ψίνεσαι :D
May 22 2010 19:31
χαχαχα θεικό XD βάλε τώρα που μπορείς :P σωστό! αν και μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν κάνει ακόμα παρουσίαση για anime του ιουνίου και του ιουλίου. θα τα πάρω σβάρνα XD
παρεπιπτόντως, επειδή είμαι και λίγο κουτσομπόλα είδα ότι η αδερφή μου σου πρότεινε το Kimi ni Shika Kikoenai, το οποίο επίσης βρίσκω θαυμάσιο. Μπορώ να βοηθήσω αν θελήσεις κάποιος ή να το πιάσω το καλοκαίρι και να το μεταφράσω, αν φυσικά δεν έχεις πρόβλημα.
May 22 2010 19:20
χαχαχα βαριέμαι να διαβάσω τώρα ή να κάνω κάτι άλλο , γι' αυτό XD λες να είναι λίγο κάπως που έβγαλα threads για anime που θα προβληθούν το φθινόπωρο; :o
May 22 2010 19:13
Kamen Tantei Zura → Zouhan
Ναι! Πραγματικά, έπρεπε να είχε πιο πολύ Meme μέσα η σειρά XD όχι ότι δεν είχε ρόλο αλλά :P
Ε εντάξει, ποιος κάθεται να κάνει δικό του icon τώρα; γι' αυτό υπάρχει το ίντερνετ :D
ναι άσε! αν και βέβαια στην ουσία η ταινία κάτι σαν remake του benizakura arc, το οποίο παρεπιπτόντως ήταν θεικό :)
May 22 2010 18:08
Zouhan → Kamen Tantei Zura
Oshino Meme. Best secondary char evar. Εγώ το βρήκα κάπου στα ίντερνετς και το έβαλα για άβαταρ, μη νομίζεις, δεν έχω ιδέα ποιός το έφτιαξε :P.
Περιμένω τώρα ταινία Γκίνταμα για περισσότερο Κάτσουρα randomness. Μακάρι να βγει το dvd σύντομα.
May 22 2010 17:25
Kamen Tantei Zura → Zouhan
Ευχαριστώ! :D το μόνο που έκανα ήτανε να το κάνω crop και να αλλάξω λίγο το φωτισμό XD μακάρι να μπορούσα να σχεδιάζω έτσι. Και το δικό σου δεν πάει πίσω! Oshino ftw! :D
May 22 2010 16:59
Zouhan → Kamen Tantei Zura
Καλά, μιλάμε, το άβαταρ τα σπάει! (μέγας Κάτσουρα φαν btw) Εσύ το έχεις φτιάξει;
May 22 2010 01:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed