Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura → spartankid
είναι σοβαρό θέμα, φυσικά. ελπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα, όσο δύσκολο και να ήταν. Κοίτα παντού συμβαίνουν τέτοια, οπότε~ η ζωή συνεχίζεται έτσι; όσο δύσκολο και να είναι! (πώς συνδυάζω απαισιοδοξία και αισιοδοξία μαζί ρε παιδί μου; XD)
χεχε είναι λίγο κάπως να σου συμβαίνει αυτό. πχ εμένα πολύ μου τη δίνει που ενώ έχω δει ένα άνιμε δεν θυμάμαι σκηνές του XD
Ιούν 27 2010 22:53
Kamen Tantei Zura → Kai
new icon? YAY! ωραίο :) το θυμάμαι αυτό~ άλλαξες και sig?
Ιούν 27 2010 22:45
Kamen Tantei Zura → Adventurer
χαχαχα, τι λες τώρα; δεν είδες την ταχύτητα που είχα χθες; ε χειρότερη :himitsu:
x1/16; :D
και μεταξύ μας, εγώ από την καλή μου την καρδιά το άφηνα το τοτέμ, δεν ήταν ότι απλά δεν ήξερα τι μου γινόταν. και η Κατερίνα το έπιανε για να μην φανερωθούν τα κίνητρά μου.
Γιατί ήθελα το καλό σας~ :tensai:
να παίξουμε και άλλο παιχνίδι την άλλη φορά XD
Ιούν 27 2010 17:08
Adventurer → Kamen Tantei Zura
Οτι θα το πιασεις ειμαι σιγουρος. Το θεμα ειναι με τι ταχυτητα. Απλη, x1/2 , x1/4 , x1/8 , x1/16 ; :hahaha:
Ιούν 27 2010 16:39
spartankid → Kamen Tantei Zura
μώρε καλύτερα θα αργήσω να είμαι η προδωσία βλέπεις από ένα άτομο που σήμαινε τα πάντα για σένα φεύγει δύσκολα.Αυτό με τα anime μην μου το θυμίζεις ξέρεις τι είναι να ξεχναώ αμέσως ονόματα σκηνές και αυτά ; Τουλάχιστον τα ευχαριστιέμαι τι στιγμή που τα βλέπω :/
Ιούν 27 2010 14:26
Kamen Tantei Zura → Adventurer
την επόμενη φορά θα το πιάσω το τοτέμ μουαχαχαχα :D (λέμε τώρα~)
Ιούν 27 2010 11:24
ε μωρε :/, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα.
αααα εσύ είσαι χειρότερα από εμένα στην μνήμη XD και μετά σου λένε πώς γίνεται να τα ξεχνάς;
ααα το μανγκα είναι to Aratama Tribe, το βρήκανε.
Ιούν 27 2010 11:21
Kenny → Kamen Tantei Zura
Α, η Kai... που την μπέρδεψα για αγόρι κάποτε. XD
Ελπίζω να σας δω κάποτε σε κάποιο meeting.
Ιούν 26 2010 15:21
Kamen Tantei Zura → Kenny
α, thanks και πάλι τότε! :D
Φαίνεται, πρέπει να έριξες δουλειά πάνω του! βασικά αν είχα και εγώ τέτοιο avatar δεν ξέρω αν θα ήθελα να το αλλάξω ποτέ XD
αν αλλάξεις θα μου φαίνεται πολύ περίεργο, νομίζω δηλαδή. το συνήθισα XD
Ήθελα να το διαβάσω, θα το αγόραζε κάποτε η αδερφή μου από το mangashop(που δε φέρνει τίποτα πια) αλλά είχε μόνο το 2 vol. το 1 το είχαν πάρει =P
παλιά μπάντα ε; τουλάχιστον είναι ροκ οπότε θα μου αρέσουν. :) οι στίχοι πάντως όταν τους είχα δει με είχαν αρέσει :D
ναι, είναι στο forum, συγκεκριμένα η Kai.
Ιούν 26 2010 14:45
Kenny → Kamen Tantei Zura
Ναι, για το καινούργιο avatar λέω. ^^
Χαίρομαι που σου αρέσει και το δικό μου set. Ειδικά το avatar είναι με διαφορά το πιο δύσκολο gif που έχω φτιάξει. Τι χρονισμοί, τι fades... τα πάντα όλα έχει... γι' αυτό θέλω να το φορέσω για καιρό.
Και όντως, είναι από το Ikigami, και μιλάμε για ένα καταπληκτικό manga που πρέπει να διαβάσεις. Οι στίχοι στην sig είναι από το τραγούδι 2112 των Rush, ένα συγκρότημα που πρέπει να ακούσεις.
Η αδελφή σου είναι στο forum;
Ιούν 26 2010 14:24
Kamen Tantei Zura → Kenny
ευχαριστώ πάρα πολύ!!! αν και μόλις άλλαξα avatar οπότε δεν ξέρω ποιο από τα δύο εννοείς =P
και για τα δικά σου μπορώ να πω το ίδιο φυσικά! :D sig από το ikigami σωστά; ή τουλάχιστον έτσι μου είχε πει η αδερφή μου. πρέπει να το διαβάσω κάποια στιγμή XDD
Ιούν 26 2010 14:12
spartankid → Kamen Tantei Zura
meh την παλεύω την παλεύω πολύ όμως χειρότερα και από emo :S και μιλάω σε όποιον βρώ να ξεχνιέμαι λίγο τεσπά για μνήμη μην μιλάς ξεχνάω πάντα τα ονόματα από anime-manga και ας τα διάβασα πρίν από πέντε λεπτά :S
Ιούν 25 2010 20:25
Kamen Tantei Zura → Jorg
πράγματι, έχεις μια τέτοια αίσθηση XD ναι άσε~ σκέφτεσαι ότι μετά θα έχει υποχρεώσεις κτλ XD (εξαιρούμε την φοιτητική ζωή που λένε)
πολλοί νιώθουν έτσι~ :)
Ιούν 25 2010 20:22
όχι, απλά το τόνισα μη μας παρεξηγήσουν άλλοι XD το κακό μάτι υπάρχει παντού~
όχι ότι δε θα βόλευε να το κάνουμε αυτό, αλλά βλακεία θα ήταν. πχ αυτό που έβαλα η άλλη δεν το ήξερε αλλά της φάνηκε ενδιαφέρον όπως και σε εσένα, αν και είναι μικρό.
οκ θα σου πω! ελπίζω να μη το ξεχάσω, γιατί δεν έχω και την καλύτερη μνήμη. XD
κατ'ά τ'άλλα τι κάνεις; :D
Ιούν 25 2010 20:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται