Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

I LOVE YOUR SET! Το σαββατοκύριακο μάλλον θα κάνω και εγώ κανά καινούριο αλλά συνήθισα το άβαταρ xD Εσύ; Σκοπεύεις να τα αλλάζεις συχνά;
Sep 23 2010 18:18
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Και συγκεκριμένα την τρίτη ώρα. -_- Χειρότερη ώρα που υπάρχει και ο Μπασμπάνης την κάνει ακόμη χειρότερη. Όχι τίποτα άλλο, έχουμε και Λαδοπούλου πρώτες ώρες που θα περάσουμε μια χαρά. Και μετά τον Bugs Bunny έχουμε Θρησκευτικά και μετά την "Μπάτμαν". Φοβερός συνδυασμός ε; Τι με νοιάζει για τον Gokudera; :kakaka: Αν μου έλεγες αποθηκεύω Ali τότε ναι :kakaka: Αποθήκευσε πουλάκι μου εσύ. Όσα θες. Σε έχω ικανή να φτάσεις και τα 1 GB καμμένο (για τον gokudera έτσι) :hahaha: Μάλλον, το DOGS είναι για να μιλάς για την πλοκή. Τόσο καιρό σε πρήζω και να φανταστείς νομίζω τα 2 τελευταία δεν τα έχω διαβάσει. Α καλά, φαντάζομαι... Α ΡΕ! έχω και την εικόνα στη βιολογία αν θέλω να ανατριχιάσω και να χορεύω μακαρένα. (δεν πρόκειται να το πιάσει κανένας άλλος αυτό αλλά anyway)
Sep 20 2010 19:34
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Εσύ θα κάνεις [I]Bugs Bunny[/I] κι εγώ θ' αποθηκεύω fanarts. Θ' αποθηκεύσω και Gokudera γιατί τον είχα αφήσει στην απ' έξω την τελευταία φορά. :kakaka: Σωστά. Λέω να το αλλάξουμε και αντί να φανγκερλίζουμε να θάβουμε κανέναν χαρακτήρα είναι πιο διασκεδαστικό και δεν τελειώνει και γρήγορα. Μπα... Δε νομίζω ότι θα μας έβγαινε. Τώρα που το λες το έχω πολύ καιρό stalled το Dogs και πρέπει να το ξαναπιάσω, όπως και κάποια άλλα τα οποία τα έχω αφήσει και μαζεύονται chapters και μαζεύονται και μετά δε λέω να τα πιάσω. :sigh2: Και η σκηνή για την οποία σου έλεγα προχθές, έτσι για να σου φτιάξει τη διάθεση [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/nanananana.jpg[/IMG] [/spoiler]
Sep 20 2010 19:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Χαχα όντως των περισσοτέρων δεν τα έχουν πει κανονικά, των guardians νομίζω μόνο. Είχε μια σελίδα στο manga που τα είχε βάλει η Amano αν θυμάμαι καλά. Έτσι :3 Άντε να δούμε αν θα δείξει την Chrome να είναι λίγο πιο δυναμική στις μάχες.
Sep 20 2010 19:27
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Εμ τι τώρα, δεν φταίω εγώ :kakaka: αυτού φταίνε που με τραβάνε. Τυχερή, έχεις όλο το πρωί δικό σου. Πάντως και εγώ θα κάνω καμιά έφοδο γενικά στο pixiv κανένα απόγευμα ή το σαββατοκύριακο. Γιατί να μη θέλω Ali; Χαχα όχι δεν θα του πηγαίνανε. Έχω και Lockon για εναλλακτικό (εκεί είναι γεμάτο). ΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΡΗ! ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΙΖΕΙΣ! :madtodeath: Θα την βγάλουν, που θα πάει. ΥΓ. Πράγματι, κάνει καλό που και που :kakaka: Αλλά που και που. Μη το παραξηλώσουμε κιόλας. Έχουμε καιρό να φανγκερλίσουμε η μία στην άλλη. Ε τι λες τώρα; Θα βάλουμε και πρόγραμμα. Πόση ώρα θα μιλάει μία και πόση η άλλη. ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ. Αποκλείεται. Το πολύ στον Badou να είχαμε, αλλά και πάλι υπάρχει και ο Giovanni :kakaka:
Sep 20 2010 18:33
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

:kakaka: Ό,τι κυκλοφορεί σε ηλιοκαμμένο δηλαδή από πίσω. Δεν έχω πολλές σε συ, τις κοιτούσα σήμερα και λέω να κάνω καμιά έφοδο στο pixiv αύριο το πρωί. Που μου θες και Ali. Πού να φορούσε και γυαλιά. (Δε θα του πήγαιναν). :if: Σοβαρά τώρα, έμαθα ότι κυκλοφόρησαν spoiler για την ταινία και συγκρατιέμαι να μην πάω ναι διαβάσω τι έγινε γιατι έχω σκάσει. :madtodeath: Θέλουμε κι εμείς ταινία ρε! ΥΣ. Ωραία είναι να φανγκελρίζεις πού και πού. :kakaka: Σκέφτομαι να το κάνω χόμπι. 5-6 ώρες φανγκερλισμός τη βδομάδα, με αλλαγή στον χαρακτήρα κάθε φορά για να μην γίνονται ανιαρά τα πράγματα. Να το κάνεις κι εσύ κι αν πετύχουμε καμιά φορά τον ίδιο (που δεν το νομίζω) να κάνουμε combo. 6996 βλέπω κάτω! Άντε να μαζευόμαστε πολλοί!
Sep 20 2010 18:29
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Να᾽ ναι καλά η αδερφή σου που μου τα έμαθε! Και εννοείτε: 6996 FTW!!!
Sep 20 2010 17:51
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

[QUOTE=Jorg;429182]6996? [SPOILER][IMG]http://i749.photobucket.com/albums/xx135/IntoTheLabyrinthMist/rokudoku2.jpg[/IMG][/SPOILER] XD[/QUOTE] 6996 :8): Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που το υποστηρίζουν. Έμαθες και αυτό με τα νούμερα του καθενός που τα συνδιάζουνε ε; Μπράβο! :hehehe: Βέβαια περισσότερο βλέπεις 8059, 2759, 6918, D18, XS (που είναι και από τα πιο γνωστά). Έχουμε γεμίσει yaoi pairings, αντί να βλέπουμε τα νορμάλ. Όχι ότι αυτό είναι το νόημα του reborn αλλά anyway xD
Sep 20 2010 14:10
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Πάντως το σχέδιο είναι ωραίο :hero: εμένα μου αρέσει. Είναι όντως πολύ ''λαλα'' φάση αλλά ακόμη μ'αρέσει. Εγώ θέλω τον μεγάλο όχι τον μικρό όμως :kakaka: α και φυσικά, αν ήταν να κοιτάξω κάτι δε θα κοιτούσα το φάκελο του συγκεκριμένου :kakaka: Δως μου Ali ρε να χαρώ.
Sep 20 2010 13:14
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Δεν μ' άρεσε. XD Είπαμε bishonen αλλά όχι κι έτσι και το μαλλί είναι κάπως. Αν θες να δεις ωραία, έλα να δεις τον φάκελο που έχω. :kakaka:
Sep 20 2010 13:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[url]http://namekaho.deviantart.com/art/Allelujah-Haptism-179816182?q=&qo=[/url] Δες! Δες! Δες! Μόνο για εσένα :8):
Sep 20 2010 12:58
Photo

Kamen Tantei Zura → Hamanu

[QUOTE=Hamanu;428881]I need to know the name of that player! ONEGAI! :nanteee: [/QUOTE] Winamp είναι, απλά μπορείς να κατεβάσεις ανάλογα θέματα/skins για το συγκεκριμένο. και πράγματι αυτό που έχει επιλέξει ο Ianus είναι πολύ ωραίο.
Sep 19 2010 13:33
Photo

BoredForLife → Kamen Tantei Zura

Yeah να κανουν κατι οπως εκαναν με το FMA που το εδειχνε στο ψιφιακο καναλι της νετ! :D
Sep 19 2010 08:36
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Thank you!! :nod: :nod: :nod: :nod: Αν και δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά τώρα. λολ οκ xD
Sep 18 2010 21:02
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

[QUOTE]για την ανάλυση της εικόνας δεν μιλάω xD (damn you photobucket)[/QUOTE]Εκεί που γράφει "[B]Tip:[/B] Hold down [B]CTRL[/B] to select multiple files. (more options)", πάτα το more options, και στο menu "Basic dimensions" επέλεξε το 1 MB file size. Problem solved. Έμπα και κανένα MSN... :P
Sep 18 2010 20:18