Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Kamen Tantei Zura

xaxa...δεν βλεπω Yaoi XD τεσπα...μμμ...μεταφραζεις επισοδεια δλδ? ο_Ο και δεν το ξερα οτι ειχε βγει στα ελληνικα...χαχα...κριμα...αλα δεν πειραζει...στα αγγλικα το βλεπω εγω....ευτασα στο 16το επ :) Angel Densetsu e?....δεν το ξερω...xD το ειναι? romance? action? :P και ναι μια χαρα τα πηγα...ππανελληνιες εδινα φετος -_-....γενικος μια χαρα πηγα λιγο μα8ηματικα...επεσα εξω...:\ βαλανε δισκολα για μενα :P στα ααλλα οκ πιστευω XD ευχομαι να περασω εκι που 8ελω τ_Τ ναι αυτα ειναι τα αγαπημενα μου πανω κατω....που χω στο προφιλ...αλλα νταξι οτι 8ες εχω δει κιεγω...λολ xD anyway....
Jun 29 2010 15:44
Photo

Kamen Tantei Zura → GhostPrince

σε ευχαριστώ και εγώ :D είδα κάτι yaoi ova(lol), που είχαν ξεμείνει στον εξωτερικό και μετά άρχισα κάτι άκυρα, και μετά είδα το Angel Densetsu~ φοβερός συνδυασμός όμως. και μόλις τελείωσα το Arakawa και το Working. ναι είναι αρκετά καλό, εγώ δυστυχώς έχω δει μόνο μέχρι το 15. λόγω μετάφρασης του στα ελληνικά~ πρέπει να μεταφράσω το 18 και μετά να δω και τα άλλα δυο προηγούμενα τα οποία τα είχε αναλάβει άλλο άτομο XDD είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν και τα υπόλοιπα επεισόδια :D χαχαχα έτσι έτσι :D καλά τα πήγες; δεν πολυξέρω τι έχεις οπότε αν σου πρότεινα έτσι κάτι στο άσχετο~ ντάξει φαίνεται από το προφίλ death note, code geass, tengen toppa αλλά~ βλέπω και One piece στο εξώφυλλο του άλμπουμ εκεί XD χαχαχα έχω ακόμα να δω~ είναι λίγα ακόμα :)
Jun 29 2010 15:17
Photo

thanks ρε ;) εριχα μια ματια και στις δικιες σου :P και 8α ελεγα το ιδιο...χαχα...xD nice ti OVA? anime?....εγω τιποτε το σπουδεο....αρχισα και βλεπω το durarara...ιμε στο 10το επισοδειο ;) φενεται πολυ ωρεο ...και αυτα πανω κατω...τελιωσανε οι εχετασεις πριν 3 μερες....και το χω πσιλοκαπσει..yohohhoo~ τι αλλα εσυ? για ανιμε to τι βλεπεις δε νομιζω οτι χρειαζεται να ρωτησω μιας κι αποτι βλεπω η waching list s ειναι διπλασια απτη δικια μ...χαχα.. XD αν εχεις να προτηνεις τπτ καλο πες :D
Jun 29 2010 13:29
Photo

Και εγώ :) τι να πει, όλα καλά~ βλέπω κάτι ova τώρα~ εσύ; ααα θυμάμαι που είχα επισκεφτεί το profile σου! ζωγραφίζεις πολύ ωραία! :)
Jun 29 2010 13:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

ε ναι σίγουρα :D έτσι :) εμ τι :) φυσικά~ εγώ αποφάσισα να δω σειρές προς το παρόν, να ανέβουν αυτές. όλο ova βλέπω XD
Jun 29 2010 12:39
Photo

:hi: np...^^ χαιρομαι που σε γνωριζω...:orly: τι λεει? :wis:
Jun 29 2010 10:47
Photo

Γεια! Thanks for the add!
Jun 29 2010 10:36
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Χαχα, βασικα σε εμας ειχε ερθει ενας φιλος να κοιμηθει μαζι μας... ε, και δεν ελεγε να κοιμηθω XD. Μετα που σου εστειλα το μηνυμα τον εκλεισα τον υπολογιστη και κοιμηθηκα :P. Οποτε αρχιζω να τα βλεπω. Οχι τιποτα αλλα, να ψωνιστουμε και λιγο XD
Jun 29 2010 10:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

άρχισε άρχισε :D θα είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των complete :D άσε ναι XD αν και θα πάω τώρα να ξαπλώσω μπας και γίνει τίποτα. να φανταστώ ούτε και εσένα; =P
Jun 29 2010 01:08
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Οποτε να αρχισω να βλεπω και εγω movies και OVAs να αυξησω το watchlist μου :P. Κατι τελευταιο: Να φανταστω υπνος δεν σε παιρνει , ετσι XD;
Jun 29 2010 00:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

σοβαρά άρχισα να βλέπω το 2006, έχουμε 2010 οπότε~ 198 είναι βασικά τα complete. αν προσέξεις έχω δει αρκετά ova και movies, τα tv είναι μόνο 104 με εξαίρεση τα υπόλοιπα. εδώ στα want to watch έχω 100 XD θα χρειαστώ άλλα 4 χρόνια για να τα δω; XD άσε που κάποια είναι και παλιές σειρές =P
Jun 29 2010 00:37
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Να ρωτησω κατι; Απο ποτε αρχισες να βλεπεις anime; I mean, εισαι 15 χρονων και εχεις δει 200 anime XD?!
Jun 29 2010 00:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

την μπερδεύουν αρκετές φορές οπότε XDD Και εμείς :)
Jun 28 2010 10:39
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Yup, τι μισές δουλειές θα κάνουμε; Βαρέθηκα αυτή του MAL όχι τίποτα άλλο.
Jun 28 2010 06:52
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

καλά αυτό είναι συχνό με εμένα πρίν μ χαλάσει το πσ είχα δεί 3 επς durarara μετά πάει και το άφησα το συνέχισα σήμερα από εκεί που το άφησα κ έχω χάσει την μισή υπόθεση xD
Jun 27 2010 22:56