Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

spartankid → Kamen Tantei Zura

για πλάκα το είπα δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες :S το έχω καταλάβει πώς δεν είσαστε απατεώνισες xD πάντως το τελευταίο manga που έχεις βάλει μου φαίνεται πολύ καλό μόλις απαντηθεί ρίξε μια φωνή μήπως το χάσω
Ιούν 25 2010 20:12
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → spartankid

αν ήταν έτσι, θα έβρισκε και αυτό που έβαλα τώρα η αδερφή μου, και θα είχα γράψει κάθε φορά που έβαζε κάτι. απλά έτυχε να διαβάζω το ίδιο manga, εξάλλου έχουμε παρόμοια γούστα.
Ιούν 25 2010 20:10
Φωτογραφία

δεν πιστεύω οι αδερφές να φωνάζουν από το ένα δωμάτιο στο άλλο τα manga xD
Ιούν 25 2010 19:53
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Δεν ειναι αυτο τοσο πολυ, αλλα λες πχ μεχρι τα 15 εισαι παιδι. Μολις φτασεις στα 16 λες: Πω, εχω αλλα δυο χρονια μεχρι να ενηλικιωθω, μεγαλωσα... XD. Τουλαχιστον ετσι ειναι οπως το αντιλαμβανομαι :P.
Ιούν 25 2010 19:47
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

φτάσαμε στα γεράματα XD βασικά εντάξει, πράγματι, όταν μεγαλώνεις έναν χρόνο νιώθεις μεγάλος, είναι κάπως φυσιολογικό :D αλλά έχουμε ακόμα~
Ιούν 25 2010 19:36
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Και εγω πριν λιγες μερες εγινα 16. Δεν ξερω... το 16 με κανει να νιωθω μεγαλο XD.
Ιούν 25 2010 14:47
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ευχαριστώ πολύ!! :D ε θα γίνω 16 σε λίγους μήνες, δε θα μπορώ να χαίρομαι για την ηλικία μου XD Ευχαριστώ πάντως :D
Ιούν 25 2010 13:46
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Yup ^^. Τα σκιτσα σου τα σπανε παντως! Και εισαι ακομα 15...
Ιούν 25 2010 11:33
Φωτογραφία

εννοείς αν δύο άτομα μεταφράζουν γενικά; βασικά τρία, και η κοπέλα στο sc.
Ιούν 25 2010 09:27
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ναι, ακριβώς :) εσύ έχεις το ίδιο username εκεί σωστά; :D
Ιούν 25 2010 09:26
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

White Dragon απο animeplanet.gr?
Ιούν 24 2010 23:37
Φωτογραφία

με τόσα release δύο άτομα φαντάζομαι :S
Ιούν 24 2010 19:08
Φωτογραφία

προς το παρόν, θα τελειώσω αυτά που έχω από το fansub και μετά θα ξεκινήσω :D χαχα πάλι καλά δηλαδή που κατέβασε η Kai τα blu-ray XD μη φανταστείς πολλές, 2 πιάνει τουλάχιστον η μετάφραση, αλλά με το να προσαρμόσεις τις εκφράσεις στην γλώσσα και να βρεις την καλύτερη δυνατή μετάφραση των λέξεων που φυσικά πρέπει να ταιριάζουν πιάνει γύρω στις 2:30 ώρες. αλλά αν είναι κάποιο το οποίο χρειάζεται ΤΟΥσ όρους, τότε πιάνει περισσότερο πχ το Gundam.
Ιούν 23 2010 19:50
Φωτογραφία

υπέροχα :D θα τα κανονίσουμε και για μεταφράσεις όποτε είσαι έτοιμη.Είναι σπουδαίο που θα είναι από blu-ray θέλω να το δω με τέλεια εικόνα γιατί από ss δεν το ευχαριστιόμουν όσο θα έπρεπε να σου κάνω μια ερώτηση που το έχω απορία πόσες ώρες την ημέρα μεταφράζεται ; :P
Ιούν 23 2010 17:17
Φωτογραφία

ωραία, ελπίζω να σου αρέσει! αν και έχει κάτι προβλήματα η forumation και δείχνει κάπως τα links, μπορείς άνετα να κατεβάσεις. λυπάμαι :/ κρίμα και για τα δύο. α! σου είχα υποσχεθεί ότι θα μεταφράσω και εγώ οπότε γιατί να κλείσει; δεν νομίζω να μην βρεις κανέναν κιόλας. κουράγιο και πάνω απ' όλα χαμόγελο :D ααα η Kai μου είπε ότι κατέβασε την πρώτη season σε blu-ray, οπότε η πρώτη θα είναι στάνταρ. για την δεύτερη βλέπουμε :)
Ιούν 23 2010 17:09