Community Status Updates
spartankid → Kamen Tantei Zura
omg με είχατε βάλει ήδη τώρα το είδα :') χίλια thankies
Jun 06 2010 15:57
ready :D [url]http://img709.imageshack.us/img709/6173/firstaff.jpg[/url] εγώ σας έκανα ήδη [url]http://zero-bubbles.blogspot.com/[/url] :P
Jun 06 2010 15:55
τώρα που έκατσα main pc το τακτοποιώ πάραυτα λοιπόν σας προσθέτω *niar* xD
Jun 06 2010 11:53
Kamen Tantei Zura → spartankid
Καλορίζικο λοιπόν!! :D Ναι, φυσικά!! :) μπορούμε να κάνουμε ένα απλό banneraki προσωρινά ώστε να έχουν ήδη πρόσβαση στη σελίδα σου, και μετά το αντικαθιστούμε με το δικό σου.
Jun 06 2010 11:38
[url]http://zero-bubbles.blogspot.com/[/url] άρχισα να ετοιμάζω το blog για το group μπορώ να σας κάνω affiliate ; Δεν έχω ετοιμάσει ακόμα banneraki για affliates αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα θα ήθελα να σας βάλω από τώρα
Jun 06 2010 10:39
Μπράβο, πολύ καλή δουλειά! ωωω και θα πρέπει να το κάνεις αυτό σε κάθε chapter; όταν μεταφράσω τουλάχιστον να προσπαθήσω να καθαρίσω και εγώ pages. (χαχαχα εγώ το μικρό χειρούργο τον είχαν καταστρέψει, άσχετα που δεν ήταν δικός μου. Τόσο καλό παιδάκι ήμουν.)
Jun 06 2010 09:51
σε ευχαριστώ πολύ άσε που σε κάποια σημεία έπρεπε να κάνω γραμμές με το πινέλο και το χέρι μου δεν τραβάει (στον μικρο χειρούργο ποτέ δεν κερδιζα :( anyway thnx :D
Jun 05 2010 20:23
Kamen Tantei Zura → Kai
it's okay. γι' αυτό έγραψα και τα anime. Πιστεύω ότι θα το τελειώσεις γρήγορα το Hatsukoi, και άντε να δούμε τι θα δεις από όλα αυτά τα dvd που έχεις. πρέπει να τελειώσω το cluster edge *μπιμπ*. Όλο λέω ε μωρέ άλλη φορά. Εκεί θα σταθεί να δεις~ θέλω να δω και το sexy commando.
Jun 05 2010 20:14
Kai → Kamen Tantei Zura
xD Xoxoxo, δεν ξέρω καμιά από αυτές αλλά θα το κοιτάξω.
ΥΣ. Το Hatsukoi λέω να το αρχίσω μόλις τελειώσω το Ayatsuri Sakon
Jun 05 2010 20:11
Kamen Tantei Zura → Kai
το MAL θέλει και μικρή εικόνα~ κάτσε να σκεφτώ (μη πεις τίποτα γι' αυτό ε) I want Koyoi-chan from Hatsukoi Limited! :kill4u: can you? can you? Δεν έχει πολλές εικόνες όμως. ή την Manabi-chan από το προφανές, Manabi- Straight.
Τι λες τώρα; Η καλύτερη επικοινωνία. Τι σου έχει κάνει η τεχνολογία ε;
Jun 05 2010 20:07
Kai → Kamen Tantei Zura
Ε, βασικά σου είχα πει για το MAL αν θες για signature, αλλά δε μου είπες ακόμα με τι, βασικά δεν είδα τρομερές εικόνες με τον χαρακτήρα που μου είχες πει, δώσε καμιά εναλλακτική. :Ρ Όχι τπτ άλλο, να περάσω και την ώρα μου. Αυτά είναι, να μένεις στο ίδιο σπίτι και να μιλάς από το ANGR.
Jun 05 2010 20:02
Kamen Tantei Zura → Kai
Με βοηθάς για να καταλήξω τελικά να κοιμηθώ όρθια; ε διάδοχε του yuri geller; να βάλω τελικά την signature με τη Maria ή θα με κάνεις καινούρια εσύ; άσχετο τώρα, ρε συ στις εξετάσεις στην Ιστορία πρέπει να γράφω τα ονόματα των αρχαιολόγων με λατινικούς χαρακτήρες; Βαριέμαι~ τον Σλήμαν πχ το έκαναν μόνοι τους αλλά τους Τσαντγουικ κτλ;
Jun 05 2010 19:50
ευχαριστώ πολυ 8D μπράβο πολύ καλό! έκανες πολύ καλή δουλειά. Να σου την αλήθεια, στο δικό σου ο τοίχος εκεί που είχε το text πριν, μου φαίνεται πιο σωστός τώρα :P
Jun 05 2010 19:46
Kai → Kamen Tantei Zura
:hypno: Κοίτα προσχετικά το emoticon και άρχισε να επαναλαμβάνεις από μέσα σου "Κοιμήηηησου... Κοιμήηηηησοου...."
Jun 05 2010 19:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed