Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

χαχαχα πάει θα σε αποκληρώσει~ ο γιος μου ομοφυλόφιλος; τι είναι αυτάαααααα; πωωωωωω τι θα κάνω; δεν είναι αυτό άλλαξες φύλο και έγινες ομοφυλόφιλος. γιατί παιδί μου; γιατί; γιατί το έκανες αυτό στον πατέρα σου; ναι-ναι θεικός ο Άδης-σενσέι! :P
Μάι 24 2010 19:28
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Χαχαχα, όντως. "Πατέρα, από σήμερα έχεις γιο!" Δε θα τ' αντέξει ο άνθρωπος. Βασικά και να το αντέξει, όχι τίποτα άλλο, μετά θα πρέπει να είμαι και ομοφυλόφιλος και το σοκ θα είναι είνδαι διπλό, το δεύτερο δεν παίζει να το αντέξει με τίποτα. xD Άσε ναι! Yosh! Το δουλεύω, πρέπει να φύγει! Hades-sensei φορ δε γουίν! Θεϊκό το profile icon!
Μάι 24 2010 19:20
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

'''ελα καλέ δε βλέπεις, αγόρι είναι'' ό,τι να ναι. η ακυρότητα στα μεγαλεία της. Η σιγουριά όμως την μάρανε. Έεεελα βλακείες δε θέλω να ακούω~ ένα έχεις και θα φύγει. Γιει! Ναι, πάνε κάνε εγχείρηση αλλαγής φύλου να πάθει συγκοπή ο μπαμπάς, που το κοριτσάκι του έγινε άνδρας. Απαπαπα~
Μάι 24 2010 19:11
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Πφφφ, εδώ κάποιοι δεν βγάζουν άκρη για το τι είμαι όταν με βλέπουν, εδώ θα με πειράξει; Αμφιβόλου γένους :himitsu: Αν είχα περισσότερα κόμπλεξ απ' ό,τι έχω ήδη θα είχα πέσει σε κατάθλιψη. :OMG3: Λες να το αποδεχτώ τελείως στο τέλος όμως;
Μάι 24 2010 18:56
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

I know~ I know. μαρή βάλε κανένα gender, μην έχουμε και άλλα 'φίλε'. βαρέθηκα πια XD hades-sensei! *_*
Μάι 24 2010 18:48
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Σε κάνω stalk! Spam!
Μάι 24 2010 18:08
Φωτογραφία

spartankid → Kamen Tantei Zura

φαίνεται πολύ ωραίο
Μάι 23 2010 19:45
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → spartankid

το hokenshitsu no shinigami της Shonen Jump :P 5 chapters μέχρι τώρα μετεφρασμένα όμως, έχει αρκετά raws.
Μάι 23 2010 18:03
Φωτογραφία

5 chapters ? για ρίξε name εδώ και εγώ μια χαρούλα :D
Μάι 23 2010 15:56
Φωτογραφία

καλησπέρα! προς το παρόν δεν ετοίμασα καμία, αργότερα μπορεί όμως :P σκεφτόμουν να ανοίξω manga thread αλλά το manga έχει μόνο λίγα chapters μεταφρασμένα(5 μόνο και δεν είμαι σίγουρη. εσύ; τι κάνεις; :D
Μάι 23 2010 15:14
Φωτογραφία

καλησπέρες ^^ ετοιμάζουμε review ; xD
Μάι 23 2010 15:05
Φωτογραφία

Εννοούσα ότι η μετάφραση manga δεν είναι τόσο διαδεδωμένη :P ε φυσικά, το να το χαίρεσαι ο ίδιος μετράει.
Μάι 22 2010 23:19
Φωτογραφία

Δεν με ενδιαφέρει τόσο η διάδοση μου αρκεί να περνάμε καλά με αυτό που κάνουμε :D
Μάι 22 2010 21:55
Φωτογραφία

Δεν πτοούμαστε! :D πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρξουν συμμετοχές αργότερα. όσο να 'ναι ακόμη τα greek scanlation group δεν είναι τόσο διαδεδωμένα. Αλλά σιγά-σιγά :D :D
Μάι 22 2010 21:00
Φωτογραφία

σωστά τα λες αλλά εδώ έχω γράψει σε όλα τα forum για μετάφραση και για project που τους αρέσουν και κανείς δεν προσφέρθηκε εδώ και μέρες xD δεν πτοούμαστε όμως xD
Μάι 22 2010 20:26