Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
spartankid → Kamen Tantei Zura
καλή τύχη και με τα δικά σου σαν master photoshopu θέλω την γνώμη σου σε ένα redraw original [url]http://img691.imageshack.us/img691/6864/straysschoolmermaidc200.png[/url]
mine [url]http://img718.imageshack.us/img718/7323/mermaid2cover.png[/url]
Ιούν 05 2010 12:21
Kamen Tantei Zura → spartankid
έτσι έτσι! 8D ναι ναι ενδιαφέρομαι ακόμα, σκοπεύω να αρχίσω μετά τις εξετάσεις. Θα το ρίξω στην μετάφραση γιατί πρέπει να τελειώσω και τα projects μου 8D
Ιούν 05 2010 12:05
yep ήταν το καλύτερο μ σαββατοκύριακο :D να σε ρωτήσω ενδιαφέρεσαι ακόμα για μεταφράσεις το καλοκαίρι ;
Ιούν 05 2010 10:26
Βγήκατε και photos 8D Μπαα νομίζω ότι θέλεις λίγο ακόμα για να το φτάσεις . :P έχει ένα χαμόγελο το αρκουδάκι, μέχρι τα αυτιά. Αν και συνήθως όλα έτσι είναι. Πάντως από τις φωτογραφιες, φαίνεται ότι περνούσατε καλά. 8D
Ιούν 05 2010 09:16
yep anime-greek tha breis kai photo :P itan teleia [url]http://www.anime-greek.com/images/ag_meetingu/02.jpg[/url] eleos omws idio xamogelo me ton arkoudo bgika >.> :P
Ιούν 03 2010 22:29
Ό,τι να ναι! έκανε ποστ μόνο του. Ωραία η Σαλονίκη; (να ψωνιστούμε και για την πόλη μας λίγο :P__
Ιούν 03 2010 21:51
ωωω πέρασες καλά; ο καιρός βέβαια χάλασε το σάββατο, που έγινε και η συνάντηση. Εδώ σε εμάς, στην περιοχή μας άρχισε να βρέχει από τις 7 περίπου. στις 6 δεν ήταν το meeting;Δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ιούν 03 2010 21:50
καλά μια χαρά! χαίρομαι που σιγά-σιγά τελειώνουν οι εξετάσεις! εσύ;
Ιούν 03 2010 21:21
Kai → Kamen Tantei Zura
Αλήθεια, πρέπει να μαζέψω όλα τα xvid σ' έναν φάκελο μου φαίνεται και να δω και ποια ν' αφήσω για το χωριό γιατί διαφορετικά δε θα την παλέψω εκεί πέρα.
Για αρχή πάντως έχω κρατημένα αρκετά Reborn (αν και μάλλον θα κάνω rewatch την Arc της Varia πάλι), Higashi No Eden (που παλεύω να το δω 1 χρόνο κι ακόμα) και Canaan... Μετά βλέπουμε... Όσι τίποτα άλλο, ώρες-ώρες απορώ γιατί κατέβασα κάποια anime, αφού δεν παίρνω απόφαση να τα δω (-_-)''
Υosh! Πρέπει να ετοιμάσω τη λίστα μου, ένας μήνες μένει μόνο, τι θα κάνω τ' απογεύματα μου λες; Ε; Ε; Ε; Ε;
ΥΣ. Δε μ' άρεσε τόσο η signature, αύριο θα κάνω άλλη.
Μάι 24 2010 19:56
Kamen Tantei Zura → Kai
δε πειράζει από αύριο,. τελείωσε πρώτα το busou. σκέφτομαι και εγώ να γράψω κανένα xvid αλλά δεν είμαι σίγουρη. πρέπει να τελειώσουν και κάποια άλλα που κατεβάζω.
Μάι 24 2010 19:48
Kai → Kamen Tantei Zura
Αυτό είναι αλήθεια! Ο Hades-sensei και η παρέα του μας ενώνουν!
(Βαριέμαι)
Ξέχασα να περάσω το anime που σου είπα στον εξωτερικό. Δε βλέπω να μένει κανένα του Busou Renkin για αύριο, θα το τελειώσω και το εξωτερικός κοντεύει να φουλάρει. Θέλει άδειασμα και βαριέμαι να κάνω και πάλι το μυρμήγκι!
Μάι 24 2010 19:42
Kamen Tantei Zura → Kai
ε τι τώρα~
δεν έπρεπε να βρούμε και ένα καινούριο; σε παρακαλώ, επιτέλους να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που είχαμε κόλλημα με κάτι μαζί.
πάω να την δω!
Μάι 24 2010 19:39
Kai → Kamen Tantei Zura
Ρε lol! Αν γινόταν κάτι τέτοιο κάπως έτσι θα κατέληγε πάντως.
Άντε ρε, μ' έκανες και βρήκα νέο κόλλημα. Τώρα περιμένω πώς και πώς να βγει νέο chapter.
YΣ. Γυρίσαμε σε ιστορικές εποχές, να μιλάμε μέσω net. Ετοίμασα τη νέα υπογραφή, πάω να αλλάξω αυτή που είχα. Χοχοχοχοχο!
Μάι 24 2010 19:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται