Community Status Updates
spartankid → Kamen Tantei Zura
δεν έχει βγει anime χμμ δεν πειράζει μόνο και μόνο από την κοπέλα πρέπει να το διαβάσω
Jun 23 2010 16:40
μου άρεσε εδώ και καιρό η περιγραφή αλλά δεν μπορούσα να το δώ θα τσεκάρω και θα αφήσω σχόλιο:D.Ναι δυστυχώς διαλύθηκε χώρισα με την κοπέλα και μοναδικό ακόμα μέλος του group translator και τρέξε τώρα να βρεις μεταφράσεις άστα να πάνε ;/ βέβαια είναι και το ψυχολογικό αλλά οκ το παλεύω ;\ μην με βγάλεις ακόμα από το site θα κοιτάξω αν γίνει κάτι τις επόμενες μέρες και θα σου πω στα σίγουρα ;) να σε ρωτήσω το clannad έχεις ιδέα αν θα γίνει με αυτά τα blue ray που βγαίνουν ;
Jun 23 2010 16:39
Kamen Tantei Zura → spartankid
έτσι έτσι να ξαναρχίσεις να βλέπεις :) το groupaki διαλύθηκε; ο.Ο
ελπίζω να σου αρέσει το yozakura! :D
Jun 23 2010 16:34
Είχα σκάσει ΔΥΟ μήνες τώρα και τώρα που το groupaki διαλύθηκε Τ_Τ θα το ρίξω πάλι στα anime είχα περιεργεια για Yozakura Quartet τρέχω να κατεβάσω :P
Jun 23 2010 16:13
πωωω τελικά δεν έχω την γκαντεμιά πάνω μου : o όχι ότι έκανα τίποτα αλλά τέλος πάντων XD
χαίρομαι που μπορείς να δεις πάλι anime! :D
Jun 23 2010 15:52
εισαι γουρλού δύο μήνες πάλευα και με το που σου το είπα βρήκα την λύση :DDDDDDDDDDD δεν το πιστεύω back to animes yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jun 23 2010 13:40
το είχε πάθει και η αδερφή μου κάποτε αυτό, αλλά τα έβλεπε σε άλλο χρώμα. σε πράσινο~ την ρώτησα πως το έλυσε το θέμα αλλά δεν θυμάται, αν θυμηθεί θα σου πω :)
κρίμα όμως :( πολύ σπαστικό όταν γίνονται τέτοια.
Jun 23 2010 13:03
ta vlepw ola galazia allaksa codecs ebgala evala tpt dustixws :(
Jun 22 2010 17:32
χμμμ... και εμείς ας τα λέμε καλά. καήκανε λίγο αλλά θα κάνουμε release πριν φύγουμε. γιατί; έχει πρόβλημα το πρόγραμμα που τα παίζεις;
Jun 22 2010 16:18
ας τα λέμε καλά με τα αιώνια φώτα πώς πάει έχω κανένα δίμηνο να δώ anime γιατί δεν μπορώ να δώ βίντεο και έχω μείνει πίσω
Jun 22 2010 15:43
Kai → Kamen Tantei Zura
Ναι, μετά από 1-2 ήρεμες χρονιές φέτος έγινε δυναμικό come-back. Ήταν και η οικομική κρίση. Support Tite Kubo's way-less backgrounds-less cost-more anime.
Jun 22 2010 14:11
Kamen Tantei Zura → Kai
άλλοι χαίρονται για διακοπές και εσύ τις βρίζεις XD
άσε ρε! και αυτό το καλοκαίρι έχει πολύ ωραίες σειρές!! : o
και στάνταρ κάποιες θα φάνε license~
τέλος πάντων! όπως είπες θα πέσεις πολύ κατέβασμα όταν γυρίσουμε.
δεν ξέρω αυτήν την χρονιά βγάζει φοβερά άνιμε!
και το φθινόπωρο τα ίδια :)
Jun 22 2010 11:45
Kai → Kamen Tantei Zura
Ήθελα που ήθελα να το δω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο! Καταραμένες διακοπές. Θα δω το Ghost Hunt στο χωριό για να γεμίσω το κενό xD
Έχει να πέσει κατέβασμα όταν θα γυρίσουμε....
Jun 22 2010 11:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed